- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.610
- 33
Hayırlısı canım buymuş ne diyeceğini bilemiyorum zamanı geldiğinde ins bebisinin kokusunu içine çekiyor olacaksınSonucum çıktı kızlar negatif maalesef.. hepimiz için hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım buymuş ne diyeceğini bilemiyorum zamanı geldiğinde ins bebisinin kokusunu içine çekiyor olacaksınSonucum çıktı kızlar negatif maalesef.. hepimiz için hayırlısı
Sigara icmiyoruz ikimizde canm kahve gunde 1 fincan bazen oda icilmiyor vitamin olarak omega 3 ve d vitamini kullaniyorum bide keci boynuzu pekmezi eşimle kullaniyoruz baska onerecegin bir vitamin varmi acabaCanım sigara fazla kahve tüketimi varsa sen de eşinde bırakmalısınız. Fazla kilo varsa birazından en azından kurtulup vitamin desteği alırsanız eşiniz de siz de faydasını görürsünüz inşallah
Cok tesekkur ederim canm Allah razi olsun eşim de sadece sperm sayısı az oda doktor tüp bebeğe engel degil demişti bende pco varGeçmiş olsun.. doktorunuz hangi testleri yapmıştı tedaviye başlamadan önce? Kalitesiz embriyolarda sperm önemli rol oynuyor, eşinizin değerlerine de baktırmanız iyi olabilir bakılmadıysa. Yumurta kalitesi için de mutlaka vitamin takviyesi kullanın, çok etkili oluyor. En az 2 ay siz de eşiniz de vitamin takviyesi alırsa bir sonrakinr faydalı olabilir.. Saf arı sütünü önermişti benim doktorum yumurta kalitesi için. Sperm için daha tecrübeli arkadaşlar öneri de bulunacaktır.
Hormon testleri yapmıştı eşim sperm testini yaptırdı rahim flimi yapmıştım onda sorun yoktu baska bir test istemedi ama bu durum boyle olunca kromozom testi istedi onu yaptırdık araştırmada sonuc bekliyoruz şimdiGeçmiş olsun.. doktorunuz hangi testleri yapmıştı tedaviye başlamadan önce? Kalitesiz embriyolarda sperm önemli rol oynuyor, eşinizin değerlerine de baktırmanız iyi olabilir bakılmadıysa. Yumurta kalitesi için de mutlaka vitamin takviyesi kullanın, çok etkili oluyor. En az 2 ay siz de eşiniz de vitamin takviyesi alırsa bir sonrakinr faydalı olabilir.. Saf arı sütünü önermişti benim doktorum yumurta kalitesi için. Sperm için daha tecrübeli arkadaşlar öneri de bulunacaktır.
canım benim arkadaşımın 5 yıl bebeği olmamıştı. Tavsiye üzerine Gürgan Klinik Tüp Bebek Merkezine gitmişlerdi. Çok memnun kaldı . İkizi oldu .Kızlar doktorum aradı tekrar kan verdi verdin betam iyice düşmüş normalde yarn vericrktim ver bakalm dedi 0.18 betam btekrsr denemek istiyorum bana Ankara Konya Kayseri bu 3 şehirde önereceğiniz bı yer var mı beklemek istemiyorum
Onuda duymuştum cnm Ankara'da değil micanım benim arkadaşımın 5 yıl bebeği olmamıştı. Tavsiye üzerine Gürgan Klinik Tüp Bebek Merkezine gitmişlerdi. Çok memnun kaldı . İkizi oldu .
Çok geçmiş olsun kuzum sakın moralini bozma,yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için beslenmene dikkat et. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kendini üzme sakın streste çok önemli bu süreçte. İnşallah herşey yolunda gider 2.tedavindeMerhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek yaptım 25 yaşındayım pco var bende 26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5. Gunde gelisimleri durdu yıkıldık resmen hic beklemedigimiz bir seydi tedavimiz iptal edildi 2.deneme icin cok korkuyorum ne önerirsiniz bana yardimci olurmusunuz
Sperm dna hasar testi yaptırdınız mı?Cok tesekkur ederim canm Allah razi olsun eşim de sadece sperm sayısı az oda doktor tüp bebeğe engel degil demişti bende pco var
Inşallah canm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun kuzum sakın moralini bozma,yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için beslenmene dikkat et. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kendini üzme sakın streste çok önemli bu süreçte. İnşallah herşey yolunda gider 2.tedavinde
Eh hemen hemen herşeye bakmış.. genlerde problem varsa o da çıkar.. bazen sebepsiz yere böyle oluyor sanırım, bir arkadaş daha vardı çok yumurtası çıkmış ama sadece 1’i kalmıştı. Moralinizi bozmayın, inşallah bir sonrakinde olur sorunsuz, belki o zaman 5. Günü beklemez doktorunuz, 3. Gün embriyosu transfer eder. Siz vitaminlere ve gıda takviyelerine başlayın bence. Hakkınızda hayırlısı olsunHormon testleri yapmıştı eşim sperm testini yaptırdı rahim flimi yapmıştım onda sorun yoktu baska bir test istemedi ama bu durum boyle olunca kromozom testi istedi onu yaptırdık araştırmada sonuc bekliyoruz şimdi
Inşallah canm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun kuzum sakın moralini bozma,yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için beslenmene dikkat et. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kendini üzme sakın streste çok önemli bu süreçte. İnşallah herşey yolunda gider 2.tedavinde
Ben doktora sperm dna testi yapalim dedim gerek yok dediSperm dna hasar testi yaptırdınız mı?
