2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Böyle bir şey söyleyip nasıl senden onu anne yerine koymanı nasıl bekler. Allahım ya insanlar sonunu hiç düşünmüyor mu acaba. Allahım sabır versin arkadaşım.

Yok damadiyla on numara beş yıldız evin temizliğini falan damadına yaptiriyo bazen yemekleri damadı pisiriyo beni hayatta mutfağına sokmadı bu arada

Allahallahh bu dr lar neden ayrı ayrı konusuyor tıp kıtapları farklı kı yazıyor anlamıyorum benımkıde %60 ve uzerı gayet ıyı dıo anlamadım hıc bısey
Bende anlamadım canım kafam.karman corman. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu artık anlamıyorum. Neye sevinip sevinemeyecegimme de. Ben kötüye kendimi alistirayim en iyisi.

Kızlar gece 2.30 da çok affedersiniz çişe kalktim 3 tane yarim pirinç büyüklüğünde ve ten renginde parça gördüm ve akinti ile beraber kanamam da vardi once pembe sonra kırmızı oldu hic çamaşırıma gecmedi ama sildikce aktif geldi ve siddetli alt karin agrim oldu sabah 5 ten beri ne kanama ne ağrı nede akintim var dr mun asista i ile görüştüm yapacak bi sey yok dedi pazartesi test yapin dedi parcalarin embriyo olma ihtimali var mi dedim yok dedi ama icimde kötü bir his var 10. Gun kan degerim 23 çıkmıştı bugun 11. Gunum kafam çok karıştı

Cok tesekkur ederim. Ekmeği atayim bir sonrakinde dedigin gibi yaparim. Fitil basitmiş onu kolayca hallettim. Bide popo altina yastikta koydum. Insan basta tereddut ediyor ama yolumuz güzel insallah hepsi mükafat olacak
Rica ederim inşallah hayirlarla sonuclansin tedaviniz

Kuzum geçmiş olsun öyle parça durumu duymadım hiç fikrim de yok. Ben de embriyo olduğunu zannetmiyorum ama bilmiyorum da canım. Kanamanın durmuş olmasına sevindim. Rabbim yardımcın olsun hayırlısını versin canım.

Amin canim tesekkur ederim kafam karıştı embriyo olsa kanama da olur du dimi sonucta vucuttan atılıyor hic mantıklı düşünemiyorum şuan

Ben de hiç öyle bir şey duymadım canım yaa..
Ama embriyo gözle görülecek bir şey değil sanki henüz.
Tek aklıma gelen, transfer esnasında kateteri sokarken belki Rahime girmeden önce bazı yerleri yaraladılarsa oradaki parçalar atılıyordur.
Sallıyor muyum sağlık çalışanlarımız? Olabilir mi böyle bir şey?

Amin canim tesekkur ederim kafam karıştı embriyo olsa kanama da olur du dimi sonucta vucuttan atılıyor hic mantıklı düşünemiyorum şuan
Aynen öyle parça olarak kanamasız pat diye düşmez hiç duymadım zannetmiyorum kuzum. Haklısın kafanın karışmasında yarın olsun hayır olsun sabret canım

Canim bende hemşireyim ama kafam durdu inşAllah oyle bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…