2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

cnm ne demek istediğini anlamadım.5 güne kadar başlatmak derken ne demek istedin

cnm ne demek istediğini anlamadım.5 güne kadar başlatmak derken ne demek istedin
Transfer olacagin ayki reglinde başliyorya tedavin.
O zaman reglinin 2 3 4 5. Günleri cagirabiliyorlarmış duruma göre. Yani mutlaka 2. Gunu gitmen gerekmiyormuş. Eger bayrama denk gelirse ona gore ayarlar doktorun tedavin iptal olmaz diye söyledim canim

he yok cnm.ben bu hafta adet olacağım 28 nisan adet tarihim.transfer işlemi bayrama denk gelebilir.

Herkese iyi geceler derken
Yarin test yapacaklara pozitif müjdesi,
transfer olacaklara kolaylik,
kese göreceklere ve kalp atisi dinleyeceklere hayirli guzel haberler getirmeleri
Gün bekleyenlerede sabır: diliyorum:)) Sakın erken kaset test yapmayın
Kendimede tatliş rüyalar

Tatlııı rüyaalaarrr

Kızlar selam herkese,
Benim bu gece nedense aklıma geldi şimdi biz kan sulandırıcı kullanıyoruz ya acaba Allah korusun da kaza durumlarında filan çok önem arz edecek dozlarda mıdır? Güvenli dozlar diye bahsediliyor bunlardan ama yaptıkları morlukları görünce korktum Acaba tıbbi not içeren kolye bileklik tarzı bir şey taşımakta fayda var mıdır ?

Önemli dozlar olacağını düşünmüyorum kuzum,yani önem taşısaydı mutlaka ona göre bir önlem alınır,uyarı verilirdi heralde ya bide bu kan sulandırıcı iğneler neye göre veriliyor ben anlamadım ilk tüp bebekte ben her gün kullanmıştım bu sefer kullanmadım

Aynen ben de güvenli olduğunu düşünüyorum yoksa peynir ekmek gibi dağıtmazlardı gebelere bana genetik testler yapıldı pıhtılaşma geni taşıyıcısı çıktım genetikçi hiç bir anlamı yok herkeste var nerdeyse bir şeye gerek yok dedi ama tüp bebek doktorum gebelik boyunca kullanacaksın dedi şöyle ki tüp bebek ilaçları pıhtılaşma yapıyormuş zaten, gebelikte pıhtılaşma artıyormuş o sebeplerle tedbiren verildi diye düşünüyorum. Erol Hoca ilk tedavimde sadece aspirin vermişti hemen vermiyor iğne. Kayıp olup genetik istediğinde yatkınlık çıkınca verdi aspirine ek olarak. Keşke tek hap çözse durumu da gerek kalmasa

Hımm anladım canım bana genetik test yapılmadı daha,ilk tüp bebekte dediğim gibi her gün oksapar ve 2 corasprin kullanıyorum şimdi sadece corasprin o da günde 1 bakalım ne olcak

Hımm anladım canım bana genetik test yapılmadı daha,ilk tüp bebekte dediğim gibi her gün oksapar ve 2 corasprin kullanıyorum şimdi sadece corasprin o da günde 1 bakalım ne olcak
Üst üste iki düşükte yapılıyor bana ilkinden sonra yap dedi. Doğal gebe kalanlar bu yönüyle de şanslı bu şekilde ekstra ilaçlar genelde kullanmıyorlar ne güzel

Herkese günaayydıınnnnn
Güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallahh
Rüyamda gitgide düşen betalarıma ağlıyordum uyandım neyseki rüyaymış dedim iyice mahvolduk valla kızlar
dünden beri tüüm konuşmalarınızı okuyorum takipteyim
Ben de cuma günü keseye gideceğim inşallaahh herşey güzel giderr bu arada yatıyorum midem bulanıyor kalkıyorun midem bulanıyor inşallah gebelikten diyedir en azından belirti veriyor diye seviniyorum bulantıma
bugun haber vereceklerden güzel hayırlı haberler bekliyorum kızlarr sizi seviyorum

Son düzenleme:
Hayırlara gitsin inşallah. Tersi çıkarmış rüyanın.
Ben de cumartesi gidicem keseye canım.
Mide bulantısı iyidir. Bazı arkadaşların iştah artmış, o da iyidir. Bende ikisi de yok henüz. Normalde 2 öğün yiyordum, şimdi 2 ara öğün ekledim. Zorluyorum yemek için. Bulantı falan başlar da kilo kaybı olur diye korkuyorum ama tık yok. Bir iki saat sonra da kan vermeye gidicem, dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…