2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın

Canım ben 5.gunumden itibaren geçmeyen bir baş ağrısı çektim. Hergun.ama pozitif sonuç aldım. Hala bile adet ağrıları yaşıyorum.moralini bozma böyle seylere
insan hissediyor ama ya vücudunu az çok biliyor bağırsaklarımda yumuşadı adete doğru gidiyorum bence ama inşallah tersi olur

kızlar bugün 7.günüm olmadı gibi hissediyorum ya çünkü başım ağrımaya başladı bu da benim adet belirtimdir moralim bozuldu
O belirtiler kişiden kişiye hep değişti canım, istesen de adet olamican zaten. Migren falan varsa ilaçlardan dolayı hormon değişimi ve stres etkilemiştir. Bozma moralini hemen.
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın
inşallah canım.

Merhaba Hamile kalmak isteyen ve hamile kalamayan arkadaşlarım açtığım başlıkta dua zinciri başlatıyoruz gelmek istermisiniz

insan hissediyor ama ya vücudunu az çok biliyor bağırsaklarımda yumuşadı adete doğru gidiyorum bence ama inşallah tersi olur
Yok canım moralininbozma. Dediğim gibi şuan bile adet oldum hissi ile wce gidiom. Geceleri adet ağrısı ile uyanıyorum. Bende de şuan tüm adet belirtileri var, sen kafaya takma gününde kan testini yap

Kızlar yarın transferim var ama eşimin çalışanı kovid pozitif çıkmış ne yapıcam ben şimdi gidip test vermem gerekir mi bizde hiç bir semptom yok riske de atmak istemiyorum moralim cok bozuk

Kızlar yarın transferim var ama eşimin çalışanı kovid pozitif çıkmış ne yapıcam ben şimdi gidip test vermem gerekir mi bizde hiç bir semptom yok riske de atmak istemiyorum moralim cok bozuk
Canım istersen bir doktorun ile konuş. Suanki virüs çok kolay yayildigindan sorun yaşama. Doktorun yönlendirmesine göre ilerle

Yaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısım herhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım

Yaa kızlarr ben ne ara 3 kıloya yakın kılo almısım herhalde harektsızlık vıtamınler kortızolar hormon ılacları iştah derken cok kucuk bı zaman dilimin de oldu anlamadım
Günaydın canim olsun olsun verirsin
Gun icinde yürüyüş mu yapsan..
Bir de kan testini tekrarlayacak misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…