2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kan sulandiricilar morarma yapiyormuş canım. Nemlendirici sür vucuduna araliklarla. Bi de tabii bu durumu yine söyle doktoruna bence.

Lutinus Kullanan arkadaşlarım ben bu fitili yaparken yan çevirip yapıyorum daha rahat olur diye bir sorun olmaz dimi bir de sabah yaparken cok zorlandım agrım oldu normalde olmuyor mesela öğlen yaptım olmadı o neden olmus olabilir

Amin canımmmmm, ne güzel anlatmışsın.
Neler neler yaşamışsın, hiç habermiz yoktu.
Yaaaaaa, ben niye bu kadar sulu göz oldum.
Hep bu ilaçlar böyle yapıyo.

Yanliz bu prolutex cidden etkili bir ilacmiş. fena etti beni. Saat 12 30 da vurundum. Acisi sonradan başladi göbeğimde. Parmagimin ucu değse acıyo. Çocuk gibi annneeeeğğ diye ağlamak istiyom ya
Daha dur, acısı geçince bi de morluklar başlicak.
Çooooooook yavaş veriyorum ilacı, o zaman o kadar acımıyo bende. Deneyebilirsin.

Amin canımmmmm, ne güzel anlatmışsın.
Neler neler yaşamışsın, hiç habermiz yoktu.
Yaaaaaa, ben niye bu kadar sulu göz oldum.
Hep bu ilaçlar böyle yapıyo.
Yaa kusura bakma kımseyı üzmek ıstemedım ama ıyke hayatkar var ki kımler neler yasıyor kımsjeyı takmayın dıe kendımden örnek vermek ıstedım duygularınıda benımle paylaştıgın icin de ayrıca tesekkur ederim bazen senı anlayan bırılerının oldugunu bılmekte cok iyi gelıyor ınsana
Allah razı olsun

Hayatta herkesin imtihanı o kadar farklı ki.. Hiçbir şey dışardan göründüğü gibi olmuyor bir de iç yüzü var malesef ki. “Her zorluğun sonunda bir kolaylık vardır.” Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın, bundan sonraki hayatınız çok güzel olsun inşallah Güzel günlerinizi daha da taçlandırsın bebişiniz, sağlıkla, hayırla ve huzurla kucağına almakta nasip olsun inşallah

Aminnn hepimizin ınsallahhh daha ıyılerını rabbım sızlere versın

Ya cnm neler yaşamışsın rabbim yardımcın olsun ama ne güzel bir aile olmuşsunuz Allah mutluluğunu daim etsin

Seninle aynı durumdayım 8. Gün idrar ve kan verdim negatifti bugün 10. Günüm Biracaktim ilaçları ama bı ümit bırakmadım cnm
Ben henüz kan vermedim canım ama 5.gün embriyosu olduğu için kaset testte çıkar diye düşündüm sabah onu yaptım onda negatif cikti. Çarşamba kan vereceğim artik var yada yok kesinleşir. Bu arada sende herhangi bir belirti var mı? Benim ozellikle bugün daha fazla kasilmam ara ara kasik ağrısı bacak ağrısı ve su gibi akintim var ya adet olacağım yada bi ihtimal pozitifim

2 defa okudum hikayeni. Ve düşündüm ayni yastayiz bambaska hayatlardayiz hepimiz. Şuanda çocuklarinin büyümüş ve sana arkadaslik etmesi, kiymet bilen bir eşinin olmasi çok güzel bir nimet. Umarim ortak bir evladiniz olur mutlulugunuz katlanarak devam eder. Dunyaya gelen bebeginde abisi ablalari olacak ne kadar güzel sizin başka kimseye ihtiyaciniz yokki ohh mis

Yaaaa bende gözlerım dolarak okudum duygularınızı cokk şükür ben oyuzden sabah kalkıp perdeleri bıle acarken cok şükür rabbım herkes ıyı diyerek dualar edıyroum ewet malesef kı zor zamanlar gecırdım ama o karabulut lar hıc mı gıtmyecek gunes hıc mı dogmayacak dedıgım zamanlar tozbuz oldu ama esırını halen yasıyorum hıc bısey olmamıs gıbıde degıl
Ama gercekten eger bebeghımız bızı bırakmazsa gelırse cok şanslı olucak onu bekleyen kocaman bı ailesi varr ve hepımızde sabırsızlıkla beklıyrouz burdakı tum arkadaslarıma kendıme dua ettıkce aynı sekılde edıyorum rabbım daha ıyılerını hep sızlere versın benım duam bu duyanda rabbım burdan cok guzel aıleler arkadaslılklar edınerek devam edecegız
Sızden de guzel haberlerı sabırsızlıkla beklıyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…