- 19 Ocak 2021
- 1.972
- 3.282
- 34
çok teşekkür ederim, cümlemizin amin inşallah :)Tebrik ederim kuzumm sagliklica guzel guzel büyüsün yavrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim, cümlemizin amin inşallah :)Tebrik ederim kuzumm sagliklica guzel guzel büyüsün yavrum
Ayy masallahh jadı bakalım guzel haberlerle gelsın herkessdün gördük kuzum, tek kese göründü. bir hafta sonra gittiğimizde arkadaki de ikizi olabilir dedi dr bakalım
Ne kusuru, aşkolsun.Yaa kusura bakma kımseyı üzmek ıstemedım ama ıyke hayatkar var ki kımler neler yasıyor kımsjeyı takmayın dıe kendımden örnek vermek ıstedım duygularınıda benımle paylaştıgın icin de ayrıca tesekkur ederim bazen senı anlayan bırılerının oldugunu bılmekte cok iyi gelıyor ınsana
Allah razı olsun
Ne kusuru, aşkolsun.
Çok şükür, öyle ya da böyle geçmiş o günler.
Ne mutlu sana ki 3 evlada annelik yapıyorsun, Rabbim karnındaki bebeğini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım benim.
Benim eşim doktor olduğu için ona yaptırabiliyorum. Yoksa ben de eşime hiç güvenmezdim, haklısınÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kan sulandırcı iğnemi eşime yaptırabiliyorumda progestanı yaptırmayı korkuyorum yeterince acı veren bir iğne birde eşime yaptırıp daha çok acı çekmek istemiyorum
Benim ilk denemem ve çok fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve sizler burada çok yardımcı oluyorsunuz
annem bende gizli gizli markete gidiyorum diyerek gidip koştur koştur döndüm :) yazdım sanıyorum ama yazmamışım kuzumDün keseyi gördün de şimdi mi söylüyorsun.
Aşkolsun.
Evet canım Çarşamba günü transfer.Yok canım 1 tane vuracağız yarın.Sen hergün vurunmuyomusun? Carsambaydi dimi transferin ?
Kuzum çok heyecanlı bir dahaki randevu haftaya o zaman peki bu takipleri tüp bebek doktorun mu yapıyor yoksa başka doktor buldun mu canımdün gördük kuzum, tek kese göründü. bir hafta sonra gittiğimizde arkadaki de ikizi olabilir dedi dr bakalım
Bana da arada oluyor Wi-Fi yi kapatınca giriyor telefonun internetindenSizde de oluyor mu bilmiyorum, telefondaki uygulamadan yada telefondaki tarayıcıdan girdiğimde sayfalar açılmıyor. sırf okuyabilmek için bilgisayar açtım şu an. neden ki acaba
Annen de bilmiyor mu canım zor olmuyor mu saklamak şu anannem bende gizli gizli markete gidiyorum diyerek gidip koştur koştur döndüm :) yazdım sanıyorum ama yazmamışım kuzum
5 senedir gittiğim kadın doğum doktoruma gittim kuzum, haftasıyla uyumlu dedi tam 1 hafta sonra tekrar gel muhtemelen kalp atışı oluşmuş olur dedi. kesenin arkasında bir karartı vardı onun da ikizi olmasından şüphelendi. kalp atışına tüp bebek doktoruma gideriim :) bunu gizli gizli meraktan araya soktum.Kuzum çok heyecanlı bir dahaki randevu haftaya o zaman peki bu takipleri tüp bebek doktorun mu yapıyor yoksa başka doktor buldun mu canım
progestan iğneyi sabah akşam eşim vuruyorzavallım :)))Annen de bilmiyor mu canım zor olmuyor mu saklamak şu an
Hadi hayırlı olsun canım Ben de aşırı iştah mide kazıntısı halsizlik var onun dışında bir şey yok. Onlar da ilaçlardan mı belirti mi bilmiyorum ama bu iştah beni mahvediyor nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Kilo alıyorum ve daha her şeyin başı. Elim ayağım titriyor yiyince biraz kendime geliyorum5 senedir gittiğim kadın doğum doktoruma gittim kuzum, haftasıyla uyumlu dedi tam 1 hafta sonra tekrar gel muhtemelen kalp atışı oluşmuş olur dedi. kesenin arkasında bir karartı vardı onun da ikizi olmasından şüphelendi. kalp atışına tüp bebek doktoruma gideriim :) bunu gizli gizli meraktan araya soktum.
