2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sonra oralara nasıl yapıyorsun kuzum peki. Baya kötü çürüyor resmen ve küçük bir alan değil en az bir lira kadar
Canım şimdilik birşey yapmıyorum. Ama iğneden sonra buz gezdiriyorum hemen. Öyle yaptığım yerler şimdilik morarmadı. Bi dene istersen kuzum. Belki sana da iyi gelir

15 Nisan'da oldu canım senin?
Benimde 13 nisanda oldu 3.gün embriyosu aramızda az var. Ben hiç test yapmadım yarın kan vericem sende stres yapma kendine lütfen sakın ol etkileme bedenini doktorunun dediği gün yaptır kan testini

Kızlar olumsuz sonuç sonrası 2 adet dönemi geçmeden tedaviye tekrar baslanabiliyor mu?
benim doktor rahim biraz dinlensin toparlansın diye iki adet dönemi demişti yani olumsuz olduğunda ilaçları bırakınca adet oluyorsun diğer adetle başlanıyor

Benimde 13 nisanda oldu 3.gün embriyosu aramızda az var. Ben hiç test yapmadım yarın kan vericem sende stres yapma kendine lütfen sakın ol etkileme bedenini doktorunun dediği gün yaptır kan testini
Kuzum ben oğlumda da 3. Gün embryosuydu 9. Günde ogrenmistim o yüzden o gün yaptım ama negatif çıktı hem kan hem idrar ama sinradan çıkan arkadaşların var o yüzden yine günümü beklicem ilaclsri kullanıyorum

Kızlar benim oksapar ile başım dertte kocaman morluklar oluyor artık son dört gündür göbek kol gezindim hata mı yapıyorum dedim yok para para çürükler oluyor mor da denilemez. Ne yapıyorsunuz bu konuyu
Ya bizim kardiyologumuz hametan krem verirdi morluklar icin hastalara bi doktoruna sor istersen sakıncası yoksa kullanırsın iyi geliyordu o krem

Bilemedim tekrar oyle hemen yapabilir miyiz ama ben beklemek hiç istemiyorum
Kuzum dediğimi yanlış anlama sakın ama,maalesef bizim istediğimiz zaman değil rabbimin istediği zaman oluyor. Herşey yolunda olduğu halde dünyanın en iyi doktoruna en iyi tüp bebek merkezine milyonlar dök,o ol demeden olacak şey değil. Üzme bu kadar kendini tamam çok zor bi sınav hepimiz için ama biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta. Birazda işi oluruna bırakmak gerek diye düşünüyorum,nasibimizde olan dağın altında olsak bile bizi bulur bize gelir

Kizlar prolutex igneyi siringaya cekmeden elimde biraz isitiyorum bu sekilde cok daha rahat enjeksiyon oluyor ve karnimda yptigim yeri sikistirmadan duzken batiriyorum igneyi. Acisi acayip azaldi bu sekilde sonrasinda da cok az buz tutuyorum.

İnşallah dediğin doğru cnm asla.isyan amaçlı demedim Allah en güzel zamanda verdin insallah

İnşallah dediğin doğru cnm asla.isyan amaçlı demedim Allah en güzel zamanda verdin insallah
Yok kuzum isyan olur mu hiç biz burda birbirimizi zaten en iyi sekilde anlıyoruz aynı seyleri yasıyoruz. Ama bazen olayın bu iç yüzünü unutup kendimizi kaptırıyoruz daha cok üzülüyoruz ben sadece seni rahatlatmak istedim ben böyle düsündüğümde cok rahatlıyorum cünkü. Yarın test günüm heyecanlıyım,korkuyorum,telaşlıyım ama bi okadarda rahatım. Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah burda güzel haberler duydukça kendim gibi sevinip,olumsuz sonuçlara kendimdeki gibi üzülüyorum. İnşallah bana da,sana da beraber sevinicez

Bilemedim tekrar oyle hemen yapabilir miyiz ama ben beklemek hiç istemiyorum
Bende daha ewel yapturdıgımda keseyı göremeden düştü sonea bana merkez pesınden hemen yapalım dedıler ama ben zaten merkezden memnun kalmamıstım bırde olumsuz olunca ıstememıstım herkesın psıkoljısı farklı 4 yıl sonra ancak yıne basvurudm tedaviye belkı dr un uygun görür hemen yıne denersın
Ama ben anlamadım keısn ve net 12. Gununde kanda beta na baktırdın kesın negatıf mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…