Bekleee bekleeeekızlar bugün transferimin 5.günü çılgınlık yapıp kaset testte çok hafif hayalet çizgiyi gördümcuma günü test günüm test gunune kadar beklicem tabi
beklicem canim onceki kimyasal oldugu icin korkuyorumAman kuzum bekle ne olur
Canım hiç yemedigim şeyler istiyorOlmaz olamazzzz cabuk toparlan
Cumaya hedefim 78 yani 1 haftada 3 kilo
Hahhahah ayy şu cıllgınlık yok mu.?kızlar bugün transferimin 5.günü çılgınlık yapıp kaset testte çok hafif hayalet çizgiyi gördümcuma günü test günüm test gunune kadar beklicem tabi
Bende bir Serkan Oral hastasiyim. Ve alanında çok titiz bir doktor. Olabilecek bütün pürüzleri kaldırdı bende. Ve çok şükür ilk deneme pozitif.Valla sebebını bılmıyorum benım bı arkadasım var oda aynısınj dedı bana
Serkan oral var sımdı ona gıdıyor belkı fıkır olusur dıe demek ısteıdm
raporu nasıl çıkardınız acaba ilaç çok pahalıBen kullandım 2 tane
Benim de her şeyi istiyorCanım hiç yemedigim şeyler istiyor
ah sorma canim bu testlere guvenilmiyor ama yine de dayanamioruz 5.deneme oldugu icin alistim artikHahhahah ayy şu cıllgınlık yok mu.?Iyyı canım gözun aydınn
Ne güzel, tamamen Allah’a teslim olmuşsun. Rabbim bizlere de senin gibi olabilmeyi nasip etsin.Kızlar hepinizin mesajını tek tek alıntılaymadım,rabbim en iyisini bilir biz elimizden geleni yapıyoruz ona güveniyoruz o bizim güvenimizi boşa çıkarmaz ben bundan eminim ve içim çok rahatEn hayırlısı en hayırlı zamanda gelip bizi bulacak. Üzülmek isyan etmek yok Ben burda hepinizi takipteyim,inşallah sizin haberlerinizle sevinicem,umut olacak moral olacak bana
Bal mi yedin ya ahh yerim insallah rabbim hayirlisi ise versin insallah. Hayirliyi en tez vakitte versin hepimizeSenin pozitif olacak kuzum
hayırlısı olsun cnm.hayırlı zamanda verecektir allah sana sağlıklı bir bebek inşallah..13.gündü kuzum 1.98 cıktı beta hcg
Ayyy hadi hayırlara çıksın insallaaaaah kaçıncı gün embryoosyydu kuzum tazemydikızlar bugün transferimin 5.günü çılgınlık yapıp kaset testte çok hafif hayalet çizgiyi gördümcuma günü test günüm test gunune kadar beklicem tabi
Ayyy hadi hayırlara çıksın insallaaaaah kaçıncı gün embryoosyydu kuzum tazemydi
Yarın cnm 12. Günüm yarnMonaezop cnm sen bugün kan vermicek miydin?
yok canım 5.gün dondurulmuş tekti cuma günü kan vericem bakalım:)Ayyy hadi hayırlara çıksın insallaaaaah kaçıncı gün embryoosyydu kuzum tazemydi
İnş hayırlı haberlerini alırızYarın cnm 12. Günüm yarn
Her şer de bir hayır var sakın üzülme modunu düşürme stres bizim için tehlikeli unutma Dr u ara danisMoralim cok bozuldu ya denk gelişe bak
Hanımlar benim gibi negatif sonuç alanlara birsey sormak istiyorum.ilacları bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor
Ben ilaçları bırakınca 6. Gün oldum.Hanımlar benim gibi negatif sonuç alanlara birsey sormak istiyorum.ilacları bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor acaba?