2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Geçmiş olsun.. doktorunuz hangi testleri yapmıştı tedaviye başlamadan önce? Kalitesiz embriyolarda sperm önemli rol oynuyor, eşinizin değerlerine de baktırmanız iyi olabilir bakılmadıysa. Yumurta kalitesi için de mutlaka vitamin takviyesi kullanın, çok etkili oluyor. En az 2 ay siz de eşiniz de vitamin takviyesi alırsa bir sonrakinr faydalı olabilir.. Saf arı sütünü önermişti benim doktorum yumurta kalitesi için. Sperm için daha tecrübeli arkadaşlar öneri de bulunacaktır.

Canım transfer günü ve sonrası belirtin var mıydı bel ağrı vs
Transfer günü be sonrasında iki gün ağrım oldu bir daha olmadı. Bunların hiç biri belirti değil canım. Belirti aramayın belli olmuyor maalesef. Ben tutmadı diye düşünüyordum hep oldu şükür. Yani hiç belli olmuyor

Canım sigara fazla kahve tüketimi varsa sen de eşinde bırakmalısınız. Fazla kilo varsa birazından en azından kurtulup vitamin desteği alırsanız eşiniz de siz de faydasını görürsünüz inşallah

Valla sebebını bılmıyorum benım bı arkadasım var oda aynısınj dedı bana
Serkan oral var sımdı ona gıdıyor belkı fıkır olusur dıe demek ısteıdm

Kızlar hepinizin mesajını tek tek alıntılaymadım,rabbim en iyisini bilir biz elimizden geleni yapıyoruz ona güveniyoruz o bizim güvenimizi boşa çıkarmaz ben bundan eminim ve içim çok rahat En hayırlısı en hayırlı zamanda gelip bizi bulacak. Üzülmek isyan etmek yok Ben burda hepinizi takipteyim,inşallah sizin haberlerinizle sevinicem,umut olacak moral olacak bana

Öyle kuzum da cok korktum ya yani bebek icin kendim için de değil bu şekilde transfer okur mu be olur ne yaparlar içime şüphe düştü şimdi test versek bile belki kuluçka döneminde falanda negatif cıkar sonra pozitif olursa napıcaz

Yoktu kuzum sil baştan başlıycaz artık bakalım biraz kafamızı dinleyelim
Olsun senin için bebeğin için en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah. Rabbim kolaylaştırsın Biraz toparlan belki şu hastalıkta düzelir aşılanırsın inşallah daha güzel olur her şey

Canim en yakin zamanda kavuşursun saglikla insallah bebegine

Canımmm harikasın Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

En iyisi doktorunun kararına göre hareket canım. İlla bir tavsiyesi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…