Hayatta hiç bir şeye asla dememek büyük konuşmamak gerek ama donasyonda sonuçta doğursanda annesi farklı. Çocuk bunu bilmeyecek hiç annesi de bilmeyecek. Bana kötü geliyor. Evlat edinmek daha iyi annesi babası belli olsun yavrunun. Bana biraz sıkıntılı geliyor o durumBenim kesinlikle bebegim olmasaydı o yolu denerdim canim Kıbrısa giderdim...son sansima kadar denerdim...o da olmazsa evlat edinmek son cozumum olurdu
Yok üç gün kalkmamakla yine iyi yapmışsın canım ama sürekli yatma ev içinde yavaş yavaş yürü geri otur uzan öyle yap yani inşallah sıkı sıkı tutunsunlarÇok saol canım teşekkür ederim. Yarından itibaren biraz daha hareket etmeye başlayayım. Sürekli uzanmakta sıkıntı öyle söyledikleri içinde işin açıkcası bu üç gün pek kalkmadım yerimden
Amin canım inşallah sıkı sıkı tutunurlarYok üç gün kalkmamakla yine iyi yapmışsın canım ama sürekli yatma ev içinde yavaş yavaş yürü geri otur uzan öyle yap yani inşallah sıkı sıkı tutunsunlar
Senin der tabii, hem de çok az kaldııbenimdeeee
Yaa allahtan benim ailem çok rahat bu konularda. Embriyolar dondurulup gene gittiğinde babam bizim torunu karıştırıp zenci bişi gelmesin diyoduBende eşime diyorum ikimiz esmeriz ama ikimizin ailesi de karışık esmer sarışın. Çocuklar sarışın olursa sen o zaman görneleri düşünmek zorunda bırakıyorlar
karnında taşıyıp hissettikten sonra ne bileyim canim bana da o daha yakin geliyor...Ben düşünürdüm..Diger turlusu de büyüyünce açıklamak neyle karsilasacsgini bilmemek te risk...tercih meselesi ne bileyim ikisine de saygım varHayatta hiç bir şeye asla dememek büyük konuşmamak gerek ama donasyonda sonuçta doğursanda annesi farklı. Çocuk bunu bilmeyecek hiç annesi de bilmeyecek. Bana kötü geliyor. Evlat edinmek daha iyi annesi babası belli olsun yavrunun. Bana biraz sıkıntılı geliyor o durum
Ay içimi rahatlattın canımKuzum onlar ilaç kullandığın için oluyor. Benim iğneye başladığım gün başladı şeffaf akıntılarım ve yumurta toplama gününden sonra kesild
Benim henüz degerlerim ölçülmedi yanlız benim doktorum pazartesi kan tahlılı yaptır dedi hepatit ve birkac bişey daha yazdı onlar mı acaba sizde ne zaman istediler kan tahliliniAkıntı OPU'ya yakın benim de olmuştu. Yumurtalarımız sayıca fazla ve büyüdükleri için çatlamaya yakin akinti oluyor. Ama cetrotide kullandiginiz için çatlamaz. Hem e2 değerinden doktorlar çatlayıp çatlamadığını biliyorlar. Iciniz rahat olsun ☘
Doğru sylüyosun canım bende kalitesi için protein ağırlıklı besleniyrm. Haşlanmış nohut, ceviz, muz, avakado, yoğurt ve yumurta bu üçgenin içinde dönüp dolaşıp aynı şeyleri yiyorumBana da az demişlerdi 17 tane toplandi 7 tane dollendi ama 4 tanesi kaldi saglikli olarak sayi cok onemli degil kaliteli olmasi önemli
epididim tıkanıklığı için bi tedavi önerildimi yoksa direk tese mi olur dendi bizdede hikayenizle çok benzer durumlar var daİnmemis testis ameliyatı olmus esim bide 15 yaslarında orsit gecirmis buna bağlı epididim tıkanıklıgı var bizim 5.denememiz esim toplam da 3 kes islem gecirdi 1.mesa 2.pesa 3.tesa hepsinde de bulundu sükür ama mesa cok kötü bir ameliyattı toparlanamadı erzurumda olmustuk hic memnun kalmadik diger islemler dikissiz cok rahatti tahlillerine yonelik tedavi yapıldı hep vitaminler vs
