2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aynen canım borçlar aldı başını gidiyor valla Allahim tutabilir kolaylığı versin

Ahh keşke netlik olsa, keşke olumsuz da olsa bu budur denilebilse ama ne yazık ki.. hamilelik konusunda çoğu şeyde bilimsel çalışma olsa bile olay en sonunda vakaya göre değişebilir kesin bişey diyemeyiz’e geliyor.. hernekadar önceki tecrüben kötü de olsa şimdi önündeki umut dolu zamana odaklan, değerin güzel gelmiş, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Yaa tutuyormusunuz kızlar ne güzel ben hiç tutmadım açıkçası çokta zorlanırdım kötü bir iştah var. Tutulabileceğini düşünmedim hiç içimde rahat etmiyor açıkçası

Kızlar 15 gün tam kapanma gelecek diyorlar.. tam benim transfer öncesi kontrol haftalarım, gerçi yazıyla halledilir ama yine de normalden daha zor olacak.. şu pis pandemi bi bitseydi

Kızlar 15 gün tam kapanma gelecek diyorlar.. tam benim transfer öncesi kontrol haftalarım, gerçi yazıyla halledilir ama yine de normalden daha zor olacak.. şu pis pandemi bi bitseydi
Ben hic inanmiyorum gelceginee yaa ayni sekilde benim de tam tedaviye baslama tarihim biliyosun stres olma kapansada git gel sıkıntı yaşamazsın canımcım

Olmaz canim daha zor neden olsun ki.heryer daha sakin daha temiz halledeceksin transferini eger tam kapanma olursa kiii hiç sanmıyorum olacagini. Ben haftasonu randevularini cok seviyorum trafiksiz gidip gelmek iyi oluyor

benim 3x1 hem fitil hem estrofem iğneler serumlar derken hiç tutamadım nasip olursa sonra tutacağım inşallah

Ben hic inanmiyorum gelceginee yaa ayni sekilde benim de tam tedaviye baslama tarihim biliyosun stres olma kapansada git gel sıkıntı yaşamazsın canımcım
Ya ben de pek ihtimal vermiyodum ama eşim gazeteci, onun çevresindeki meclis muhabirleri en az 15 gün olacak diyo. Üst üste olmayabilirmiş ama Evde kalınca zaman da geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…