Geçmiş olsun.. doktorunuz hangi testleri yapmıştı tedaviye başlamadan önce? Kalitesiz embriyolarda sperm önemli rol oynuyor, eşinizin değerlerine de baktırmanız iyi olabilir bakılmadıysa. Yumurta kalitesi için de mutlaka vitamin takviyesi kullanın, çok etkili oluyor. En az 2 ay siz de eşiniz de vitamin takviyesi alırsa bir sonrakinr faydalı olabilir.. Saf arı sütünü önermişti benim doktorum yumurta kalitesi için. Sperm için daha tecrübeli arkadaşlar öneri de bulunacaktır.Merhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek yaptım 25 yaşındayım pco var bende 26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5. Gunde gelisimleri durdu yıkıldık resmen hic beklemedigimiz bir seydi tedavimiz iptal edildi 2.deneme icin cok korkuyorum ne önerirsiniz bana yardimci olurmusunuz
CanımSonucum çıktı kızlar negatif maalesef.. hepimiz için hayırlısı
Rabbim gonlune ferahlik versin insallah elimizden geleni yapıyoruz. Umarim tez zamanda kavuşursun bebeğine. Bir engel daha bitti öyle bakmaya çaliş canim.Sonucum çıktı kızlar negatif maalesef.. hepimiz için hayırlısı
Transfer günü be sonrasında iki gün ağrım oldu bir daha olmadı. Bunların hiç biri belirti değil canım. Belirti aramayın belli olmuyor maalesef. Ben tutmadı diye düşünüyordum hep oldu şükür. Yani hiç belli olmuyorCanım transfer günü ve sonrası belirtin var mıydı bel ağrı vs
Kendime söz verdim bu sefer rahat olucam ve test de yapmıycam insallah hep beraber güzel haberlerimiz paylasirizzCanooo hadi bakalımm darısı başımızaadikkat et kendine çok pimpirik yapma
Canım sigara fazla kahve tüketimi varsa sen de eşinde bırakmalısınız. Fazla kilo varsa birazından en azından kurtulup vitamin desteği alırsanız eşiniz de siz de faydasını görürsünüz inşallahMerhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek yaptım 25 yaşındayım pco var bende 26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5. Gunde gelisimleri durdu yıkıldık resmen hic beklemedigimiz bir seydi tedavimiz iptal edildi 2.deneme icin cok korkuyorum ne önerirsiniz bana yardimci olurmusunuz
Yoktu kuzum sil baştan başlıycaz artık bakalım biraz kafamızı dinleyelimCanımçok üzgünüm hep pozitif sonuç alacaksın gibi geliyordu. Dondurulmuşların var mıydı ?
Valla sebebını bılmıyorum benım bı arkadasım var oda aynısınj dedı banaMerhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek yaptım 25 yaşındayım pco var bende 26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5. Gunde gelisimleri durdu yıkıldık resmen hic beklemedigimiz bir seydi tedavimiz iptal edildi 2.deneme icin cok korkuyorum ne önerirsiniz bana yardimci olurmusunuz
hayırı olsun transferin canımKendime söz verdim bu sefer rahat olucam ve test de yapmıycam insallah hep beraber güzel haberlerimiz paylasirizz
Öyle kuzum da cok korktum ya yani bebek icin kendim için de değil bu şekilde transfer okur mu be olur ne yaparlar içime şüphe düştüHepimizin yakin cevresinde cikiyor dur hemen psikilojik olarak insan hasta gibi hissediyor kendini. Ben boşyere kac kere yaptim test hicbisey cikmadi. Dikkat ediyorsa eşin eger insallah bisey olmaz. Ayrica ayni evde bile negatif pozitif vakalar görüldü. Sen test yap kafan rahat etsin canim
Olsun senin için bebeğin için en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah. Rabbim kolaylaştırsınYoktu kuzum sil baştan başlıycaz artık bakalım biraz kafamızı dinleyelim
Canim en yakin zamanda kavuşursun saglikla insallah bebegineKızlar hepinizin mesajını tek tek alıntılaymadım,rabbim en iyisini bilir biz elimizden geleni yapıyoruz ona güveniyoruz o bizim güvenimizi boşa çıkarmaz ben bundan eminim ve içim çok rahatEn hayırlısı en hayırlı zamanda gelip bizi bulacak. Üzülmek isyan etmek yok Ben burda hepinizi takipteyim,inşallah sizin haberlerinizle sevinicem,umut olacak moral olacak bana
Canımmm harikasın Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahKızlar hepinizin mesajını tek tek alıntılaymadım,rabbim en iyisini bilir biz elimizden geleni yapıyoruz ona güveniyoruz o bizim güvenimizi boşa çıkarmaz ben bundan eminim ve içim çok rahatEn hayırlısı en hayırlı zamanda gelip bizi bulacak. Üzülmek isyan etmek yok Ben burda hepinizi takipteyim,inşallah sizin haberlerinizle sevinicem,umut olacak moral olacak bana
13.gündü kuzum 1.98 cıktı beta hcg
En iyisi doktorunun kararına göre hareket canım. İlla bir tavsiyesi olacaktırÖyle kuzum da cok korktum ya yani bebek icin kendim için de değil bu şekilde transfer okur mu be olur ne yaparlar içime şüphe düştüşimdi test versek bile belki kuluçka döneminde falanda negatif cıkar sonra pozitif olursa napıcaz
Aman kuzum bekle ne olurkızlar bugün transferimin 5.günü çılgınlık yapıp kaset testte çok hafif hayalet çizgiyi gördümcuma günü test günüm test gunune kadar beklicem tabi
Ben daha beynimde bitiremedim ki kuzumCuma zayıflama yarışması 4.gruba girdim gelsene acayip motivasyon sağlıyor