2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sigara icmiyoruz ikimizde canm kahve gunde 1 fincan bazen oda icilmiyor vitamin olarak omega 3 ve d vitamini kullaniyorum bide keci boynuzu pekmezi eşimle kullaniyoruz baska onerecegin bir vitamin varmi acaba
Antioksidan gıdalar tüketin canım onun dışında benim bildiklerim de bu kadar inşallah güzel olur sonucu

Konya novafertil yaptırdım cnm

Sagol cnm 4 gün oldu hala olmadim.doktor da 6 güne olursun olmazsan beni bilgilendir dedi
bende senin gibi bu sorunun peşine çok düştüm :) 5-6 gün içinde olan var 2 gün içinde olan var.perşembe bıraktım halen olmadım adet bekliyorum bende transfer için.adetim 28 nisan bekliyorum..

bende senin gibi bu sorunun peşine çok düştüm :) 5-6 gün içinde olan var 2 gün içinde olan var.perşembe bıraktım halen olmadım adet bekliyorum bende transfer için.adetim 28 nisan bekliyorum..
Beni de doktorum adet olduktan sonra gel bir degerlendirme yapalim dedi.bir sonraki adet ile de ikinci deneme yapilabilir dedi

bir ay gecmeden ikinci transferimi deneyeceksin
yok cnm ben progestanı bir kaç gün erken başladım yanlışlıkla , transfer iptal oldu ama doktor rahim düzenini bozmaması için estroferm ve progestana devm ettirdi.
bende tedirgin oldum transfer olmasa bile bazı ilaçlar kullanmaya devam ettim hemen peşindeki adetle olmak doğru mu diye ama bir çok kişi olmuş hatta yine transfer tedavisine başlayan olmuş

Anladım cnm hayırlısı olsun inş

Banada dr um transferden önce baslattı progestoran ı

Transferim 7 Nisandı kuzum muayene için bekliyorum kaç haftalık oluyor bilmiyorum. O kadar sıkıştım ki ölcem transferde bile böyle değildim. İnşallah alırlar hemen başka bir şey düşünemiyorum şu an.

Kızlar ben size bişey sorucaktım . Benim cumartesi yumurta toplama işlemim oldu embriyolar dondurulcak bi problem olmazsa . Adet olunca gel dedi . Acaba yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunuyor yaşayan var mı bu durumu canlar

Yumurta toplama sonrası benim adetim normal gününden 5 gün önce gelmişti.. biraz erken oluyor sanırım adet ama normal gününde olan da var

Bence bi araştır, kk’daki yorumları oku ve sonrasında aklına yatanlarla birebir görüşme yap. şimdiye kadar olduğun tedavilerden bahset, bundan sonra nasıl bi tedavi izlenebileceği ile ilgili bilgi al. Hangisi içine sinerse de yoluna onunla devam edersin.
sadece doktor da değil, işin laboratuvar ortamı ve en az doktor kadar önemli embriyologları da var. Bu üçünü bir arada düşün.
Güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…