2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Şimdi gördüm canım tebrik ediyorum çok şükür sağlıkla ilerlesin insallah

Canım daha güzel haberlere insallah
Bebeklerin büyüyor karnında mucizeler yolda ayyyy

Keyfini çıkarmaya çalış artık Allahın izniyleee sağlıklı bir hamilelik olsunn ohhh iki minnoş geliyoooo

Oh maşallah yaa ne güzel haberlerdemek ikizmiş yumoşlar Sağlıkla gelsinler canım, çok sevindim senin adına.

gozunaydin canim tansiyon niye yuksek cikti acaba

Ohh şükür canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım. Çok çok sevindim

Gözünüzaydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah

Sağlıkla ilerlesin inşallah Çok şükür, gözün Aydın canım kucağına almakta nasip olsun

Cevaplardan anladığım kadarıyla doktorlar vitamin pek istemiyor. Sebebi ne acaba Normal hamileliklerde veriyorlar genelde

Kizlar transfer sonrasi ilaclariniz neler bu kadar cok ilac kullanmamiz normal mi aceba ben sunlari kullaniyorum
Clexane 0.4 1×1 prograf 1mg 2×1 nidicard 3×1 corasprin 100 1×1 estrofem 2×2 lutinus fitil 2×2
Proluton depot 3 gune bir gevitamax 1×2 kullaniyorum hic bu kadar ilac kullanmadm

Allah razı olsun kuzucum inşallah darısı başınıza olsun. Doktorundan dönüş olursa haberdar et bizi. Hayırlısı olsun inşallah
İstirahat et, korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum ama %100 adet başlangıcı değil de diyemem, beklemekten başka çare yok malesef dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…