Evet benim gecikti. Ama opu islemi +histeroskopi olmustum belki ondandirYumurta toplama sonrası benim adetim normal gününden 5 gün önce gelmişti.. biraz erken oluyor sanırım adet ama normal gününde olan da var
Bana adet söktürücü vermişti 12. gün adet oldum transfer için hazırlıklara başladıkKızlar ben size bişey sorucaktım . Benim cumartesi yumurta toplama işlemim oldu embriyolar dondurulcak bi problem olmazsa . Adet olunca gel dedi . Acaba yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunuyor yaşayan var mı bu durumu canlar
Histeroskopiden sonra rahmini dinlendirmek için beklemediniz mi ?Evet benim gecikti. Ama opu islemi +histeroskopi olmustum belki ondandir
benim 11 ocakta yumurtam toplandı.23 ocakta adet oldum.adet döngüme göre 25.gün olmuştum 3 gün erken oldum.Kızlar ben size bişey sorucaktım . Benim cumartesi yumurta toplama işlemim oldu embriyolar dondurulcak bi problem olmazsa . Adet olunca gel dedi . Acaba yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunuyor yaşayan var mı bu durumu canlar
Bekledim 2. Adetimde basladik transfer hazırlığında. Doktorum 2 defa anestezi almamam için bu sekilde tercih ettiHisteroskopiden sonra rahmini dinlendirmek için beklemediniz mi ?
Normal beklenen adet gününde adet olursun, yaklaşık 14 gün sonra sanırımKızlar ben size bişey sorucaktım . Benim cumartesi yumurta toplama işlemim oldu embriyolar dondurulcak bi problem olmazsa . Adet olunca gel dedi . Acaba yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunuyor yaşayan var mı bu durumu canlar
İnşallah canım.simdiye kadar 4 yeri aradım aratircam daha da bu sefer kim vurduya giysin istemiyorum dediğin gibi laboratuvar ve embryologlarsda bakacam inşallah arastiridklariminBence bi araştır, kk’daki yorumları oku ve sonrasında aklına yatanlarla birebir görüşme yap. şimdiye kadar olduğun tedavilerden bahset, bundan sonra nasıl bi tedavi izlenebileceği ile ilgili bilgi al. Hangisi içine sinerse de yoluna onunla devam edersin.
sadece doktor da değil, işin laboratuvar ortamı ve en az doktor kadar önemli embriyologları da var. Bu üçünü bir arada düşün.
Güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda
Canım benim doktorum bir hafta en fazla on güne hasta olacaksın demişti altı gün sonra oldum benKızlar ben size bişey sorucaktım . Benim cumartesi yumurta toplama işlemim oldu embriyolar dondurulcak bi problem olmazsa . Adet olunca gel dedi . Acaba yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunuyor yaşayan var mı bu durumu canlar
Banada folibol yazmis doktorum canim yani folikasit kullanıyorum. Açıkçası bende prenatal vitamin merak ediyorum kullananiniz varmi diye? Suan transfer icin ortalama 1 2 ay suresi olanlar doktorlarına sorup cevap verirse cok sevinirim. Oneriyorlarmi mutlaka merak ediyorum. Ben unuttum simdi baslasam geçmi oldu acaba?kizlar folik asit mi kullaniyorsunuz folat mi doktorum farketmez diyor eczacilar folatin emilimi daha iyi diyor kafam karisti folik asit kullaniyordum
Yok canım ben opu den sonra basladımtransfer aynının öncesindeki ay mı başladınız.
Folıdays kullanıyorumkizlar folik asit mi kullaniyorsunuz folat mi doktorum farketmez diyor eczacilar folatin emilimi daha iyi diyor kafam karisti folik asit kullaniyordum
bana da solgarin folik asitini vermisti ama eczaci boyle diyince arastirdim birkac yerde folatin emilimi cok daha iyi yaziyor vitamine su an icin gerek yok demisti doktor bana ama tabi kisiye gore degisirBanada folibol yazmis doktorum canim yani folikasit kullanıyorum. Açıkçası bende prenatal vitamin merak ediyorum kullananiniz varmi diye? Suan transfer icin ortalama 1 2 ay suresi olanlar doktorlarına sorup cevap verirse cok sevinirim. Oneriyorlarmi mutlaka merak ediyorum. Ben unuttum simdi baslasam geçmi oldu acaba?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun hayırlısı olsun. Bende pcoyum dr bana bir vitamin önerdi biraz pahalı ama çok etkili olduğunu söyledi kullananlar. İncele istersen. İNOMAX adıMerhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek yaptım 25 yaşındayım pco var bende 26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5. Gunde gelisimleri durdu yıkıldık resmen hic beklemedigimiz bir seydi tedavimiz iptal edildi 2.deneme icin cok korkuyorum ne önerirsiniz bana yardimci olurmusunuz
Ya beninde suan adetime 15 gün var ve sonucta yumurtalar alındı bende beklenenden erken olurum diye düşünüyorum açıkcasıCanım benim doktorum bir hafta en fazla on güne hasta olacaksın demişti altı gün sonra oldum ben
Sıkışık mı gel dediler tatlım? Niye öyle bişi istediker kiTransferim 7 Nisandı kuzum muayene için bekliyorum kaç haftalık oluyor bilmiyorum. O kadar sıkıştım ki ölcem transferde bile böyle değildim. İnşallah alırlar hemen başka bir şey düşünemiyorum şu an.