Amin canm Allah razi olsun bide amh degerine bakti oda cok iyi dedi 4.52 çıktıEh hemen hemen herşeye bakmış.. genlerde problem varsa o da çıkar.. bazen sebepsiz yere böyle oluyor sanırım, bir arkadaş daha vardı çok yumurtası çıkmış ama sadece 1’i kalmıştı. Moralinizi bozmayın, inşallah bir sonrakinde olur sorunsuz, belki o zaman 5. Günü beklemez doktorunuz, 3. Gün embriyosu transfer eder. Siz vitaminlere ve gıda takviyelerine başlayın bence. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kızlar doktorum aradı tekrar kan verdi verdin betam iyice düşmüş normalde yarn vericrktim ver bakalm dedi 0.18 betam btekrsr denemek istiyorum bana Ankara Konya Kayseri bu 3 şehirde önereceğiniz bı yer var mı beklemek istemiyorum
Evet Ankara Çankaya'da canımOnuda duymuştum cnm Ankara'da değil mi
Anladım canım doktorun en iyisini bilir tabi ama biz tüp bebeğe başlamadan önce doktor istemişti aklımızda soru işareti kalmasın demişti. Bence 2.tedaviye hemen başlama,yani tavsiye verecek olursam en az 2 ay beslenme ve takviyelerle sperm yumurta geliştirmeye çalışın. Eşime doktor tüp bebekten 2 ay önce astalife kullandırdı sperm kalitesi için meselaInşallah canm Allah razı olsun
Ben doktora sperm dna testi yapalim dedim gerek yok dedi
Yaa hayırlısı olsun canım, inşallah çok beklemeden kavuşursun sağlıkla.. bu tedavini nerde yaptırmıştın? Neden orda devam etmek istemiyorsun? Ben Ankara’dayım ama hiç merkezlerle görüşmedim, bilemiyorum hangisi iyidirKızlar doktorum aradı tekrar kan verdi verdin betam iyice düşmüş normalde yarn vericrktim ver bakalm dedi 0.18 betam btekrsr denemek istiyorum bana Ankara Konya Kayseri bu 3 şehirde önereceğiniz bı yer var mı beklemek istemiyorum
Maşallah, yaşın kaç? Yumurta sayın fazlaymış zaten, amh’ın düşük olsaydı o kadar yumurtan olmazdı. Benim 1.15 amh’ım, 3 yumurtam 5. Güne gitmişti, gen testinde 1’i sorunlu çıktı 2 kaldı..doktoruna güveniyorsan ne diyorsa ona göre ilerlersiniz ama aklında soru işareti varsa başka doktorlarla da görüş fikir alAmin canm Allah razi olsun bide amh degerine bakti oda cok iyi dedi 4.52 çıktı
Rapor çıkarmadım malesef. Zaten yaptırdığım yerde tüp bebeği sgk karşılamıyor.bu ilaç da kanser hastanalarına vs veriyorlarmış . Rapor işi beni yoracaktı . Uğraşamadım . O süreçte zaten kötüydüm. İstanbulda ayrıca bi külfet devlet hastaneleri zaten.raporu nasıl çıkardınız acaba ilaç çok pahalı
anladım teşekkür ederimRapor çıkarmadım malesef. Zaten yaptırdığım yerde tüp bebeği sgk karşılamıyor.bu ilaç da kanser hastanalarına vs veriyorlarmış . Rapor işi beni yoracaktı . Uğraşamadım . O süreçte zaten kötüydüm. İstanbulda ayrıca bi külfet devlet hastaneleri zaten.