Şimdi gördüm canım tebrik ediyorumSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Canım daha güzel haberlere insallahSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Keyfini çıkarmaya çalış artık Allahın izniyleee sağlıklı bir hamilelik olsunn ohhh iki minnoş geliyooooCanııımmmm Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnşallah Rabbim bekleyen herkese en sağlıklısı en kolayından nasip etsin su gibi ilerlesin süreçleri. Bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Oh maşallah yaa ne güzel haberlerSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
gozunaydin canim tansiyon niye yuksek cikti acabaSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Ohh şükür canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım. Çok çok sevindimSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Gözünüzaydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahAllah razı olsun yani bebek görünmüyor ama kese iki tane en azından öyle tahmin ediyoruz tabii biri biraz küçük doktor erken her şey için dedi her zaman ki gibi bekleyip göreceğiz sağlıkla ilerleyip ilerlemediğine inşallah sağlıkla ilerlerdarısı başınıza kızlar
Olursun o zamana kadar benceEvet ya herkes farklı yazmış açıkcası suan adetime 15 gün gözüküyor ama yumurtalar alındı sonucta o zamana kadar olur muyum bilemedim
Sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Cevaplardan anladığım kadarıyla doktorlar vitamin pek istemiyor. Sebebi ne acabaBanada folibol yazmis doktorum canim yani folikasit kullanıyorum. Açıkçası bende prenatal vitamin merak ediyorum kullananiniz varmi diye? Suan transfer icin ortalama 1 2 ay suresi olanlar doktorlarına sorup cevap verirse cok sevinirim. Oneriyorlarmi mutlaka merak ediyorum. Ben unuttum simdi baslasam geçmi oldu acaba?
Allah razı olsun kuzum amiin. Hayırlısı ile darısı sizlere olsunŞimdi gördüm canım tebrik ediyorumçok şükür sağlıkla ilerlesin insallah
Aynen cidden mucize. Rabbim dileyen herkese yaşatsın tabii sağlıklaCanım daha güzel haberlere insallah❤
Bebeklerin büyüyor karnında mucizeler yolda ayyyy
Öyle kuzum beta yüksek çıkınca büyük ihtimalle demişti doktor çok şükür iki kese gördük. Darısı sizlere olsun inşallahOh maşallah yaa ne güzel haberlerdemek ikizmiş yumoşlar Sağlıkla gelsinler canım, çok sevindim senin adına.
Allah razı olsun kuzum. Benim arada yükseliyor. Kendimi kötü hissetmiyordum ama doktor ciddi bir konu dedi. Haber bekliyorum kardiyolojiye git dedi öyle kuzum. İnşallah sağlıkla ilerlergozunaydin canim tansiyon niye yuksek cikti acaba
Amiin kuzum amin hepimiz inşallahOhh şükür canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım. Çok çok sevindim
Teşekkür ederim kuzum inşallah darısı sizlere olsunGözünüzaydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Size tavsiyem rapor çıkaramayacaksanız tanıdık eczane bulmanız. En azından indirim yapıy
tanıdık eczaneden aldım ilacı vurundum rapaoru halledince götürücem artıkSize tavsiyem rapor çıkaramayacaksanız tanıdık eczane bulmanız. En azından indirim yapıyolar.
Allah razı olsun kuzucum inşallah darısı başınıza olsun. Doktorundan dönüş olursa haberdar et bizi. Hayırlısı olsun inşallahSağlıkla ilerlesin inşallahÇok şükür, gözün Aydın canım kucağına almakta nasip olsun
İstirahat et, korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum ama %100 adet başlangıcı değil de diyemem, beklemekten başka çare yok malesef dediAllah razı olsun kuzucum inşallah darısı başınıza olsun. Doktorundan dönüş olursa haberdar et bizi. Hayırlısı olsun inşallah