2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hepimize çok iyi geliyor kuzum. Öyle öyle günlerimizi geçirdik. İnşallah güzel haberlerini okuruz burada

Hepimize çok iyi geliyor kuzum. Öyle öyle günlerimizi geçirdik. İnşallah güzel haberlerini okuruz burada
Insallah canım inşallah insan tek kalınca kendinde belirti ariyo en güzeli kendin gibi aynı durumda olanlarla konuşmak

Canım hormonlarımızın oyunu bunlar. Ama canın sıkkın olduğunda da yaz ne olur içine atma. Umarım her şey güzel olur

Teşekkürler, soğukkanlı ve iyi enerjiye inanan bir kadınım ama daha çok gerçekçiyim de. Çok istediğim şeyler üzerinden olumlama yapmakta zorlanıyorum. Aynı şeylerin endişesi ve kaygısı da yoruyor.
Netlik olsa yaşadığımız sorunlarla ilgili biri çıkıp evet sonuç bu olur şeklinde birşeyler söylese yada ne bileyim makale filan yayınlamış olsa uzmanlar...
Neyse, bende bir ümit belki benzer şeyler yaşanmıştır dıye sormak istedim.
Tesekkürler
Evet belki fitilden ötürü var ani sıvı

Aranızda 2.gün embriyosu transfer olan var mı grupta hiç görmedim ama bir sorayım dedim

Kızlar size Bi akıl danissam ben 2×1estrofem 2×1 fitil kullanıyorum ecoprin ve oksapar 1×1kullaniyorum oruç tutmanın bir sakıncası olur mu sizce ne dersiniz siz tuttunuz mu oruç bugün 4. Günüm yarın 5 olcak

Bence tutmaman daha iyi olur ilaç kullandığın için hem beslenmenede dikkat etmen gerekiyor. Bende ramazan başladığımdan beri tutamıyorum kendimi kötü hissediyorum ama bu senede böyle oldu sonrasında telafi edeceğiz inşallah.

Ya bende biraz daha tutmazsam 2 mayıs regk tarihim ola ki regl olursam yine gitti en azından hazır evdeyken dedim tek endişem beslenme çünkü aralıklarla sürekli avokado havuç kuruyemis vs tüketiyorum oruçluyken otomatikman tuketemiycem iftardan sonra yesem yenmiyor zaten

Yaaa tamam canım teşekkür ederim benim tek korkum progestan fitil saatleriydi Allahin izniyle Bi sıkıntı olmaz heralde
Ben fitil kullanmıyorum, hemşireye sorduğumda oruç konusunu size bırakıyoruz dedi. İftar, sahur olarakta ilaçlar ayarlanabildiği için tuttum ben canım bu şekilde içim daha rahat etti açıkçası, biraz tercih meselesi bu

Bende kaç gündür tutmuyorum ama içim içimi yiyor valla

Ya dediğim gibi beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor ve ilaçları saatli almamız gerekiyor mesela estrofem 12 saatte bir alınması gerekiyor iftarla sahur arasıda bayağı uzun hani tam saatli olmuyo gibime geliyor. Ama tabiki karar senin yine de canım . Ben Allah nasip ederse tutamadığım günleri sonra tutacam

Ben oruç tutmazsam da 3-4ten aşağı yemek yemiyordum çok düzenli beslenen biri değilim malesef sonu da belli olmayan bir yolda olunca ah vah etmek istemedim
Tamda demek istediğimi yazmışsın canım sonuçta belli değil işte negatif çıkarsa ah keşke tutsaydım derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…