2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bana adet söktürücü vermişti 12. gün adet oldum transfer için hazırlıklara başladık

benim 11 ocakta yumurtam toplandı.23 ocakta adet oldum.adet döngüme göre 25.gün olmuştum 3 gün erken oldum.

Normal beklenen adet gününde adet olursun, yaklaşık 14 gün sonra sanırım

İnşallah canım.simdiye kadar 4 yeri aradım aratircam daha da bu sefer kim vurduya giysin istemiyorum dediğin gibi laboratuvar ve embryologlarsda bakacam inşallah arastiridklarimin

kizlar folik asit mi kullaniyorsunuz folat mi doktorum farketmez diyor eczacilar folatin emilimi daha iyi diyor kafam karisti folik asit kullaniyordum

Kilya Yasamademek123 ben de progestana transferden önce başlamıştım, adetin 16. günü rahim kalınlığına bakılmıştı, 8 mm’nin üstünde çıkmıştı. Buna göre 18. gün de progestana başladım, 23. gün transfer oldu

Canım benim doktorum bir hafta en fazla on güne hasta olacaksın demişti altı gün sonra oldum ben

kizlar folik asit mi kullaniyorsunuz folat mi doktorum farketmez diyor eczacilar folatin emilimi daha iyi diyor kafam karisti folik asit kullaniyordum
Banada folibol yazmis doktorum canim yani folikasit kullanıyorum. Açıkçası bende prenatal vitamin merak ediyorum kullananiniz varmi diye? Suan transfer icin ortalama 1 2 ay suresi olanlar doktorlarına sorup cevap verirse cok sevinirim. Oneriyorlarmi mutlaka merak ediyorum. Ben unuttum simdi baslasam geçmi oldu acaba?

Bugün transferimin 7. Günüydü sabah kan verdim 8 çıktı beta sonucum az önce umutlanmalı mıyım yoksa kimyasalamı döncek hiç emin değilim

bana da solgarin folik asitini vermisti ama eczaci boyle diyince arastirdim birkac yerde folatin emilimi cok daha iyi yaziyor vitamine su an icin gerek yok demisti doktor bana ama tabi kisiye gore degisir

Merhaba öncelikle geçmiş olsun hayırlısı olsun. Bende pcoyum dr bana bir vitamin önerdi biraz pahalı ama çok etkili olduğunu söyledi kullananlar. İncele istersen. İNOMAX adı

Sıkışık mı gel dediler tatlım? Niye öyle bişi istediker ki

Selam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür. Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin

Bugün transferimin 11.günü kahverengi lekelenmem oldu az önce çok korkuyorum başına böyle birşey gelen oldu mu, bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…