- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Al bendende o kadarYaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısım herhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bendende o kadarYaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısım herhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım
Guzel haberler bekliyorum senden canimAl bendende o kadar
Aksamları 10 dk cıkıyorum belimin agrısından yürüyemiyorumGünaydın canim olsun olsun verirsin
Gun icinde yürüyüş mu yapsan..
Bir de kan testini tekrarlayacak misin
Yanlız degılımm yanı dr a gıttın mıAl bendende o kadar
Insallah canimAksamları 10 dk cıkıyorum belimin agrısından yürüyemiyorum
Kan testımı cumartesi verdım daha vermem herhalde cok stres yapıyorum bakmadan sonuca kalbım sıkısıyor resmen artık ultrason da nasıp olurda görürüz ınsallah
Canım talihsiz olmuş gerçekten ama vardır bir hayır bunda da. Belki hamile iken geçirecektin ve çok daha kötü olacaktı. Öyle düşün ben her gün yüreğim ağzımda eşime sıkı sıkıya tembihliyorum ama lanet hastalık hiç belli olmuyor Allah korusun umarım değilsinizdir transfer için hiç endişe etme geç olsun sorunsuz olsun tutunsun sağlıkla kucağına al yeter canımMoralim cok bozuldu ya bizde hiç bir semptom yok ama test vermem lazım pozitifsem bu şekilde transfer olamam Kİ
İnşallah canım amiin insanın içi sıkılıyor akşam bir de randevum hayırlısı olsun inşallahGuzel haberler bekliyorum senden canim
Değilsin canım merak etme hayır akşam beşte randevum bekliyorum saatiniYanlız degılımm yanı dr a gıttın mı
İnsallah canım test vericem bir bakalım insallah negatif çıkar cunku bizde hiç semptom yok eşimde de ben de de ama belki de daha kuluçka süresinde bilmiyorum Kİ napıcaz böyleCanım talihsiz olmuş gerçekten ama vardır bir hayır bunda da. Belki hamile iken geçirecektin ve çok daha kötü olacaktı. Öyle düşün ben her gün yüreğim ağzımda eşime sıkı sıkıya tembihliyorum ama lanet hastalık hiç belli olmuyor Allah korusun umarım değilsinizdir transfer için hiç endişe etme geç olsun sorunsuz olsun tutunsun sağlıkla kucağına al yeter canım
Aynen canım ben gidip bir test vereyim şnsallah negatif çıkarSımdı hem gebelıgın ıcın hemde senın ıcın saglıgın daha önemlı tatlım ama bısey yoktur o zaman semptom yoksa merakını gıder gıt test ver bence
Aynen bir de o var işteBir de kuluçka süresi var test hemen doğru sonuc vermeyebilir. Dr un ne diyecek yaz bakalm canm
Canım üzülme. Hayırlısı de bende bu ay başlayacaktı iğnelere ancak hastalık çok yayıldığı için doktor 2 adet sonra gel diye erteledi. Bende eve geldim adetimin 29 günü lekelenme oldu 3 günlük kaasık ve karın ağrım var inşallah kendiliğinden hamile kalırız da hiç gerek kalmaz.dğn kaset test yaptım negatifdi ama. Normalde 1 mayıs bat günüm bakalım.Canım talihsiz olmuş gerçekten ama vardır bir hayır bunda da. Belki hamile iken geçirecektin ve çok daha kötü olacaktı. Öyle düşün ben her gün yüreğim ağzımda eşime sıkı sıkıya tembihliyorum ama lanet hastalık hiç belli olmuyor Allah korusun umarım değilsinizdir transfer için hiç endişe etme geç olsun sorunsuz olsun tutunsun sağlıkla kucağına al yeter canım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımGünaydın kızlar ben kan testimi verdim sonuç 2 saat sonra güzel bi gün güzel bi hafta olsun hepimiz için
Yanlız degilsin canım bende bir göbek varacaip sistim cok anormal de yemiyorum ilaclardandir progesterondan sonra da sistim iyice bu arafa benim transferim oldu kizlar 1 tanr 5.gün embriyosu cok garip hic transfer olmamais gibi hissediyorum 20 dk dinlendirdi sonra gidebilirsiniz dediler 50 km kadar geldik otele azcik da sarsti yol ama hemen bisey olmaz heraldeYaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısım herhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım
Canım ilk gğnden beri mi bel ağrın oldu adet tarzında mıBeeen 7. Gün öldüm bel ağrısından bugun 8. Bel ağrısı gitti. Ama kasıklarımda bişiler oluyor yürürken acıyor inşallah minik bebiş tutunuyodur anacuğuna
Haıd bakalım hayırlı olsunYanlız degilsin canım bende bir göbek varacaip sistim cok anormal de yemiyorum ilaclardandir progesterondan sonra da sistim iyice bu arafa benim transferim oldu kizlar 1 tanr 5.gün embriyosu cok garip hic transfer olmamais gibi hissediyorum 20 dk dinlendirdi sonra gidebilirsiniz dediler 50 km kadar geldik otele azcik da sarsti yol ama hemen bisey olmaz heralde
Hiç bişiy olmaz canım, sağlıklı bir gebelik olsun da verirsin sonra kiloları.Yaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısım herhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım
Hadi bakalım, hayırlı sonuçlar inşallah canımİnşallah canım amiin insanın içi sıkılıyor akşam bir de randevum hayırlısı olsun inşallah
hayırlı olsun canım inşallah sıkıca tutunur sana benide bir saat kadar dinlendirip gönderdiler eğer aracınızla geldiyseniz arka koltukta uzanarak gidin demişlerdi.Yanlız degilsin canım bende bir göbek varacaip sistim cok anormal de yemiyorum ilaclardandir progesterondan sonra da sistim iyice bu arafa benim transferim oldu kizlar 1 tanr 5.gün embriyosu cok garip hic transfer olmamais gibi hissediyorum 20 dk dinlendirdi sonra gidebilirsiniz dediler 50 km kadar geldik otele azcik da sarsti yol ama hemen bisey olmaz heralde