2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yumurta toplama sonrası benim adetim normal gününden 5 gün önce gelmişti.. biraz erken oluyor sanırım adet ama normal gününde olan da var
Evet ya herkes farklı yazmış açıkcası suan adetime 15 gün gözüküyor ama yumurtalar alındı sonucta o zamana kadar olur muyum bilemedim

Selam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür. 🤲🏻 Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlüneze göre versin 💞
Ay süper, maşallah canım benim🥰
İnşaşlah böyle güzel güzel ilerler sürecin.
Tansiyon da idrarı tutmaktan çıkmıştır 😂
Yaaaaa, çok sevindim🥰 ikiz demek❤️❤️

Transferim 7 Nisandı kuzum muayene için bekliyorum kaç haftalık oluyor bilmiyorum. O kadar sıkıştım ki ölcem transferde bile böyle değildim. İnşallah alırlar hemen başka bir şey düşünemiyorum şu an.
Aaa biz seninle aynı günmüşüz yaa 🥳🥳🥳🥳 ama senin ikiz olabilir daha erken gözükür dimi kuzum

Selam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür. 🤲🏻 Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin 💞
Yaaa çok sevindiimmmmmmm 🧿🐣🐣🧿

Banada folibol yazmis doktorum canim yani folikasit kullanıyorum. Açıkçası bende prenatal vitamin merak ediyorum kullananiniz varmi diye? Suan transfer icin ortalama 1 2 ay suresi olanlar doktorlarına sorup cevap verirse cok sevinirim. Oneriyorlarmi mutlaka merak ediyorum. Ben unuttum simdi baslasam geçmi oldu acaba?
Ben geçen sene korunmayı bıraktığımda kadın doğum doktorum Ocean Mommy vermişti. Uzum süre onu kullandım.. Şimdi ben de Folbiol kullanıyorum, doktoruma sordum özellikle ocean mommy gibi vitamin kullanmama gerek var mı diye, istemiyorum ben dedi.. Tutarsa inşallah kadın doğumcum başlatır belki tekrar, ben de önemli olduğunu düşünüyorum vitamim takviyesinin anne için özellikle

Ay süper, maşallah canım benim🥰
İnşaşlah böyle güzel güzel ilerler sürecin.
Tansiyon da idrarı tutmaktan çıkmıştır 😂
Yaaaaa, çok sevindim🥰 ikiz demek❤️❤️
Allah razı olsun yani bebek görünmüyor ama kese iki tane en azından öyle tahmin ediyoruz tabii biri biraz küçük doktor erken her şey için dedi her zaman ki gibi bekleyip göreceğiz sağlıkla ilerleyip ilerlemediğine inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻💞 darısı başınıza kızlar 🍀

Allah razı olsun yani bebek görünmüyor ama kese iki tane en azından öyle tahmin ediyoruz tabii biri biraz küçük doktor erken her şey için dedi her zaman ki gibi bekleyip göreceğiz sağlıkla ilerleyip ilerlemediğine inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻💞 darısı başınıza kızlar 🍀
Amin, inşallah canım. 🥰
Ben bi forumda okumuştum, ilk başlarda iki kesenin boyut farklı olabiliyormuş. 12.haftada eşitlenmiş birinin. 🙈

Amin, inşallah canım. 🥰
Ben bi forumda okumuştum, ilk başlarda iki kesenin boyut farklı olabiliyormuş. 12.haftada eşitlenmiş birinin. 🙈
Aynen şu an çok kafaya takmayacağım kötü bir şey olsa benim doktorum hiç saklamaz pat diye söylerdi. Bekleyeceğiz kuzum umarım hepimiz için güzel şeyler olur 🤲🏻

Selam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür. 🤲🏻 Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin 💞
Kilyaaaa tüylerim diken diken olduuu çok ama çooook sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️🧿 Maşallah Barikallah 🤲🧿❤️ Çok sağlıklı musmutlu olun inşallah darısı başımıza güzel arkadaşım 🥰❤️🤲🧿🎉🎉🎉🎉

Canimm hayirli olsun insallah saglikli sihhatli alirsin kucagina bizlerede nasip olur insallah😍

Banada folibol yazmis doktorum canim yani folikasit kullanıyorum. Açıkçası bende prenatal vitamin merak ediyorum kullananiniz varmi diye? Suan transfer icin ortalama 1 2 ay suresi olanlar doktorlarına sorup cevap verirse cok sevinirim. Oneriyorlarmi mutlaka merak ediyorum. Ben unuttum simdi baslasam geçmi oldu acaba?
Canım benim biliyosun bu denemem olumsuz oldu druma sordum bana önereceğiniz vitamin var mı yada ilkinde kullandığım folik asite devam ediyim mi diye hayır kullanmama gerek yok dedi

Kilyaaaa tüylerim diken diken olduuu çok ama çooook sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️🧿 Maşallah Barikallah 🤲🧿❤️ Çok sağlıklı musmutlu olun inşallah darısı başımıza güzel arkadaşım 🥰❤️🤲🧿🎉🎉🎉🎉
Canııımmmm Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤗🥰 İnşallah Rabbim bekleyen herkese en sağlıklısı en kolayından nasip etsin su gibi ilerlesin süreçleri.🤲🏻🍀Bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 💕🥰

X