Aminnn canım benim inşallahAmiin canımmaşallah güzel haberlerle inşallah
Ay hadi inşallahEvet bol doktorlu bir gün ama bol bol güzel haberler gelsin inşallahBenim şuan 6+4 ultrasona göre. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür. Şimdi rutin kontrol var. Belki kalp atışını duyarız demişti onun için gitcem inşallah
Aynen canım kese için çağırdı bakalım inşallah sağlıklı sonuçlar alırızAminnn canım benim inşallahsenin de mi kontrol günün
Ay kuzum tedavi ilaçları da böyle yapıyordu bir ara normale döndüm şimdi yine pek iştahlıyım. Dünyayı yesem ancak. Kilo almasak sorun değil tartı da hemen belli oluyor
Sen ne zaman gıdeceksın kese ıcınAynen canım kese için çağırdı bakalım inşallah sağlıklı sonuçlar alırız
Masallahh rabbım daim eylesın transfer ne zamandıEvet bol doktorlu bir gün ama bol bol güzel haberler gelsin inşallahBenim şuan 6+4 ultrasona göre. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür. Şimdi rutin kontrol var. Belki kalp atışını duyarız demişti onun için gitcem inşallah
Benimde kasık ağrım var sol tarafında ama bende hep vardı cnm hafif lekelenme olmuştu sabahta kahverengi oldu. Bİlemiyorjm cnm ümit etmej istiyorum hala ümit kesmek istemiyorum ama bı yanımda bitti diyor 3. Gün embryosu belki geç tutunuyodur diyorum ama kendimi kandiriyorum sanırımBen henüz kan vermedim canım ama 5.gün embriyosu olduğu için kaset testte çıkar diye düşündüm sabah onu yaptım onda negatif cikti. Çarşamba kan vereceğim artik var yada yok kesinleşir. Bu arada sende herhangi bir belirti var mı? Benim ozellikle bugün daha fazla kasilmam ara ara kasik ağrısı bacak ağrısı ve su gibi akintim var ya adet olacağım yada bi ihtimal pozitifim
Insallah arkadaşım. Güzel haberlerle gelAynen canım kese için çağırdı bakalım inşallah sağlıklı sonuçlar alırız
Aminnn isteyen herkese inşallah canımMasallahh rabbım daim eylesın transfer ne zamandı
Ay kuzum yine bebeler için doğum vs riskli oluyor sadece kendi vücudumuzun haritaya dönecek olması yanakların gıdıların yerleri süpürecek olması cabası oluyor.Annelık ugruna her acıya katlanan bşz nedense kılo almak hosumuza gıtmıyor
Nasipse yarın için çağırdı doktorSen ne zaman gıdeceksın kese ıcın
Canım sen yine vaktinde tahlilini ver. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Tez zamanda gönlüne göre versin inşallahBenimde kasık ağrım var sol tarafında ama bende hep vardı cnm hafif lekelenme olmuştu sabahta kahverengi oldu. Bİlemiyorjm cnm ümit etmej istiyorum hala ümit kesmek istemiyorum ama bı yanımda bitti diyor 3. Gün embryosu belki geç tutunuyodur diyorum ama kendimi kandiriyorum sanırım
Senin transferin ne zaman olmustu canım?Benimde kasık ağrım var sol tarafında ama bende hep vardı cnm hafif lekelenme olmuştu sabahta kahverengi oldu. Bİlemiyorjm cnm ümit etmej istiyorum hala ümit kesmek istemiyorum ama bı yanımda bitti diyor 3. Gün embryosu belki geç tutunuyodur diyorum ama kendimi kandiriyorum sanırım
Bende de öyle canım. Bana doktorum koldan yap şimdilik dedi ama kollarım mosmor oldu. Ki kolay kolay morarmaz tenim m. Igneyi yaptığım yer ertesi gün morariyo. Şimdilik birşey yapmadım şansım adına. Bakalım ne olacak sonrasıKızlar benim oksapar ile başım dertte kocaman morluklar oluyor artık son dört gündür göbek kol gezindim hata mı yapıyorum dedim yok para para çürükler oluyor mor da denilemez. Ne yapıyorsunuz bu konuyu
Masallahh aramızda 1 hafta var ozaman bende 10 nısan da 5. Gün embroyosu taze transferAminnn isteyen herkese inşallah canım3 Nisan'da dondurulmuş 5. Gun tek embriyo transferi yapıldı
Sonra oralara nasıl yapıyorsun kuzum peki. Baya kötü çürüyor resmen ve küçük bir alan değil en az bir lira kadarBende de öyle canım. Bana doktorum koldan yap şimdilik dedi ama kollarım mosmor oldu. Ki kolay kolay morarmaz tenim m. Igneyi yaptığım yer ertesi gün morariyo. Şimdilik birşey yapmadım şansım adına. Bakalım ne olacak sonrası
Hadı bakalım hayırlı sonuclarrNasipse yarın için çağırdı doktor
Ohhh sana da masallah arkadaşım.Masallahh aramızda 1 hafta var ozaman bende 10 nısan da 5. Gün embroyosu taze transfer