Katlanarak artsın inşallah canımEvet canim 117 cıktı ilk degerim ben halen inanamiyorum ancak kendime geldim o yuzden simdi paylaştım
Ultrasona ne zaman gidiliyor ben cok heyecanliyim hem de endişeliÇok sevindim Canımbenimde11.gunumde kan değerim 118 cikmisti. bende birazdan 14.gun kan testimi yaptiracagim
Amin kizlar sagolunKatlanarak artsın inşallah canım
Benim doktorum (Izmir /kent hast/ dilek aslan) transferden 1 ay oncesinden VINALAC(vitamin) ve REDOSTIM(rahim kanladirici b6 ve taurin iceren bir ilac) başlatmisti.Cevaplardan anladığım kadarıyla doktorlar vitamin pek istemiyor. Sebebi ne acabaNormal hamileliklerde veriyorlar genelde
Canım hayırlı olsun betanArkadaslar ben calismiyorum şu an ama evde hep isler oluyor mağlum ve benim eşim hiçbirşeye yardim etmez ,çay bile demleyemez ben annemde kalıyorum ama ne zamana kadar böyle devam eder ki?dün saglik ocagina ugradim kıymetli gebelik dikkat etmen gerekiyor dedi ben korkuyorum sizler neler yapıyorsunuz ev içinde?is yapıyor musunuz
Kizlar olumsuz oldugunda tekrar transfer icin ortalama nekadar ödeniyor merkezlere? (Dondurulmuş varsa
Kaçıncı gün test sonucun canım?Ultrasona ne zaman gidiliyor ben cok heyecanliyim hem de endişeli
Benim durumum boyle oldu. Dondurulmus transfer 5300 tl ayrica iki doz intralipid serum oldum onlar da 1700 tuttu. Baska da bir odeme yok Izmir Kent Hastanesi Dr. Dilek Aslan.Kizlar olumsuz oldugunda tekrar transfer icin ortalama nekadar ödeniyor merkezlere? (Dondurulmuş varsa)
Aynen kuzum kese için gittimNeler oldu canim ultrasona mi girdin?
Hayirli olsun canim, saglikla kucagina almak da nasip olsunUltrasona ne zaman gidiliyor ben cok heyecanliyim hem de endişeli
Ben progestan fitili agiz yoluyla aliyorum. Dr bas donmesi yapar dedi ama bir sey yapmadı. Diger hamileligimde de 20. Haftaya kadar kullanmistim. En iyisi agizdan. Alttan kirec gibi yapisiyor. Sinir oluyorum.Transferin çok güzel geçsin inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsuncanım fitili yanlış yere yapmazsın buarada
Ooo masallah. Kopkoyu bir cizgi. Kacinci gundesin canim? Tebrik ederimm
Ağızdan hiç kullanmadım ben canım evet kireç gibi akıyor ama yapacak bişey yokBen progestan fitili agiz yoluyla aliyorum. Dr bas donmesi yapar dedi ama bir sey yapmadı. Diger hamileligimde de 20. Haftaya kadar kullanmistim. En iyisi agizdan. Alttan kirec gibi yapisiyor. Sinir oluyorum.
Canım bence miniğin senle kuzum
İnanma sen onlara canim8.gündeyim ama burdaki hemşireyi aradımm erken dedi kullandığın bütün işaçların hcg yi yükseltici etkisi var yinede sen bilirsin kanda baktırsanda emin olamazsın dedi