Peki diğeri. :))ona tok ve ayakta durmalisin ozellikle dendi. Estrofem galiba evet ac tok farketmezdi sanirim simdi baktim tekrar.Ben ıslatmıyorum canımdirek gönderiyorum
estrofemle fitili aynı anda kullanabilirsin dediler bana ve tok iç dedi mide bulantısı yapar dedi.
ama sana aç dediyse bence önce estrofemle fitil 15 dk yatarsın o sırada yanında kahvaltı tabagın olsn oturdugun yerden yerken diğer ilacı içersin bencee canım
Vallahi eziyet gibi bende simdi yola cıkıyorum dur fitilimi koyayim 9 ilacimi iceyim 8 de ki kacti falan filan delirmem yakınPeki diğeri. :))ona tok ve ayakta durmalisin ozellikle dendi. Estrofem galiba evet ac tok farketmezdi sanirim simdi baktim tekrar.
Bende gönderdim fitil gibi degilmiş hap gibi o basit oldu.
Ay valla ne zormuş bu işler. Bu tedavi ile uğraşan bütün kadinlara inanilmaz saygi duyuyorum. Biz 9 ay seni karnımda taşıdımdan çok daha fazlasını söylicez büyüdüklerinde
Peki erken gebelik testi miydi normal kaset testlerdenmiydi? Bide sizin dr ilk kan tahkilini çarşambaya mi vermiş? Bence ilaçlari birakma derim hep okuyoruz testte cikmadi kanda cikti diyenleri. Yinede negatif olma ihtimalini akilda tutup modunuda inancinida düşürme bence. Umarim en hayirlisi olsun hakkindaGünaydınlar, 5.gün transferimin bugün 9.günü test yapmayacaktım ama eşim ve kardeşimin ısrarıyla test yaptım evde ve negatif çıktı5.gün embriyosu idi olsaydı silikte olsa ikinci cizgi çıkardı diye düşünüyorum ve artık pozitife döneceğini sanmıyorum çarşamba da kan vereceğim ama artik pozitif çıkacağına inancım kalmadi ve modum düştü bu testten sonra
Birinci derecemizde anne babalarda yok şükür ama mesala anneannem bizim için değilde başka biri için başkasının çocuğunu koysalar nereden biliyorlar ki filan demişti çok önce olur mu öyle diye açıklama yapıyorlardı bilinçaltımda kaldı mesela dedim ben de yaparsam bana da böyle mi diyeceklerYaa allahtan benim ailem çok rahat bu konularda. Embriyolar dondurulup gene gittiğinde babam bizim torunu karıştırıp zenci bişi gelmesin diyodugeçen günde aramış, bu çocuğun burcu ne olacak şimdi diyo ama diğer türlü olsaydı çok zor gerçekten.. yine etraftan bilenlerden öyle düşünen varsa o da onların kötü kalbi napacaksın
Canım maşallah bilinçli ve dikkatli olman sayesinde bir çok sorunu engellemiş oldun ergen erginlik çok sorunu da getiriyor çünküAyneb kızlar zaten hamileligimde de hep önden iri iri gidiyordudogdu ge e simdi gene oyle..135 cm oldu bana yanaştı o yuzden de hep gözettim kontrol ettim..şükür ki engelledik
%60 tan fazla artmiş canim dusuk degil bence. Tam 48 saat sonra mi verdin testiKizlar günaydın, 12.gun kan değerim 193 idi. Bugun 14.gun kan değerim 341 çıktı. Sanki düşük bir artış var, sizce
Yüzde 76,6 artmış canım. Yüzde 60 artış olması yeterli.Kizlar günaydın, 12.gun kan değerim 193 idi. Bugun 14.gun kan değerim 341 çıktı. Sanki düşük bir artış var, sizce
Normal testti canım. İlaçları çarşambaya kadar bırakmayacağım o gün kan veririm negatif çıkınca bırakırım. Şuan belirti olarak hafif bel ağrım ve rahimde kasılma oluyor birde su gibi bi akintim var ama 5.gün embriyosu 9.günde silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumPeki erken gebelik testi miydi normal kaset testlerdenmiydi? Bide sizin dr ilk kan tahkilini çarşambaya mi vermiş? Bence ilaçlari birakma derim hep okuyoruz testte cikmadi kanda cikti diyenleri. Yinede negatif olma ihtimalini akilda tutup modunuda inancinida düşürme bence. Umarim en hayirlisi olsun hakkinda
Evet canım, ama bana düşük geldi. %77 artış olmuş. Doktorla görüştüm normalde 400 olsaydı randevu verecekti. Şimdi salı günü tekrarla konusalim dedi.%60 tan fazla artmiş canim dusuk degil bence. Tam 48 saat sonra mi verdin testi
Sağol canım ama doktor telefonda min %80 olması lazım dedi moralim bozulduYüzde 76,6 artmış canım. Yüzde 60 artış olması yeterli.Tebrik ederim.
