2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Olmaz canim daha zor neden olsun ki.heryer daha sakin daha temiz halledeceksin transferini eger tam kapanma olursa kiii hiç sanmıyorum olacagini. Ben haftasonu randevularini cok seviyorum trafiksiz gidip gelmek iyi oluyor
Ya bütün işlemleri kapatırlarsa diye bi tedirgiinim.. bi de evde zaman yavaş geçiyor, işe gidip gelince gün hızlı bitiyodu

Ya ben de pek ihtimal vermiyodum ama eşim gazeteci, onun çevresindeki meclis muhabirleri en az 15 gün olacak diyo. Üst üste olmayabilirmiş ama Evde kalınca zaman da geçmiyor
Ya 26 27 nisan diye konusuluyor tam kapanma ama resmi hicbir açıklama yok. Valla transferim 30unda. Artik hayirlisi yani tabii ama gercekten ihtimal vermiyorum. Ben rahatim ne biliyim

hastaneler kapanmaz diye düşünüyorum.sonuçta taze transfer olanların bekleme gibi bir durmları yok.embriyologlar zaten çalışıyorlardır.doktorlarda çalışır diye düşünüyorum.belki ilk iki gün bayram tatili olur.benimde adet döngüme göre tam bayrama denk geliyor transfer :/
T Tsk06

Iste o biraz kotu olmus ama yanlis bilmiyorsam transferde 5 gune kadar baslatiyorlarmis. Yine denk gelir inşallah

Bayram tatilini doktora sorduğumda ilk 2 gün tatil yapıyorlar, onu da biz ayarlarız transferi ona göre bikaç gün sonra yada önce olarAk, bişi olmaz demişti

Ya ben de pek ihtimal vermiyodum ama eşim gazeteci, onun çevresindeki meclis muhabirleri en az 15 gün olacak diyo. Üst üste olmayabilirmiş ama Evde kalınca zaman da geçmiyor
Bayram da kesin geliyor zaten alıştık artık aç kapa aç kapa ne diim herkes sokakta fink atıo kapa avm leri kapa sahilleri bak bakalım noluyo çok zor yaa cidden Hem hasta olmamaya çalış hem işe gitme mücadelesi ver hem de hayat mücadelesi mutlu olmak için uğraş vs vs adeta bir survivor yaşıyoruz

Ya 26 27 nisan diye konusuluyor tam kapanma ama resmi hicbir açıklama yok. Valla transferim 30unda. Artik hayirlisi yani tabii ama gercekten ihtimal vermiyorum. Ben rahatim ne biliyim
Ya 26 nisan-2 mayıs ve bayram haftası ya da 3 mayıstan 16 mayısa kadar 2 hafta arka arkaya diyorlar Ben de transferlerin aksayacağına çok ihtimal vermiyorum ama işte belli de olmuyor.. neyse sağlık olsun artık ne yapalım öyle olursa da bekleriz

Gerçekten öyle canım. Yine de halimize şükürler olsun, bu son 1 yıl o kadar çok kişiyi öyle kötü etkiledi ki maddi olarak.. biz de işte bu süreçte bir de tüp bebek yaptırıyoruz.. hayırlısı herkes için

Amin kuzum benim inşallah emeklerimizin karşılığını alırızz Allahım daraltmasın bu yolda kimseyi maddi manevi kapılar açsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…