2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla sebebını bılmıyorum benım bı arkadasım var oda aynısınj dedı bana
Serkan oral var sımdı ona gıdıyor belkı fıkır olusur dıe demek ısteıdm
Bende bir Serkan Oral hastasiyim. Ve alanında çok titiz bir doktor. Olabilecek bütün pürüzleri kaldırdı bende. Ve çok şükür ilk deneme pozitif. Kendisine gözüm kapalı güveniyorum

Canlarımm ilaç kullanıyoruz hamile kalınca da kullancaz yok iğne falan filan diye kafanıza takmayın sakın :) iki arkadaşım var normal yolla ikisi de hamileliklerinde hep ilaç kullandılar bitanesi o fitili ilk üç ay kullanmış, diğer arkadaşımda 9 ay iğne oldu varis çorabı giydii çok zordu onunki de. Yani bu işin normali tüp bebeği yok tamamiyle kişiye özel bir hikaye

Canım hiç yemedigim şeyler istiyor
Benim de her şeyi istiyor Ama yok kararliyim..

Dolabımda sadece 2 pantolon oluyor onlarda bi sor nasil oluyor...3 5 kilo verince cogu şeyim olur...
İdeal kilomu doktor 65 olarak hesapladi ama ben verebildiği kadar vereceğim 60 olmak istiyorum aslinda

Ne güzel, tamamen Allah’a teslim olmuşsun. Rabbim bizlere de senin gibi olabilmeyi nasip etsin.
En hayırlı zamanda yavrunuza kavuşmanız için dua edelim o vakit.

Hanımlar benim gibi negatif sonuç alanlara birsey sormak istiyorum.ilacları bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…