İnşallah değildir kuzum. Sen kendini sıkmamaya çalış güzel olsun sonu inşallahİstirahat et, korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum ama %100 adet başlangıcı değil de diyemem, beklemekten başka çare yok malesef dedi
Vuhhuuuuu masallahhh subhanallahh canımmm ayy ne guzel ikizSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Ne guzel bir haber bu böyle masallahAllah razı olsun yani bebek görünmüyor ama kese iki tane en azından öyle tahmin ediyoruz tabii biri biraz küçük doktor erken her şey için dedi her zaman ki gibi bekleyip göreceğiz sağlıkla ilerleyip ilerlemediğine inşallah sağlıkla ilerlerdarısı başınıza kızlar
Canım çok sevindim çok güzel bir haber Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun yani bebek görünmüyor ama kese iki tane en azından öyle tahmin ediyoruz tabii biri biraz küçük doktor erken her şey için dedi her zaman ki gibi bekleyip göreceğiz sağlıkla ilerleyip ilerlemediğine inşallah sağlıkla ilerlerdarısı başınıza kızlar
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınızSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Ya beninde suan adetime 15 gün var ve sonucta yumurtalar alındı bende beklenenden erken olurum diye düşünüyorum açıkcası
YaaaSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Canım gözün aydınSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
bol bol dinlen canim saglikla ilerlesin bebislerAllah razı olsun kuzum. Benim arada yükseliyor. Kendimi kötü hissetmiyordum ama doktor ciddi bir konu dedi. Haber bekliyorum kardiyolojiye git dedi öyle kuzum. İnşallah sağlıkla ilerler
Amiiin çok sağ olasın kuzum. İnşallah sağlıkla ilerlerVuhhuuuuu masallahhh subhanallahh canımmm ayy ne guzel ikizhayırlı haberler ınsallah bızdende gelır devamını beklıyoruz guzel haberlerın
Gözün aydın olsun
Aminnnn insallahhhAmiiin çok sağ olasın kuzum. İnşallah sağlıkla ilerlerÖnemli olan sağlıkla huzurla kucağımıza almak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuzuum Allah razı olsun hepinizdenNe guzel bir haber bu böyle masallahcanim saglikla ilerlesin insallah
Canım özlettin kendini nasılsın? Allah razı olsun inşallah hepimiz için sağlıkla ilerlesinCanım gözün aydınçok sevindim Rabbim sağlıkla kavuşmanın nasip etsin inşallah kuzum darısı bizlere inşallah
Amin canım amiin hepimize inşallahCanım çok sevindim çok güzel bir haber Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiin canım isteyen herkesle birlikte inşallah ben de sağlıkla kavuşabilirim çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız
Allah razı olsun kuzucum amiiin inşallahYaaane güzel haber bu. Daha da güzellerini duyarız inşallah sağlıcakla tamamlarsınız
Ayyy nasıl güzel haberler nasılllSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
KuzuumAyyy nasıl güzel haberler nasılllmaşallah sübhanallah
Canım kilyammmm nasıl sevindim nasılKuzuumAllah razı olsun. Senden de bekliyorum ben. Tabii en önemlisi sağlıkla ilerlemesi. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur
Bugün çok artmamıştı ama bakalım, hayırlısı inşallah canım.