Günaydınlar, 5.gün transferimin bugün 9.günü test yapmayacaktım ama eşim ve kardeşimin ısrarıyla test yaptım evde ve negatif çıktı5.gün embriyosu idi olsaydı silikte olsa ikinci cizgi çıkardı diye düşünüyorum ve artık pozitife döneceğini sanmıyorum çarşamba da kan vereceğim ama artik pozitif çıkacağına inancım kalmadi ve modum düştü bu testten sonra
Normal testlerden nefret ediyorum ya hicbi ise yaramıyorNormal testti canım. İlaçları çarşambaya kadar bırakmayacağım o gün kan veririm negatif çıkınca bırakırım. Şuan belirti olarak hafif bel ağrım ve rahimde kasılma oluyor birde su gibi bi akintim var ama 5.gün embriyosu 9.günde silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumvardır bundada bir hayır yapacak birşey yok allah hayırlısını versin
Bin pişman oldum zaten eve test bile almamıştım yapmayacağım diye çok kararlıydım eşim gidip almış öyle olunca kırmak istemedim ama bende oda pişman olduLÜTFEN MORALİNİZ BOZULACAKSA ÖNCEDEN TEST YAPMAYIN ARKADAŞLAR.
Maşallah önce eşinizi tebrik ederim. Sonrada size iyi gelmeyenleri hayatınızdan çıkarma gücünüzü. Maalesef hiç becerebildiğim bir konu değildir. İnsan çıkaramam ben onlar giderse giderler. Gidenin de peşine düşmem ama ben gidemem. Bazen istiyor insan. Binlerce şükür ki eşimde çocuk konusunda ısrarcı bir insan olmadı hiç bir zaman. Ki üzerinde çok baskı var tek çocuk. Ona rağmen hayırlısı ise olsun yoksa olmasın der. İlk tüp bebek tedavimde o iğneler muayeneler filan görünce baya şoka girmiştiArkadaşlarım yazdıklarınızı okudum da tek tek yanıt veremedim. Öncelikle bu dönemde, bu dönemin öncesinde yani sürekli insanlar hep konuşur. Gerekli gereksiz , üzerine vazife olan olmayan her konuya burnunu sokmaya bayılırlar. Bir arkadaşım vardi. Ne zaman bir araya gelsek hep hamileliginden bahsederdi. Benim durumumu, bu konuda ne kadar hassas olduğumu bilirdi ama yine yapardı. Surekli esinden hediye isterdi. Ben sana çocuk doğurdum tabiki yapmak zorundasın. Ben sana evlat verdim. Tabiki benim dediğim olacak gibi cümleler kullanırdı. O ortamda ve konuşmada eşim de olduğu için kendimi çok aciz, ezik, ise yaramayan bir kadın olarak görürdüm. Eşim de bu durumu farketmiş olacakki. Aldı beni karsisina. Cocuk dogurmak marifet degil, doguramamakta eksiklik degil . Ben seninle çocuk yapmak için evlenmedim. Hayati seninle daha güzel yaşamak için evlendim. Bu allahtan gelen birşey. Sen benim hangi durum olursa olsun basımın tacisin dedi. O an dünyalar benim olmuştu. Etrafimda böyle konuşan, davranan kim varsa çıkardım hayatımdan. Yakınlık derecesine bakmadım. Zaten alt üst olan bir psikolojimiz var. Ve ben böyle konuşan, soran insanların çok iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Bunları da paylaşmak istedim. Içimde kalmış demekkiBurası bana terapi gibi geliyo. Ve hicbirinizi tanımasam da çok yakın geliyosunuz. Iyiki varsiniz
Bin pişman oldum zaten eve test bile almamıştım yapmayacağım diye çok kararlıydım eşim gidip almış öyle olunca kırmak istemedim ama bende oda pişman oldu
Seninki yine yapay çocuk istemiyorum demiş benimki bana direk kadınlığını mi yapamiyorsun dedi halbuki eşimde sıkıntı var ilişkiye giremiyo bişi diyemedim ama üç haftadır gitmiyorum kapısını calmiyorum akşamları eşim ariyor bazen o zaman konuşuyorum sadeceKızlar insanların neler dediğinden konuşmuşsunuz ya benim kayınvalidem yapay torun istemem demişti tüp bebek yaptırcaz diye söylediğimizdehala aklıma geldikçe sinirden gülüyorum artık
Aaaaa, ne ilginç. Niye her yerde yüzde 60 yazıyo o vakit.Sağol canım ama doktor telefonda min %80 olması lazım dedi moralim bozuldu
İlaçları test gününe kadar kullanacağım canım hakkımda hayırlısı neyse o olsun vardır bundada bir hayirCanım burada erken test sıkıntıları çok oldu maalesef. Yine de ilaçlarını kullanmayı bırakma Rabbim büyük. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda