O ilk şoktu. Rakamlar bugüne göre azdı ama kimse neyle karsi karsiyayiz bilmiyordu. Kapansa simdi kapanirdi 40bin vakalarda. Ben hiç sanmiyorum saglikla ilgili hic bir kurumun kapanacaginiGeçen sene tüp bebek merkezleri de kapanmıştı nerdeyse 2 ay, yine öyle olmaz umarım
Ya bütün işlemleri kapatırlarsa diye bi tedirgiinim.. bi de evde zaman yavaş geçiyor, işe gidip gelince gün hızlı bitiyoduOlmaz canim daha zor neden olsun ki.heryer daha sakin daha temiz halledeceksin transferini eger tam kapanma olursa kiii hiç sanmıyorum olacagini. Ben haftasonu randevularini cok seviyorum trafiksiz gidip gelmek iyi oluyor
hayırlı haberler verirsin inşallah cnm..Kızlaarrr dualarınızda beni unutmayın olur mu yarın size güzel haberi vermeyi çok istiyorum
Ya 26 27 nisan diye konusuluyor tam kapanma ama resmi hicbir açıklama yok. Valla transferim 30unda. Artik hayirlisi yani tabii ama gercekten ihtimal vermiyorum. Ben rahatim ne biliyimYa ben de pek ihtimal vermiyodum ama eşim gazeteci, onun çevresindeki meclis muhabirleri en az 15 gün olacak diyo. Üst üste olmayabilirmiş amaEvde kalınca zaman da geçmiyor
Yaaa inşallah ama ben hiç sanmıyorum sağlık sektörü kapanmaz kapasaydı şimdiye kadar oooGeçen sene tüp bebek merkezleri de kapanmıştı nerdeyse 2 ay, yine öyle olmaz umarım
Insallah canim en guzel hayirli haberle gel insallahKızlaarrr dualarınızda beni unutmayın olur mu yarın size güzel haberi vermeyi çok istiyorum
Iste o biraz kotu olmus ama yanlis bilmiyorsam transferde 5 gune kadar baslatiyorlarmis. Yine denk gelir inşallahhastaneler kapanmaz diye düşünüyorum.sonuçta taze transfer olanların bekleme gibi bir durmları yok.embriyologlar zaten çalışıyorlardır.doktorlarda çalışır diye düşünüyorum.belki ilk iki gün bayram tatili olur.benimde adet döngüme göre tam bayrama denk geliyor transfer :/
Bayram tatilini doktora sorduğumda ilk 2 gün tatil yapıyorlar, onu da biz ayarlarız transferi ona göre bikaç gün sonra yada önce olarAk, bişi olmaz demiştihastaneler kapanmaz diye düşünüyorum.sonuçta taze transfer olanların bekleme gibi bir durmları yok.embriyologlar zaten çalışıyorlardır.doktorlarda çalışır diye düşünüyorum.belki ilk iki gün bayram tatili olur.benimde adet döngüme göre tam bayrama denk geliyor transfer :/
Bayram da kesin geliyor zaten alıştık artıkYa ben de pek ihtimal vermiyodum ama eşim gazeteci, onun çevresindeki meclis muhabirleri en az 15 gün olacak diyo. Üst üste olmayabilirmiş amaEvde kalınca zaman da geçmiyor
Ya 26 nisan-2 mayıs ve bayram haftası ya da 3 mayıstan 16 mayısa kadar 2 hafta arka arkaya diyorlarYa 26 27 nisan diye konusuluyor tam kapanma ama resmi hicbir açıklama yok. Valla transferim 30unda. Artik hayirlisi yani tabii ama gercekten ihtimal vermiyorum. Ben rahatim ne biliyim
Hayırlarlaaa dön inşallah evineKızlaarrr dualarınızda beni unutmayın olur mu yarın size güzel haberi vermeyi çok istiyorum
Stres yapmaaa az kaldı gününe canımcım hakkında hayırlısı olsun inşallahBu arada her gece kötü rüyalar göruyorum bende kabus gibi... sabahlari icimde kötü bir his uyaniyorumrüyalarin tersi çikar diye avutuyorum kendimi
Gerçekten öyle canım. Yine de halimize şükürler olsun, bu son 1 yıl o kadar çok kişiyi öyle kötü etkiledi ki maddi olarak.. biz de işte bu süreçte bir de tüp bebek yaptırıyoruz.. hayırlısı herkes içinBayram da kesin geliyor zaten alıştık artıkaç kapa aç kapa ne diim herkes sokakta fink atıo kapa avm leri kapa sahilleri bak bakalım noluyo çok zor yaa cidden Hem hasta olmamaya çalış hem işe gitme mücadelesi ver hem de hayat mücadelesi mutlu olmak için uğraş vs vs adeta bir survivor yaşıyoruz
Hash bir eksiğimiz dolunaydıStres yapmaaa az kaldı gününe canımcım hakkında hayırlısı olsun inşallahdolunay varmış bu hafta ondandır rüyalarrr
Evet okudum bende dolunayi. Neyseki retro metro yok.Stres yapmaaa az kaldı gününe canımcım hakkında hayırlısı olsun inşallahdolunay varmış bu hafta ondandır rüyalarrr
Amin kuzum benim inşallah emeklerimizin karşılığını alırızzGerçekten öyle canım. Yine de halimize şükürler olsun, bu son 1 yıl o kadar çok kişiyi öyle kötü etkiledi ki maddi olarak.. biz de işte bu süreçte bir de tüp bebek yaptırıyoruz.. hayırlısı herkes için
İnşallah hayırlısı ile alırsın güzel haberleriniKızlaarrr dualarınızda beni unutmayın olur mu yarın size güzel haberi vermeyi çok istiyorum
Hash bir eksiğimiz dolunaydı
Dolunay falan bilmezdik eskiden şimdi baş ağrısı oldu mu dılunay kötü rüya dolunay bık bık şeyler komik ama belki vardır etkisi bilemeyizEvet okudum bende dolunayi. Neyseki retro metro yok.
cnm ne demek istediğini anlamadım.5 güne kadar başlatmak derken ne demek istedinIste o biraz kotu olmus ama yanlis bilmiyorsam transferde 5 gune kadar baslatiyorlarmis. Yine denk gelir inşallah