Bende yedikçe yiyorum bu aralar
Bravo tebrik ederim valla seni
Hayirli olsun insallah canim sıkıca tutunsun sanaYanlız degilsin canım bende bir göbek varacaip sistim cok anormal de yemiyorum ilaclardandir progesterondan sonra da sistim iyice bu arafa benim transferim oldu kizlar 1 tanr 5.gün embriyosu cok garip hic transfer olmamais gibi hissediyorum 20 dk dinlendirdi sonra gidebilirsiniz dediler 50 km kadar geldik otele azcik da sarsti yol ama hemen bisey olmaz heralde
Kuzum hadi bekliyoruz sabırsızlıklaGünaydın kızlar ben kan testimi verdim sonuç 2 saat sonragüzel bi gün güzel bi hafta olsun hepimiz için
Ayyy hadi hayırlısı canimmmGünaydın kızlar ben kan testimi verdim sonuç 2 saat sonragüzel bi gün güzel bi hafta olsun hepimiz için
Olmaz olamazzzz cabuk toparlanBravo tebrik ederim valla seni
Hepimizin yakin cevresinde cikiyor dur hemen psikilojik olarak insan hasta gibi hissediyor kendini. Ben boşyere kac kere yaptim test hicbisey cikmadi. Dikkat ediyorsa eşin eger insallah bisey olmaz. Ayrica ayni evde bile negatif pozitif vakalar görüldü. Sen test yap kafan rahat etsin canimKızlar yarın transferim var ama eşimin çalışanı kovid pozitif çıkmışne yapıcam ben şimdi gidip test vermem gerekir mi bizde hiç bir semptom yok riske de atmak istemiyorum moralim cok bozuk
Hayirli güzel haberlerini bekliyoruz insallah kuzummmGünaydın kızlar ben kan testimi verdim sonuç 2 saat sonragüzel bi gün güzel bi hafta olsun hepimiz için
Cuma zayıflama yarışması 4.gruba girdim gelsene acayip motivasyon sağlıyorBravo tebrik ederim valla seni
Süpersin yaa valla böyle güçlü iradeli kadinlara bayılıyorum. Tanimasamda valla sanadaOlmaz olamazzzz cabuk toparlan
Cumaya hedefim 78 yani 1 haftada 3 kilo
Cansin canımsın sagol bebisimSüpersin yaa valla böyle güçlü iradeli kadinlara bayılıyorum. Tanimasamda valla sanada
hayırlı olsun cnm.sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallah:)Yanlız degilsin canım bende bir göbek varacaip sistim cok anormal de yemiyorum ilaclardandir progesterondan sonra da sistim iyice bu arafa benim transferim oldu kizlar 1 tanr 5.gün embriyosu cok garip hic transfer olmamais gibi hissediyorum 20 dk dinlendirdi sonra gidebilirsiniz dediler 50 km kadar geldik otele azcik da sarsti yol ama hemen bisey olmaz heralde
Maşallah kızlar size tebrik ederimInsallah pozitif olur kilo elbet verilir canim
Ama Birlikte olmak guc veriyor insana..bir de cok sıkı gruplar ben cok sevdim
Valla cabucak bitti cok su icmedim 7.30 gibi 2 bardak su ictim yetti 8 45 gibi girdim transfere benim rahimde cok kasılma vardı ilac kullaniyordum zaten ama bi de damardan ilac yapildi kataterden gecti karsıya gitti bakalm insallah tutunurHayirli olsun insallah canim sıkıca tutunsun sanaAyrıca nasil geçti anlatsana biraz
Canim sımsıkı tutunsun sana bebisinValla cabucak bitti cok su icmedim 7.30 gibi 2 bardak su ictim yetti 8 45 gibi girdim transfere benim rahimde cok kasılma vardı ilac kullaniyordum zaten ama bi de damardan ilac yapildi kataterden gecti karsıya gitti bakalm insallah tutunurclexane felaketi cok kötü ama kolum uyustu resmen