2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günaydın canim olsun olsun verirsin🤭🤭
Gun icinde yürüyüş mu yapsan..
Bir de kan testini tekrarlayacak misin
Aksamları 10 dk cıkıyorum belimin agrısından yürüyemiyorum
Kan testımı cumartesi verdım daha vermem herhalde cok stres yapıyorum bakmadan sonuca kalbım sıkısıyor resmen 😅 artık ultrason da nasıp olurda görürüz ınsallah

Moralim cok bozuldu ya :KK43: bizde hiç bir semptom yok ama test vermem lazım pozitifsem bu şekilde transfer olamam Kİ :KK43:
Canım talihsiz olmuş gerçekten ama vardır bir hayır bunda da. Belki hamile iken geçirecektin ve çok daha kötü olacaktı. Öyle düşün ben her gün yüreğim ağzımda eşime sıkı sıkıya tembihliyorum ama lanet hastalık hiç belli olmuyor ☹️ Allah korusun umarım değilsinizdir transfer için hiç endişe etme geç olsun sorunsuz olsun tutunsun sağlıkla kucağına al yeter canım

Canım talihsiz olmuş gerçekten ama vardır bir hayır bunda da. Belki hamile iken geçirecektin ve çok daha kötü olacaktı. Öyle düşün ben her gün yüreğim ağzımda eşime sıkı sıkıya tembihliyorum ama lanet hastalık hiç belli olmuyor ☹️ Allah korusun umarım değilsinizdir transfer için hiç endişe etme geç olsun sorunsuz olsun tutunsun sağlıkla kucağına al yeter canım
İnsallah canım 😢 test vericem bir bakalım insallah negatif çıkar cunku bizde hiç semptom yok eşimde de ben de de :KK43: ama belki de daha kuluçka süresinde bilmiyorum Kİ napıcaz böyle :KK43:

Canım üzülme. Hayırlısı de bende bu ay başlayacaktı iğnelere ancak hastalık çok yayıldığı için doktor 2 adet sonra gel diye erteledi. Bende eve geldim adetimin 29 günü lekelenme oldu 3 günlük kaasık ve karın ağrım var inşallah kendiliğinden hamile kalırız 🤲da hiç gerek kalmaz.dğn kaset test yaptım negatifdi ama. Normalde 1 mayıs bat günüm bakalım.

Yaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısım 😵 herhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım 🥴🥺
Yanlız degilsin canım bende bir göbek var🤭acaip sistim cok anormal de yemiyorum ilaclardandir progesterondan sonra da sistim iyice bu arafa benim transferim oldu kizlar 1 tanr 5.gün embriyosu cok garip hic transfer olmamais gibi hissediyorum 20 dk dinlendirdi sonra gidebilirsiniz dediler 50 km kadar geldik otele azcik da sarsti yol ama hemen bisey olmaz heralde

Beeen 7. Gün öldüm bel ağrısından bugun 8. Bel ağrısı gitti. Ama kasıklarımda bişiler oluyor yürürken acıyor 🐣 inşallah minik bebiş tutunuyodur anacuğuna ❤️😂
Canım ilk gğnden beri mi bel ağrın oldu adet tarzında mı

Yanlız degilsin canım bende bir göbek var🤭acaip sistim cok anormal de yemiyorum ilaclardandir progesterondan sonra da sistim iyice bu arafa benim transferim oldu kizlar 1 tanr 5.gün embriyosu cok garip hic transfer olmamais gibi hissediyorum 20 dk dinlendirdi sonra gidebilirsiniz dediler 50 km kadar geldik otele azcik da sarsti yol ama hemen bisey olmaz heralde
Haıd bakalım hayırlı olsun 🧚

Yaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısım 😵 herhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım 🥴🥺
Hiç bişiy olmaz canım, sağlıklı bir gebelik olsun da verirsin sonra kiloları. 😉

hayırlı olsun canım inşallah sıkıca tutunur sana 😊 benide bir saat kadar dinlendirip gönderdiler eğer aracınızla geldiyseniz arka koltukta uzanarak gidin demişlerdi.

X