2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benimde ilk gebeliğimde bebeğimin kesesi küçüktü ve 7. haftada bebeğimi kaybettim. Doktorum bebekte ya bir sıkıntı vardı o yüzden yada kan pıhtılaşması olduğu için kaybetmiş olabilirsin demişti.

Sorunuz hakkında bilgim yok maalesef sadece geçmiş yaşantılarımızı geriye itmemiz gerektiğini düşünüyorum yeni deneyim, güzel enerji, güzel sonuçlar getirsin.

Boşalan sıvı sorununu anlayamadım, fitil kullandığım için tam emin değilim ama o bende de oluyor sanırım bir anda yoğun ıslaklık hissediyorum. Okuduğum yazılarda da gebelikte akıntının artacağından bahsetmişler hep.

Bugün programdan okudum kuzum gebelikte kan şekeri aniden düşermiş, kendini o hale getirmeden sağlıklı ara öğünlerde desteklemeye çalış 2 kuru kayısı at mesela ağzına iki yemek arası

Bugün programdan okudum kuzum gebelikte kan şekeri aniden düşermiş, kendini o hale getirmeden sağlıklı ara öğünlerde desteklemeye çalış 2 kuru kayısı at mesela ağzına iki yemek arası
Ay canım elim ayağım boşalıyor ufak şeylerle doymuyorum ufak ufak yiyorum yok midemdeki kasıntı bitmiyor bu kez be bulduysam saldırıyorum olmuyor. Ayrıca öyle olduğunda tatlı şeylerde değil yemek tarzı tuzlu şeyler istiyorum. Meyve kuruyemiş filan hiç etki etmiyor

Bundan önce devamlı yediğin bir şeyi şu an yiyemiyor musun?

Ben her gün çekirdek yerdim, şimdi yemiyorum ve akşam yediklerimin haddi hesabı yok onun yüzündrn

O bende de var Kilyam. Sadece tuzlu ve eksi şeyler yemek istiyorum. Istahim hiç yok. Midem kaziniyo da kaziniyo. Ama yemek yemeye gelince kayniyo resmen ve hiçbirşey yemek istemiyorum. Sadece meyve yiyebiliyorum. Niye böyle oldu bilmem

Bendee aymıı durumdayım bu hafta iştahım full acıldı

Bundan önce devamlı yediğin bir şeyi şu an yiyemiyor musun?

Ben her gün çekirdek yerdim, şimdi yemiyorum ve akşam yediklerimin haddi hesabı yok onun yüzündrn
Yok yiyemediğim bir şey yok her şeyi yerim eşime diyorum seni bile yiyebilirim dikkat et kendine sadece o krizlerimi ufak atıştırmalıklar yok etmiyor bastırmıyor. Doya doya yemek tarzı şeyler olacak. Ha baharatlı şeylere bayılırım normalde zaten yasakladılar aşırı baharatı ama canım karışık şeyleri istemiyor sade olacak. Aşırı baharatlı yiyemiyorum mesela şimdi.

Canım ben yiyorum işte sorun orada Yemezsem bayılacak gibi hissediyorum. Sabah ve akşam değil öğle ikindi saatlerinde yaşıyorum bu atakları zaman geçmek bilmiyor

Canım ben yiyorum işte sorun orada Yemezsem bayılacak gibi hissediyorum. Sabah ve akşam değil öğle ikindi saatlerinde yaşıyorum bu atakları zaman geçmek bilmiyor
Benim tam tersi kapandı midem kaziniyo aslında yemem lazım ama yapamıyorum. Inşallah geçici birseydir

İnşallah kuzum o şeklide kötü tabii ama benim durumum da kötü. Kilo almak istemiyorum en başta hemen
Haklisin canım sağlıklı kilo ile ilerlemek lazım. Yarın kontrolüm var doktoruma sorcam bakalım. Okuduklarıma göre ilk 3 ay iştahsızlık olabilirmiş ama beni etkiliyo

Haklisin canım sağlıklı kilo ile ilerlemek lazım. Yarın kontrolüm var doktoruma sorcam bakalım. Okuduklarıma göre ilk 3 ay iştahsızlık olabilirmiş ama beni etkiliyo
Ben de yarın gideceğim sorsam da doktor yeme diyecek yani ne diyecek ki bana yarın baya kişinin doktor kontrolü var yalnız ya da kan tahlili hayırlı bir gün olsun inşallah sizin kaçıncı haftanız ne için gideceksiniz ?

Evet bol doktorlu bir gün ama bol bol güzel haberler gelsin inşallah Benim şuan 6+4 ultrasona göre. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür. Şimdi rutin kontrol var. Belki kalp atışını duyarız demişti onun için gitcem inşallah

Amiin canım maşallah güzel haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…