- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Tedavimi mi Erol Tavmergen canım doktorum merkez de ona aitÖylemi demisti CNm doktorun sen nerede yaotiriyosun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavimi mi Erol Tavmergen canım doktorum merkez de ona aitÖylemi demisti CNm doktorun sen nerede yaotiriyosun canim
Sorayım kuzum git gide artıyor önce minikti git gide daha çok tepki vermeye başladı vücudum. Görsen kocaman izlerYa bizim kardiyologumuz hametan krem verirdi morluklar icin hastalara bi doktoruna sor istersen sakıncası yoksa kullanırsın iyi geliyordu o krem
Teşekkür ederim amin hepimizinki inşallah Ben biraz erken davrananlardanim ilk 6. Gun yaptım. Erken gebelik testi yapmistim. Çift çizgi bariz belliydi. Sonra 9. Ve 10. Cu gün yine evde yaptım. 10. Gun kan verdim yüksek cikti beta. 2 gun sonra da tekrarladim arkadaşım. Benim ilk tecrübemdi. O yüzden sabırsız davrandım birazHayirli olsun saglikla gelsin transferden kqc gun sonra ogrendiniz sonucu
Dondurulmuş yok cnmBen hemen arkasından başladım canım. 5 Nisan negatif aldım 13 Nisan dondurulmuş transfer için başladık tedaviye.
Dondurulmuş var mı sizde yoksa sıfırdan mı başlanacak?
canım benimde hep morarırdı bu sene morarmıyor iğneyi yaptığın yeri ovalama sadece alkollü pamugu bastır ovalarsan ordaki küçük kanamayı yayıyorsun ve morluk oluyor bende artk sadece nokta nokta iz oluyor öyle büyük morluk olmuyoKızlar benim oksapar ile başım dertte kocaman morluklar oluyor artık son dört gündür göbek kol gezindim hata mı yapıyorum dedim yok para para çürükler oluyor mor da denilemez. Ne yapıyorsunuz bu konuyu
Bugün 10. Gün cnm işte 12 de son kez kan vercemBende daha ewel yapturdıgımda keseyı göremeden düştü sonea bana merkez pesınden hemen yapalım dedıler ama ben zaten merkezden memnun kalmamıstım bırde olumsuz olunca ıstememıstım herkesın psıkoljısı farklı 4 yıl sonra ancak yıne basvurudm tedaviye belkı dr un uygun görür hemen yıne denersın
Ama ben anlamadım keısn ve net 12. Gununde kanda beta na baktırdın kesın negatıf mı?
Anladım cnm ben Ankara ya da Konya'da düşünüyorum memelketime yakın olduğu icinTedavimi mi Erol Tavmergen canım doktorum merkez de ona ait
Ben koroner de calisiyorum hastalar 2x1 clexane kullaniyor her yerleri mosmor doktorlar hep hametan baslar imce tabaka halinde surunce iyi gelirdi ama gebelik etkisi nasil bilmiyorumSorayım kuzum git gide artıyor önce minikti git gide daha çok tepki vermeye başladı vücudum. Görsen kocaman izler
İnşallah canım benim güzel dileklerin duaların için Allah ragzi olsun inşallah hiç benim gibi streslere girmeden pozitifi alır güzellikle başlar stressiz bi gebeligin olur evladını kucağına alırsın inşallah canım benim.insallahYok kuzum isyan olur mu hiç biz burda birbirimizi zaten en iyi sekilde anlıyoruz aynı seyleri yasıyoruz. Ama bazen olayın bu iç yüzünü unutup kendimizi kaptırıyoruz daha cok üzülüyoruz ben sadece seni rahatlatmak istedim ben böyle düsündüğümde cok rahatlıyorum cünkü. Yarın test günüm heyecanlıyım,korkuyorum,telaşlıyım ama bi okadarda rahatım. Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah burda güzel haberler duydukça kendim gibi sevinip,olumsuz sonuçlara kendimdeki gibi üzülüyorum. İnşallah bana da,sana da beraber sevinicez
Kan testi yaptırıdın mı hicBugün 10. Gün cnm işte 12 de son kez kan vercem
Kuzum ovmuyorum hiç baya araştırmıştım ne yapmam gerekir diye orada karşıma çıkmıştı hiç ovmadım önce küçüktü şimdi kocaman oluyorcanım benimde hep morarırdı bu sene morarmıyor iğneyi yaptığın yeri ovalama sadece alkollü pamugu bastır ovalarsan ordaki küçük kanamayı yayıyorsun ve morluk oluyor bende artk sadece nokta nokta iz oluyor öyle büyük morluk olmuyo
Konya yı bilmiyorum ama eminin Ankara da çok iyi doktorlar vardır kuzum hayırlısı ne ise onu çıkarsın Allah karşınaAnladım cnm ben Ankara ya da Konya'da düşünüyorum memelketime yakın olduğu icin
Yarın gidince sorayım doktora benim doktorum pek bu konularda yardımcı değil ama bakalım şansımı deneyeyimBen koroner de calisiyorum hastalar 2x1 clexane kullaniyor her yerleri mosmor doktorlar hep hametan baslar imce tabaka halinde surunce iyi gelirdi ama gebelik etkisi nasil bilmiyorum
8. Gün yaptım cnm o gün negatifti 0.66 ydiKan testi yaptırıdın mı hic
İnşallah canım bu tedavimi kknyada yaptırdım iyiydi ama bilmiyorum çok içime sinmedi oglumu Bursa'da yaptırmıştım acibademdeKonya yı bilmiyorum ama eminin Ankara da çok iyi doktorlar vardır kuzum hayırlısı ne ise onu çıkarsın Allah karşına
Güven unsuru da çok önemli kafa rahatlığı açısından. Gönlünce olsun canımİnşallah canım bu tedavimi kknyada yaptırdım iyiydi ama bilmiyorum çok içime sinmedi oglumu Bursa'da yaptırmıştım acibademde
İnsallahh guzel haberler le gelırısn canım8. Gün yaptım cnm o gün negatifti 0.66 ydi
Ben kk da motive oluyorum destek buluyorum kendime iyiki varsınızYaa kusura bakma kımseyı üzmek ıstemedım ama ıyke hayatkar var ki kımler neler yasıyor kımsjeyı takmayın dıe kendımden örnek vermek ıstedım duygularınıda benımle paylaştıgın icin de ayrıca tesekkur ederim bazen senı anlayan bırılerının oldugunu bılmekte cok iyi gelıyor ınsana
Allah razı olsun
Valla transderden sonra 15 gun gectı ama burda nasık gectı anlamadım gece yatmadan bakıyorum uyanınca bakıyorum sabah hemen bakıyorum felan herkes aynı dertten cünkü herkes bırbırını anlıyor ve rahat ıfade eduyıruz kendımızıBen kk da motive oluyorum destek buluyorum kendime iyiki varsınız
Kesinlikleee ben sırf kafaa rahatlıgı ıcın ozellıkle enerjım tutan bırısı olsun ısteıdıgmde ben ullasacagım birisi olsun dıe baktım cok şükür guzel gıdıyor bızım hasta dr ilişkimizGüven unsuru da çok önemli kafa rahatlığı açısından. Gönlünce olsun canım