Eyvahhh deme öyleee o benimyok canım senin tedavin başladı sonuçta belki sıfırdan başlıcaklara başlatmazlar sen transferini olursun içini ferah tut
:)kuzum belli olmaz doktorlar izin kağıdıyla ayarlarlar kontrolleri belki kliniğe göre değişir önceki seferde tüp bebeği kapattıkları için dedimEyvahhh deme öyleee o benim
Benim korkum da o.bu hafta içi adet olacağım acaba dediğin gibi olur mu Perşembeye kadar Tedaviye başlamayalar belki de ertelenecekyok canım senin tedavin başladı sonuçta belki sıfırdan başlıcaklara başlatmazlar sen transferini olursun içini ferah tut
Evet günde 3 kullanıyorum uzun süredir ama hiç gelmemişti böyle bişey dr a sordum takip et dedi ama çok aşırı üzüldmFitildendir bence eger kullaniyorsaniz
Kızlar tedavileri kapsamaz sağlık bunun dışındadır diye düşünüyorumResmi gazetenin çıkmasını bekliyorum.. orda detaylar yazar, sonra sorucam doktoruma.. Bilgi alan olursa yazsın kızlar
Canım fitil kullanıyorsan ondan kayankli da olabilir. Benim de aynı durumum oldu. Hemen gittim kontrole. Korkacak bir durum degil. Pembe ya da kırmızı olursa tehlike arz eder demişti. Ama içim rahat olsun dersen doktorunla gorus derimKızlar yaa bişey sorucam 2 dir wc ye küçük abdeste gittikten sonra sütlü kahve renginde akıntı oluyor peçetede ama tırnak ucu kadar ince ve küçük aşırı moralim bozuldu o ne şimdii of
Şaka yapıyorumm canımcım kısmetimizde ne varsa artık hayırlısı olan olsun:)kuzum belli olmaz doktorlar izin kağıdıyla ayarlarlar kontrolleri belki kliniğe göre değişir önceki seferde tüp bebeği kapattıkları için dedim
Kuzum bunlar yaşanabilen şeyler üzme kendini hemen. Bol bol dinlen su iç. Artış olmaz inşallah ama olursa progesteronu artırır doktor çözümü olan bir şey Allah ın izni ile üzülmeKızlar yaa bişey sorucam 2 dir wc ye küçük abdeste gittikten sonra sütlü kahve renginde akıntı oluyor peçetede ama tırnak ucu kadar ince ve küçük aşırı moralim bozuldu o ne şimdii of
Canım canımmm üzülme Allah çok büyük inşallah zamanı gelince o da olucakKızlar bugün testimi yaptim 5 cıktı kimyasal gebelik geçirmişim içime doğan gerçek oldu. Gebe olan arkadaslarimiz inşAllah saglikla bebeklerini kucağına alir. Tedavisi devam eden yeni transfer olan arkadaslarimizin bebekleri de inşAllah sağlıkla tutunur. Benim gibi kucağı boş kalan arkadaslarim da inşAllah tez zaman da bebeklerine saglikla kavuşur kizlar bugün işe başladım malum covid yogun geçiyor elimden geldiği kadar sizi takip edecem dualarınız da beni unutmayın kendinize dikkat edin ☺
Canım Rabbim tez zamanda gönlüne göre nasip etsin üzgünüm. Rabbim gönlünü ferahlatsın. İşinde de kolaylıklar diliyorum dikkat et kendine özletme gel aradaKızlar bugün testimi yaptim 5 cıktı kimyasal gebelik geçirmişim içime doğan gerçek oldu. Gebe olan arkadaslarimiz inşAllah saglikla bebeklerini kucağına alir. Tedavisi devam eden yeni transfer olan arkadaslarimizin bebekleri de inşAllah sağlıkla tutunur. Benim gibi kucağı boş kalan arkadaslarim da inşAllah tez zaman da bebeklerine saglikla kavuşur kizlar bugün işe başladım malum covid yogun geçiyor elimden geldiği kadar sizi takip edecem dualarınız da beni unutmayın kendinize dikkat edin ☺
Hadi canım hayırlısı olsun inşallahİyi akşamlar kızlar
Covid testim negatif çıktı çarşamba 16:00 da transferim
Amin canım cemil cümlemizin inşAllah . Üzülüyorum ama bu da bir sınav vardır bunda da bin hayir inşAllah bir gün olacakCanım canımmm üzülme Allah çok büyük inşallah zamanı gelince o da olucakhep duamda burdaki herkess Allahım yüzünüzü güldürsün hepinizin hepimizin
Amin canım cemil cümlemizin inşAllahCanım Rabbim tez zamanda gönlüne göre nasip etsin üzgünüm. Rabbim gönlünü ferahlatsın. İşinde de kolaylıklar diliyorum dikkat et kendine özletme gel arada
Sağol canım inşallahHadi canım hayırlısı olsun inşallah
Yaa gercekten miCanım fitil kullanıyorsan ondan kayankli da olabilir. Benim de aynı durumum oldu. Hemen gittim kontrole. Korkacak bir durum degil. Pembe ya da kırmızı olursa tehlike arz eder demişti. Ama içim rahat olsun dersen doktorunla gorus derimAma stres yapma
Suyu az içtm dün ve bugun onun etkisi mi oldu acaba. İçime sular serptinizKuzum bunlar yaşanabilen şeyler üzme kendini hemen. Bol bol dinlen su iç. Artış olmaz inşallah ama olursa progesteronu artırır doktor çözümü olan bir şey Allah ın izni ile üzülme
Gecen sene covid çıkmadan 3 - 4 gun once başlamıştım ilk tup bebege ve o donem birden patlamıştı vakalar ama tedaviler iptal edilmedi sadece tedavisi baslamamis olanlar durdurulmuştu tedavisi olanlar devam etmisti benim muayanem genelde hafta sonlarina denk gelmisti ve sıkıntı olmamıştıGeldi tam kapanma ama bizim merkezler kapanmaz herhalde dimi ya. Şaka gibi persembe aksam basliyor benim cuma sabah transferim vardi
InşAllah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın canim MaşAllah sübhanAllah ☺Selam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin