2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hayirli olsun insallah canim sıkıca tutunsun sana Ayrıca nasil geçti anlatsana biraz

Kızlar yarın transferim var ama eşimin çalışanı kovid pozitif çıkmış ne yapıcam ben şimdi gidip test vermem gerekir mi bizde hiç bir semptom yok riske de atmak istemiyorum moralim cok bozuk
Hepimizin yakin cevresinde cikiyor dur hemen psikilojik olarak insan hasta gibi hissediyor kendini. Ben boşyere kac kere yaptim test hicbisey cikmadi. Dikkat ediyorsa eşin eger insallah bisey olmaz. Ayrica ayni evde bile negatif pozitif vakalar görüldü. Sen test yap kafan rahat etsin canim

hayırlı olsun cnm.sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallah:)

Hayirli olsun insallah canim sıkıca tutunsun sana Ayrıca nasil geçti anlatsana biraz
Valla cabucak bitti cok su icmedim 7.30 gibi 2 bardak su ictim yetti 8 45 gibi girdim transfere benim rahimde cok kasılma vardı ilac kullaniyordum zaten ama bi de damardan ilac yapildi kataterden gecti karsıya gitti bakalm insallah tutunur clexane felaketi cok kötü ama kolum uyustu resmen

Canim sımsıkı tutunsun sana bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…