Aynen canım alttan bakmak istemiyorlar net görünsün diye karından sıkışık dediler o da çok sıkıştım anlamadım bir şeySıkışık mı gel dediler tatlım? Niye öyle bişi istediker ki
Evet ya herkes farklı yazmış açıkcası suan adetime 15 gün gözüküyor ama yumurtalar alındı sonucta o zamana kadar olur muyum bilemedimYumurta toplama sonrası benim adetim normal gününden 5 gün önce gelmişti.. biraz erken oluyor sanırım adet ama normal gününde olan da var
Canım olabiliyor yaşayan çok kişi var doktorunu bilgilendirip uzan kalkma bol su içBugün transferimin 11.günü kahverengi lekelenmem oldu az önceçok korkuyorum başına böyle birşey gelen oldu mu, bilgisi olan var mı?
Ay süper, maşallah canım benimSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlüneze göre versin
Mesaj attım şimdi akıntı şeklinde hafif pıhtılı gibi olunca endişelendim, umarım adet başlangıcı değildirCanım olabiliyor yaşayan çok kişi var doktorunu bilgilendirip uzan kalkma bol su iç
Aaa biz seninle aynı günmüşüz yaaTransferim 7 Nisandı kuzum muayene için bekliyorum kaç haftalık oluyor bilmiyorum. O kadar sıkıştım ki ölcem transferde bile böyle değildim. İnşallah alırlar hemen başka bir şey düşünemiyorum şu an.
Yaaa çok sevindiimmmmmmmSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Ben geçen sene korunmayı bıraktığımda kadın doğum doktorum Ocean Mommy vermişti. Uzum süre onu kullandım.. Şimdi ben de Folbiol kullanıyorum, doktoruma sordum özellikle ocean mommy gibi vitamin kullanmama gerek var mı diye, istemiyorum ben dedi.. Tutarsa inşallah kadın doğumcum başlatır belki tekrar, ben de önemli olduğunu düşünüyorum vitamim takviyesinin anne için özellikleBanada folibol yazmis doktorum canim yani folikasit kullanıyorum. Açıkçası bende prenatal vitamin merak ediyorum kullananiniz varmi diye? Suan transfer icin ortalama 1 2 ay suresi olanlar doktorlarına sorup cevap verirse cok sevinirim. Oneriyorlarmi mutlaka merak ediyorum. Ben unuttum simdi baslasam geçmi oldu acaba?
Allah razı olsun yani bebek görünmüyor ama kese iki tane en azından öyle tahmin ediyoruz tabii biri biraz küçük doktor erken her şey için dedi her zaman ki gibi bekleyip göreceğiz sağlıkla ilerleyip ilerlemediğine inşallah sağlıkla ilerlerAy süper, maşallah canım benim
İnşaşlah böyle güzel güzel ilerler sürecin.
Tansiyon da idrarı tutmaktan çıkmıştır
Yaaaaa, çok sevindimikiz demek
Adet olmazsın büyük ihtimalle kuzum değildir inşallahMesaj attım şimdi akıntı şeklinde hafif pıhtılı gibi olunca endişelendim, umarım adet başlangıcı değildir
Aynen kuzum ondan erken göründü yoksa daha bir hafta bekletirdiAaa biz seninle aynı günmüşüz yaaama senin ikiz olabilir daha erken gözükür dimi kuzum
İnşallahAdet olmazsın büyük ihtimalle kuzum değildir inşallah
Amin, inşallah canım.Allah razı olsun yani bebek görünmüyor ama kese iki tane en azından öyle tahmin ediyoruz tabii biri biraz küçük doktor erken her şey için dedi her zaman ki gibi bekleyip göreceğiz sağlıkla ilerleyip ilerlemediğine inşallah sağlıkla ilerlerdarısı başınıza kızlar
Amin inşallah kuşumBal mi yedin ya ahh yerim insallah rabbim hayirlisi ise versin insallah. Hayirliyi en tez vakitte versin hepimize❤
Aynen şu an çok kafaya takmayacağım kötü bir şey olsa benim doktorum hiç saklamaz pat diye söylerdi. Bekleyeceğiz kuzum umarım hepimiz için güzel şeyler olurAmin, inşallah canım.
Ben bi forumda okumuştum, ilk başlarda iki kesenin boyut farklı olabiliyormuş. 12.haftada eşitlenmiş birinin.
Kilyaaaa tüylerim diken diken olduuu çok ama çooook sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Canimm hayirli olsun insallah saglikli sihhatli alirsin kucagina bizlerede nasip olur insallahSelam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür.Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin
Canım benim biliyosun bu denemem olumsuz oldu druma sordum bana önereceğiniz vitamin var mı yada ilkinde kullandığım folik asite devam ediyim mi diye hayır kullanmama gerek yok dediBanada folibol yazmis doktorum canim yani folikasit kullanıyorum. Açıkçası bende prenatal vitamin merak ediyorum kullananiniz varmi diye? Suan transfer icin ortalama 1 2 ay suresi olanlar doktorlarına sorup cevap verirse cok sevinirim. Oneriyorlarmi mutlaka merak ediyorum. Ben unuttum simdi baslasam geçmi oldu acaba?
Canııımmmm Allah razı olsun çok teşekkür ederimKilyaaaa tüylerim diken diken olduuu çok ama çooook sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMaşallah Barikallah Çok sağlıklı musmutlu olun inşallah darısı başımıza güzel arkadaşım
Amiiin kuzum amin inşallah en sağlıklısından herkese nasip olsunCanimm hayirli olsun insallah saglikli sihhatli alirsin kucagina bizlerede nasip olur insallah