Canım ben 5.gunumden itibaren geçmeyen bir baş ağrısı çektim. Hergun.ama pozitif sonuç aldım. Hala bile adet ağrıları yaşıyorum.moralini bozma böyle seylerekızlar bugün 7.günüm olmadı gibi hissediyorum ya çünkü başım ağrımaya başladı bu da benim adet belirtimdir moralim bozuldu
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsınBen de cumartesi gidicem keseye canım.
Mide bulantısı iyidir. Bazı arkadaşların iştah artmış, o da iyidir.Bende ikisi de yok henüz. Normalde 2 öğün yiyordum, şimdi 2 ara öğün ekledim. Zorluyorum yemek için. Bulantı falan başlar da kilo kaybı olur diye korkuyorum ama tık yok. Bir iki saat sonrada kan vermeye gidicem, dua edin.
insan hissediyor ama ya vücudunu az çok biliyor bağırsaklarımda yumuşadı adete doğru gidiyorum bence ama inşallah tersi olurCanım ben 5.gunumden itibaren geçmeyen bir baş ağrısı çektim. Hergun.ama pozitif sonuç aldım. Hala bile adet ağrıları yaşıyorum.moralini bozma böyle seylere
O belirtiler kişiden kişiye hep değişti canım, istesen de adet olamican zaten. Migren falan varsa ilaçlardan dolayı hormon değişimi ve stres etkilemiştir. Bozma moralini hemen.kızlar bugün 7.günüm olmadı gibi hissediyorum ya çünkü başım ağrımaya başladı bu da benim adet belirtimdir moralim bozuldu
inşallah canım.İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın
Canim sımsıkı tutunsun sana bebisin8 dediler ama hala bekliyorum
Guzel olacak insallah canim takipteyim seni guzel haberlerini bekliyorumkızlar bugün 7.günüm olmadı gibi hissediyorum ya çünkü başım ağrımaya başladı bu da benim adet belirtimdir moralim bozuldu
inşallah canım sağolGuzel olacak insallah canim takipteyim seni guzel haberlerini bekliyorum
Yok canım moralininbozma. Dediğim gibi şuan bile adet oldum hissi ile wce gidiom. Geceleri adet ağrısı ile uyanıyorum. Bende de şuan tüm adet belirtileri var, sen kafaya takma gününde kan testini yapinsan hissediyor ama ya vücudunu az çok biliyor bağırsaklarımda yumuşadı adete doğru gidiyorum bence ama inşallah tersi olur
Canım istersen bir doktorun ile konuş. Suanki virüs çok kolay yayildigindan sorun yaşama. Doktorun yönlendirmesine göre ilerleKızlar yarın transferim var ama eşimin çalışanı kovid pozitif çıkmışne yapıcam ben şimdi gidip test vermem gerekir mi bizde hiç bir semptom yok riske de atmak istemiyorum moralim cok bozuk
Moralim cok bozuldu ya denk gelişe bakCanım istersen bir doktorun ile konuş. Suanki virüs çok kolay yayildigindan sorun yaşama. Doktorun yönlendirmesine göre ilerle
Moralini bozma canım doktorunla konuş, o yönlendirme yapar . Vardır herşeyde bir hayırMoralim cok bozuldu ya denk gelişe bak
Biz de tam yapacagımız ay covid olduk eşimle dr 2 ay ertelediMoralim cok bozuldu ya denk gelişe bak
Moralim cok bozuldu yaBiz de tam yapacagımız ay covid olduk eşimle dr 2 ay erteledi
Bir de kuluçka süresi var test hemen doğru sonuc vermeyebilir. Dr un ne diyecek yaz bakalm canmMoralim cok bozuldu yabizde hiç bir semptom yok ama test vermem lazım pozitifsem bu şekilde transfer olamam Kİ
Sımdı hem gebelıgın ıcın hemde senın ıcın saglıgın daha önemlı tatlım ama bısey yoktur o zaman semptom yoksa merakını gıder gıt test ver benceMoralim cok bozuldu yabizde hiç bir semptom yok ama test vermem lazım pozitifsem bu şekilde transfer olamam Kİ
Günaydın canim olsun olsun verirsinYaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısımherhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım