2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım transfer günü ve sonrası belirtin var mıydı bel ağrı vs

Ya iştahı olmayan tüp bebek tedavi insanı olabilir mi 🤩 bende ki iştah iftar sofrasına oturmuş tüm Türkiye’nin iştahı kadar 🙈🤪
Canım transfer günü ve sonrası belirtin var mıydı bel ağrı vs

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek yaptım 25 yaşındayım pco var bende 26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5. Gunde gelisimleri durdu yıkıldık resmen hic beklemedigimiz bir seydi tedavimiz iptal edildi 2.deneme icin cok korkuyorum ne önerirsiniz bana yardimci olurmusunuz 🙏

Yanlız degilsin canım bende bir göbek var🤭acaip sistim cok anormal de yemiyorum ilaclardandir progesterondan sonra da sistim iyice bu arafa benim transferim oldu kizlar 1 tanr 5.gün embriyosu cok garip hic transfer olmamais gibi hissediyorum 20 dk dinlendirdi sonra gidebilirsiniz dediler 50 km kadar geldik otele azcik da sarsti yol ama hemen bisey olmaz heralde
Hayırlı olsun canım, sağlıkla tutunsun inşallah 🌼

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek yaptım 25 yaşındayım pco var bende 26 yumurtam toplandı 16 tanesi dollendi 3.gune çıktı 5. Gunde gelisimleri durdu yıkıldık resmen hic beklemedigimiz bir seydi tedavimiz iptal edildi 2.deneme icin cok korkuyorum ne önerirsiniz bana yardimci olurmusunuz 🙏
Eski doktorm yumurta kalitesi icin incir kürü öneriyordu canim cok fayda ediyor bence ben her tup bebekte tuketiyorm

Valla cabucak bitti cok su icmedim 7.30 gibi 2 bardak su ictim yetti 8 45 gibi girdim transfere benim rahimde cok kasılma vardı ilac kullaniyordum zaten ama bi de damardan ilac yapildi kataterden gecti karsıya gitti bakalm insallah tutunur 😊clexane felaketi cok kötü ama kolum uyustu resmen😂
Canooo hadi bakalımm darısı başımızaa 🤲🤲 dikkat et kendine çok pimpirik yapma 😘

X