2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hayirli olsun saglikla gelsin transferden kqc gun sonra ogrendiniz sonucu
Teşekkür ederim amin hepimizinki inşallah Ben biraz erken davrananlardanim ilk 6. Gun yaptım. Erken gebelik testi yapmistim. Çift çizgi bariz belliydi. Sonra 9. Ve 10. Cu gün yine evde yaptım. 10. Gun kan verdim yüksek cikti beta. 2 gun sonra da tekrarladim arkadaşım. Benim ilk tecrübemdi. O yüzden sabırsız davrandım biraz

Kızlar benim oksapar ile başım dertte kocaman morluklar oluyor artık son dört gündür göbek kol gezindim hata mı yapıyorum dedim yok para para çürükler oluyor mor da denilemez. Ne yapıyorsunuz bu konuyu
canım benimde hep morarırdı bu sene morarmıyor iğneyi yaptığın yeri ovalama sadece alkollü pamugu bastır ovalarsan ordaki küçük kanamayı yayıyorsun ve morluk oluyor bende artk sadece nokta nokta iz oluyor öyle büyük morluk olmuyo

Bugün 10. Gün cnm işte 12 de son kez kan vercem

Sorayım kuzum git gide artıyor önce minikti git gide daha çok tepki vermeye başladı vücudum. Görsen kocaman izler
Ben koroner de calisiyorum hastalar 2x1 clexane kullaniyor her yerleri mosmor doktorlar hep hametan baslar imce tabaka halinde surunce iyi gelirdi ama gebelik etkisi nasil bilmiyorum

İnşallah canım benim güzel dileklerin duaların için Allah ragzi olsun inşallah hiç benim gibi streslere girmeden pozitifi alır güzellikle başlar stressiz bi gebeligin olur evladını kucağına alırsın inşallah canım benim.insallah

Kuzum ovmuyorum hiç baya araştırmıştım ne yapmam gerekir diye orada karşıma çıkmıştı hiç ovmadım önce küçüktü şimdi kocaman oluyor

Ben koroner de calisiyorum hastalar 2x1 clexane kullaniyor her yerleri mosmor doktorlar hep hametan baslar imce tabaka halinde surunce iyi gelirdi ama gebelik etkisi nasil bilmiyorum
Yarın gidince sorayım doktora benim doktorum pek bu konularda yardımcı değil ama bakalım şansımı deneyeyim

Konya yı bilmiyorum ama eminin Ankara da çok iyi doktorlar vardır kuzum hayırlısı ne ise onu çıkarsın Allah karşına
İnşallah canım bu tedavimi kknyada yaptırdım iyiydi ama bilmiyorum çok içime sinmedi oglumu Bursa'da yaptırmıştım acibademde

Ben kk da motive oluyorum destek buluyorum kendime iyiki varsınız

Ben kk da motive oluyorum destek buluyorum kendime iyiki varsınız
Valla transderden sonra 15 gun gectı ama burda nasık gectı anlamadım gece yatmadan bakıyorum uyanınca bakıyorum sabah hemen bakıyorum felan herkes aynı dertten cünkü herkes bırbırını anlıyor ve rahat ıfade eduyıruz kendımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…