2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla sebebını bılmıyorum benım bı arkadasım var oda aynısınj dedı bana
Serkan oral var sımdı ona gıdıyor belkı fıkır olusur dıe demek ısteıdm 🤲
Bende bir Serkan Oral hastasiyim. Ve alanında çok titiz bir doktor. Olabilecek bütün pürüzleri kaldırdı bende. Ve çok şükür ilk deneme pozitif. 🤲🤲🤲 Kendisine gözüm kapalı güveniyorum

Canlarımm ilaç kullanıyoruz hamile kalınca da kullancaz yok iğne falan filan diye kafanıza takmayın sakın :) iki arkadaşım var normal yolla ikisi de hamileliklerinde hep ilaç kullandılar bitanesi o fitili ilk üç ay kullanmış, diğer arkadaşımda 9 ay iğne oldu varis çorabı giydii çok zordu onunki de. Yani bu işin normali tüp bebeği yok tamamiyle kişiye özel bir hikaye 🤲

Canım hiç yemedigim şeyler istiyor 😂😂😂
Benim de her şeyi istiyor 😂😂 Ama yok kararliyim..

Dolabımda sadece 2 pantolon oluyor onlarda bi sor nasil oluyor...3 5 kilo verince cogu şeyim olur...
İdeal kilomu doktor 65 olarak hesapladi ama ben verebildiği kadar vereceğim 60 olmak istiyorum aslinda🤩🤩

Kızlar hepinizin mesajını tek tek alıntılaymadım,rabbim en iyisini bilir biz elimizden geleni yapıyoruz ona güveniyoruz o bizim güvenimizi boşa çıkarmaz ben bundan eminim ve içim çok rahat☺️ En hayırlısı en hayırlı zamanda gelip bizi bulacak. Üzülmek isyan etmek yok🙏🏻 Ben burda hepinizi takipteyim,inşallah sizin haberlerinizle sevinicem,umut olacak moral olacak bana 💜
Ne güzel, tamamen Allah’a teslim olmuşsun. Rabbim bizlere de senin gibi olabilmeyi nasip etsin.
En hayırlı zamanda yavrunuza kavuşmanız için dua edelim o vakit. 😉

Hanımlar benim gibi negatif sonuç alanlara birsey sormak istiyorum.ilacları bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor acaba?

X