- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
Saol cnm kuzum senin kaçıncı denendi bide yaşın kaçtıGüven unsuru da çok önemli kafa rahatlığı açısından. Gönlünce olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm kuzum senin kaçıncı denendi bide yaşın kaçtıGüven unsuru da çok önemli kafa rahatlığı açısından. Gönlünce olsun canım
İnşallah cnm çok degisecegini saNnmiyorum ama hayırlısı artık cnmİnsallahh guzel haberler le gelırısn canım
Ben bı opu ya gelebilseydim çok ağrım var burdan bakıyorum kim ne yapmış neler yaşamışValla transderden sonra 15 gun gectı ama burda nasık gectı anlamadım gece yatmadan bakıyorum uyanınca bakıyorum sabah hemen bakıyorum felan herkes aynı dertten cünkü herkes bırbırını anlıyor ve rahat ıfade eduyıruz kendımızı
Hahah yaa sormaa hepsıı birer aşama ama heyecanlı bekleyısler sonu guzel olsunBen bı opu ya gelebilseydim çok ağrım var burdan bakıyorum kim ne yapmış neler yaşamış
Amin inşallah hepimizin sonu güzel olsun sağlıklı bebislerimiz olsinHahah yaa sormaa hepsıı birer aşama ama heyecanlı bekleyısler sonu guzel olsun
İkinci denememdi yaşım 33 kuzum. İlk tedavimde pozitifti ama ilerlemedi önemli olan sağlıkla kucağımıza almak canım. İnşallah Rabbim nasip ederSaol cnm kuzum senin kaçıncı denendi bide yaşın kaçtı
Sağ olun bize de çok faydası olmuştuKesinlikleee ben sırf kafaa rahatlıgı ıcın ozellıkle enerjım tutan bırısı olsun ısteıdıgmde ben ullasacagım birisi olsun dıe baktım cok şükür guzel gıdıyor bızım hasta dr ilişkimiz
O zaman 1 ay dinlen derim canım ama yine de sen bilirsin. Doktorun ne diyecek o da önemli.Dondurulmuş yok cnm
Erken yapmışsın canım 7. Günden sonra beta artışı oluyor geç tutunma olduysa geç de çıkabilir.8. Gün yaptım cnm o gün negatifti 0.66 ydi
İnşallah cnm inşallah inaniyorum.hersey güzel.olacak inşallahİkinci denememdi yaşım 33 kuzum. İlk tedavimde pozitifti ama ilerlemedi önemli olan sağlıkla kucağımıza almak canım. İnşallah Rabbim nasip eder
Öylemi dersin cnm İnşallah yaErken yapmışsın canım 7. Günden sonra beta artışı oluyor geç tutunma olduysa geç de çıkabilir.
Sorunuz hakkında bilgim yok maalesef sadece geçmiş yaşantılarımızı geriye itmemiz gerektiğini düşünüyorum yeni deneyim, güzel enerji, güzel sonuçlar getirsin.
Boşalan sıvı sorununu anlayamadım, fitil kullandığım için tam emin değilim ama o bende de oluyor sanırım bir anda yoğun ıslaklık hissediyorum. Okuduğum yazılarda da gebelikte akıntının artacağından bahsetmişler hep.
Amiiiinİnşallah cnm inşallah inaniyorum.hersey güzel.olacak inşallah
Çok değil kızzz ne kaldı şurada 9 günümüz varYa bu grubun ilginç şekilde iyi gelen bir tarafı var malum transfer sonrası bekleme sürecindeyim açıp açıp grubu okuyorum iyi geliyor gerçekten bende yazayım dedim artık malum benim sonucu öğrenmeme daha çoookkk ama çoooookkk var
Sağ olun bize de çok faydası olmuştu
Geldi mi o gün ay hadi çok güzel geçsinBeni de bir heyecan tuttu kızlar sabah transfer olacak 10 gün nasıl gececk bilmiyorumm