2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ya bu grubun ilginç şekilde iyi gelen bir tarafı var malum transfer sonrası bekleme sürecindeyim açıp açıp grubu okuyorum iyi geliyor gerçekten bende yazayım dedim artık 🥰🥰🥰 malum benim sonucu öğrenmeme daha çoookkk ama çoooookkk var
Hepimize çok iyi geliyor kuzum. Öyle öyle günlerimizi geçirdik. İnşallah güzel haberlerini okuruz burada 🤗

Hepimize çok iyi geliyor kuzum. Öyle öyle günlerimizi geçirdik. İnşallah güzel haberlerini okuruz burada 🤗
Insallah canım inşallah insan tek kalınca kendinde belirti ariyo en güzeli kendin gibi aynı durumda olanlarla konuşmak 😍

Teker teker mesajlarınızı okudum. Niye bilmiyorum, biraz modum düştü ikindiden sonra. 😔 Sizi de bunaltmamak için yazmadım. Yarın doktor randevusu olanlardan ve kan vereceklerden hayırlı haberler bekliyorum. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız. 🙏
Benim de yarın 17.günüm, 5.kez kan vericem, bana da dua ederseniz sevinirim. 🤲
Canım hormonlarımızın oyunu bunlar. Ama canın sıkkın olduğunda da yaz ne olur içine atma. Umarım her şey güzel olur 🤲🏻🍀

Sorunuz hakkında bilgim yok maalesef 😔 sadece geçmiş yaşantılarımızı geriye itmemiz gerektiğini düşünüyorum 🙏🏻 yeni deneyim, güzel enerji, güzel sonuçlar getirsin. 💞

Boşalan sıvı sorununu anlayamadım, fitil kullandığım için tam emin değilim ama o bende de oluyor sanırım bir anda yoğun ıslaklık hissediyorum. Okuduğum yazılarda da gebelikte akıntının artacağından bahsetmişler hep.
Teşekkürler, soğukkanlı ve iyi enerjiye inanan bir kadınım ama daha çok gerçekçiyim de. Çok istediğim şeyler üzerinden olumlama yapmakta zorlanıyorum. Aynı şeylerin endişesi ve kaygısı da yoruyor.
Netlik olsa yaşadığımız sorunlarla ilgili biri çıkıp evet sonuç bu olur şeklinde birşeyler söylese yada ne bileyim makale filan yayınlamış olsa uzmanlar...
Neyse, bende bir ümit belki benzer şeyler yaşanmıştır dıye sormak istedim.
Tesekkürler ❤️
Evet belki fitilden ötürü var ani sıvı 🌸

Aranızda 2.gün embriyosu transfer olan var mı grupta hiç görmedim ama bir sorayım dedim

Kızlar size Bi akıl danissam ben 2×1estrofem 2×1 fitil kullanıyorum ecoprin ve oksapar 1×1kullaniyorum oruç tutmanın bir sakıncası olur mu sizce ne dersiniz siz tuttunuz mu oruç bugün 4. Günüm yarın 5 olcak

Kızlar size Bi akıl danissam ben 2×1estrofem 2×1 fitil kullanıyorum ecoprin ve oksapar 1×1kullaniyorum oruç tutmanın bir sakıncası olur mu sizce ne dersiniz siz tuttunuz mu oruç bugün 4. Günüm yarın 5 olcak
Bence tutmaman daha iyi olur ilaç kullandığın için hem beslenmenede dikkat etmen gerekiyor. Bende ramazan başladığımdan beri tutamıyorum kendimi kötü hissediyorum ama bu senede böyle oldu sonrasında telafi edeceğiz inşallah.

Bence tutmaman daha iyi olur ilaç kullandığın için hem beslenmenede dikkat etmen gerekiyor. Bende ramazan başladığımdan beri tutamıyorum kendimi kötü hissediyorum ama bu senede böyle oldu sonrasında telafi edeceğiz inşallah.
Ya bende biraz daha tutmazsam 2 mayıs regk tarihim ola ki regl olursam yine gitti en azından hazır evdeyken dedim tek endişem beslenme çünkü aralıklarla sürekli avokado havuç kuruyemis vs tüketiyorum oruçluyken otomatikman tuketemiycem iftardan sonra yesem yenmiyor zaten

Yaaa tamam canım teşekkür ederim benim tek korkum progestan fitil saatleriydi Allahin izniyle Bi sıkıntı olmaz heralde
Ben fitil kullanmıyorum, hemşireye sorduğumda oruç konusunu size bırakıyoruz dedi. İftar, sahur olarakta ilaçlar ayarlanabildiği için tuttum ben canım bu şekilde içim daha rahat etti açıkçası, biraz tercih meselesi bu 🤗

Ben fitil kullanmıyorum, hemşireye sorduğumda oruç konusunu size bırakıyoruz dedi. İftar, sahur olarakta ilaçlar ayarlanabildiği için tuttum ben canım bu şekilde içim daha rahat etti açıkçası, biraz tercih meselesi bu 🤗
Bende kaç gündür tutmuyorum ama içim içimi yiyor valla

Ya bende biraz daha tutmazsam 2 mayıs regk tarihim ola ki regl olursam yine gitti en azından hazır evdeyken dedim tek endişem beslenme çünkü aralıklarla sürekli avokado havuç kuruyemis vs tüketiyorum oruçluyken otomatikman tuketemiycem iftardan sonra yesem yenmiyor zaten
Ya dediğim gibi beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor ve ilaçları saatli almamız gerekiyor mesela estrofem 12 saatte bir alınması gerekiyor iftarla sahur arasıda bayağı uzun hani tam saatli olmuyo gibime geliyor. Ama tabiki karar senin yine de canım . Ben Allah nasip ederse tutamadığım günleri sonra tutacam 😊

Ben oruç tutmazsam da 3-4ten aşağı yemek yemiyordum çok düzenli beslenen biri değilim malesef 🙈 sonu da belli olmayan bir yolda olunca ah vah etmek istemedim
Tamda demek istediğimi yazmışsın canım sonuçta belli değil işte negatif çıkarsa ah keşke tutsaydım derdim

X