çünkü gebeliğe dair en ufak bir hissiyatım hala yok. mide bulantısı, halsizlik, uyku hali, meme areolasında koyulaşma, meme büyümesi :))) valla yok. dedim yok bence gebelik falan, meraktan gittim yani.
aklımda 3 tane dr var, tüp bebek dr um kendine dr bul dediğinde 1 er muayene o 3 dr a giderim. hangisi içime sinerse onunla devam ederim inşallah. tabi her şey yolunda giderse
Çok iyi yapmışsın canım saklayabilmek en iyisi. İğneyi göbekten yapmıyor musunprogestan iğneyi sabah akşam eşim vuruyorzavallım :)))
kalp atışını duyana kadar gebeliği kimseye söylemeyelim diye karar allmıştık eşimle, e zaten tüp bebek sürecini bi kaç arkadaşım dışında kimse bilmiyor :) haftaya söylemeyi planlıyoruz nasip olursa
Sanmam sorun olmaz ama dik vermek bana daha kolay geliyor nasıl rahat edersen agrı kismı cok cok afedersin biraz yukarı dogru girdirince cok agrimiyorLutinus Kullanan arkadaşlarım ben bu fitili yaparken yan çevirip yapıyorum daha rahat olur diye bir sorun olmaz dimi bir de sabah yaparken cok zorlandım agrım oldu normalde olmuyor mesela öğlen yaptım olmadı o neden olmus olabilir
Kuzum bazen böyle tam gidiyor sonuna kadar ama bu sabah ittiremedşm baya ağrıdı ama öğlen yine sıkıntı olmadı mesela ben de hep yanlış bir yere bir şey mi yapıyorum diye korkuyorumSanmam sorun olmaz ama dik vermek bana daha kolay geliyor nasıl rahat edersen agrı kismı cok cok afedersin biraz yukarı dogru girdirince cok agrimiyor
Merhaba canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim açıkçası bu konuda bilgim yok bir muayenemde daha önce doktor kese bir hafta geride demişti ama sorun değil demişti. Sanırım kendi kendini toparlıyor. Ancak anlaşıldı ki kalbi durduğu için aslında kese küçülmüş. Benim çıkarımım kese geriden gelebiliyor bazen ve sorun olmuyor şeklinde. Eski deneyimler peşimizi bırakmıyor hep korku oluyor. Umarım sorun yoktur canımMerhaba,
15 nisan da transferim gerçekleşti.
7. Gün 88 9. Gün 240 HCG görüldü. Buraya kadar herşey iyi ama...
Bu 2. Denemem. İlki de tutmuştu ama 6. Haftada kesenin aşırı küçük olması sonucu kaybettim.
Şuan ilkinde herşeyiyle aynı özellikte sabaha karşı 3-5 dk süren yüksek sancı (Regl ve gaz sancısı karışımı) ve yine ilkiyle aynı günlük bir kaç kez bir anda boşalan sıvı sorunuyla karşı karşıyayım.
Endişeliyim ve bu endişeden ötürü yorgun hissediyorum.
Benzer durum yaşayan var mı ? Kese küçükse buna müdahale şansı var mı ?
çok teşekkürler şimdiden
Ben hafif yukari dogru ilerletince aplikatörü dedginiz sıkıntı olmadıKuzum bazen böyle tam gidiyor sonuna kadar ama bu sabah ittiremedşm baya ağrıdı ama öğlen yine sıkıntı olmadı mesela ben de hep yanlış bir yere bir şey mi yapıyorum diye korkuyorum