Tercih senin canım için nasıl rahat edecekse öyle yapmanı öneririm ama doktoruna danışarakTamda demek istediğimi yazmışsın canım sonuçta belli değil işte negatif çıkarsa ah keşke tutsaydım derdim
Aynen canım borçlar aldı başını gidiyor valla Allahim tutabilir kolaylığı versinYa dediğim gibi beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor ve ilaçları saatli almamız gerekiyor mesela estrofem 12 saatte bir alınması gerekiyor iftarla sahur arasıda bayağı uzun hani tam saatli olmuyo gibime geliyor. Ama tabiki karar senin yine de canım . Ben Allah nasip ederse tutamadığım günleri sonra tutacam
Yarın danışayım bakalım ne diycek teşekkür ediyorum canımTercih senin canım için nasıl rahat edecekse öyle yapmanı öneririm ama doktoruna danışarak
Yarın için bol şans tatlım. Tertemiz kolayca geçsin transferin, sıkı sıkı tutunsun bebiş bikaç haftaya güzel haberlerini alalım hayırlısıylaBeni de bir heyecan tuttu kızlar sabah transfer olacak 10 gün nasıl gececk bilmiyorumm
Beni de bir heyecan tuttu kızlar sabah transfer olacak 10 gün nasıl gececk bilmiyorumm
Ahh keşke netlik olsa, keşke olumsuz da olsa bu budur denilebilse ama ne yazık ki.. hamilelik konusunda çoğu şeyde bilimsel çalışma olsa bile olay en sonunda vakaya göre değişebilir kesin bişey diyemeyiz’e geliyor.. hernekadar önceki tecrüben kötü de olsa şimdi önündeki umut dolu zamana odaklan, değerin güzel gelmiş, inşallah sağlıkla kucağına alırsınTeşekkürler, soğukkanlı ve iyi enerjiye inanan bir kadınım ama daha çok gerçekçiyim de. Çok istediğim şeyler üzerinden olumlama yapmakta zorlanıyorum. Aynı şeylerin endişesi ve kaygısı da yoruyor.
Netlik olsa yaşadığımız sorunlarla ilgili biri çıkıp evet sonuç bu olur şeklinde birşeyler söylese yada ne bileyim makale filan yayınlamış olsa uzmanlar...
Neyse, bende bir ümit belki benzer şeyler yaşanmıştır dıye sormak istedim.
Tesekkürler
Evet belki fitilden ötürü var ani sıvı
İnşallah canım amiiin. Bak zaman nasıl geçecek diyordun geldi şükür. Öyle böyle zaman akıp gidiyorSonunda geldi canım insallah bu sefer tutunur da bırakmaz hic hepimizin yüzünü güldürsn rabbim
Yaa tutuyormusunuz kızlar ne güzel ben hiç tutmadım açıkçası çokta zorlanırdım kötü bir iştah var. Tutulabileceğini düşünmedim hiç içimde rahat etmiyor açıkçasıBen fitil kullanmıyorum, hemşireye sorduğumda oruç konusunu size bırakıyoruz dedi. İftar, sahur olarakta ilaçlar ayarlanabildiği için tuttum ben canım bu şekilde içim daha rahat etti açıkçası, biraz tercih meselesi bu
Ben hic inanmiyorum gelceginee yaa ayni sekilde benim de tam tedaviye baslama tarihim biliyosunKızlar 15 gün tam kapanma gelecek diyorlar.. tam benim transfer öncesi kontrol haftalarım, gerçi yazıyla halledilir ama yine de normalden daha zor olacak.. şu pis pandemi bi bitseydi
Ben kullandım 2 tanekızlar merhaba lucrin depot kullanan oldumu acaba
Olmaz canim daha zor neden olsun ki.heryer daha sakin daha temiz halledeceksin transferini eger tam kapanma olursa kiii hiç sanmıyorum olacagini. Ben haftasonu randevularini cok seviyorum trafiksiz gidip gelmek iyi oluyorKızlar 15 gün tam kapanma gelecek diyorlar.. tam benim transfer öncesi kontrol haftalarım, gerçi yazıyla halledilir ama yine de normalden daha zor olacak.. şu pis pandemi bi bitseydi
benim 3x1 hem fitil hem estrofem iğneler serumlar derken hiç tutamadım nasip olursa sonra tutacağım inşallahKızlar size Bi akıl danissam ben 2×1estrofem 2×1 fitil kullanıyorum ecoprin ve oksapar 1×1kullaniyorum oruç tutmanın bir sakıncası olur mu sizce ne dersiniz siz tuttunuz mu oruç bugün 4. Günüm yarın 5 olcak
Oo senin baya varmış canımbenim 3x1 hem fitil hem estrofem iğneler serumlar derken hiç tutamadım nasip olursa sonra tutacağım inşallah
benim 3x1 hem fitil hem estrofem iğneler serumlar derken hiç tutamadım nasip olursa sonra tutacağım inşallah
Geçen sene tüp bebek merkezleri de kapanmıştı nerdeyse 2 ay, yine öyle olmaz umarımBen hic inanmiyorum gelceginee yaa ayni sekilde benim de tam tedaviye baslama tarihim biliyosunstres olma kapansada git gel sıkıntı yaşamazsın canımcım
Ya ben de pek ihtimal vermiyodum ama eşim gazeteci, onun çevresindeki meclis muhabirleri en az 15 gün olacak diyo. Üst üste olmayabilirmiş amaBen hic inanmiyorum gelceginee yaa ayni sekilde benim de tam tedaviye baslama tarihim biliyosunstres olma kapansada git gel sıkıntı yaşamazsın canımcım