Canım benim sende iyi ki varsın ağzına sağlık saolasın. Mevlam eşlerimizden razı olsun, yokluklarını göstermesin inşallahArkadaşlarım yazdıklarınızı okudum da tek tek yanıt veremedim. Öncelikle bu dönemde, bu dönemin öncesinde yani sürekli insanlar hep konuşur. Gerekli gereksiz , üzerine vazife olan olmayan her konuya burnunu sokmaya bayılırlar. Bir arkadaşım vardi. Ne zaman bir araya gelsek hep hamileliginden bahsederdi. Benim durumumu, bu konuda ne kadar hassas olduğumu bilirdi ama yine yapardı. Surekli esinden hediye isterdi. Ben sana çocuk doğurdum tabiki yapmak zorundasın. Ben sana evlat verdim. Tabiki benim dediğim olacak gibi cümleler kullanırdı. O ortamda ve konuşmada eşim de olduğu için kendimi çok aciz, ezik, ise yaramayan bir kadın olarak görürdüm. Eşim de bu durumu farketmiş olacakki. Aldı beni karsisina. Cocuk dogurmak marifet degil, doguramamakta eksiklik degil . Ben seninle çocuk yapmak için evlenmedim. Hayati seninle daha güzel yaşamak için evlendim. Bu allahtan gelen birşey. Sen benim hangi durum olursa olsun basımın tacisin dedi. O an dünyalar benim olmuştu. Etrafimda böyle konuşan, davranan kim varsa çıkardım hayatımdan. Yakınlık derecesine bakmadım. Zaten alt üst olan bir psikolojimiz var. Ve ben böyle konuşan, soran insanların çok iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Bunları da paylaşmak istedim. Içimde kalmış demekkiBurası bana terapi gibi geliyo. Ve hicbirinizi tanımasam da çok yakın geliyosunuz. Iyiki varsiniz
Aminnn. Çok şükür halimizden anlayıp bize destek oluyolar. Herşey güzel olacak inşallahCanım benim sende iyi ki varsın ağzına sağlık saolasın. Mevlam eşlerimizden razı olsun, yokluklarını göstermesin inşallah
Yaaaa guzel kalbine saglik diline saglikkArkadaşlarım yazdıklarınızı okudum da tek tek yanıt veremedim. Öncelikle bu dönemde, bu dönemin öncesinde yani sürekli insanlar hep konuşur. Gerekli gereksiz , üzerine vazife olan olmayan her konuya burnunu sokmaya bayılırlar. Bir arkadaşım vardi. Ne zaman bir araya gelsek hep hamileliginden bahsederdi. Benim durumumu, bu konuda ne kadar hassas olduğumu bilirdi ama yine yapardı. Surekli esinden hediye isterdi. Ben sana çocuk doğurdum tabiki yapmak zorundasın. Ben sana evlat verdim. Tabiki benim dediğim olacak gibi cümleler kullanırdı. O ortamda ve konuşmada eşim de olduğu için kendimi çok aciz, ezik, ise yaramayan bir kadın olarak görürdüm. Eşim de bu durumu farketmiş olacakki. Aldı beni karsisina. Cocuk dogurmak marifet degil, doguramamakta eksiklik degil . Ben seninle çocuk yapmak için evlenmedim. Hayati seninle daha güzel yaşamak için evlendim. Bu allahtan gelen birşey. Sen benim hangi durum olursa olsun basımın tacisin dedi. O an dünyalar benim olmuştu. Etrafimda böyle konuşan, davranan kim varsa çıkardım hayatımdan. Yakınlık derecesine bakmadım. Zaten alt üst olan bir psikolojimiz var. Ve ben böyle konuşan, soran insanların çok iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Bunları da paylaşmak istedim. Içimde kalmış demekkiBurası bana terapi gibi geliyo. Ve hicbirinizi tanımasam da çok yakın geliyosunuz. Iyiki varsiniz
Canımsın ne güzel ifade ettin.Yaaaa guzel kalbine saglik diline saglikkSenin arkadasin gene iyiymis dogurmusta istemis ben anneler gununde hediye istedim cunku neden istemiyim ki ben de anneyim belki bi kedinin annesiyim bi kopegin annesiyim belki yardima muhtac bir cocugun annesiyim , teyzeyim , halayim , once bir annenin evladiyim , esim... insallah kendi cocugumun da annesi olurum ama oncelikle insanim herseyin en guzelini hakediyorum hakediyoruz hepimiz
Amiiiin insallah hepimize bu guzel duygulari tattirsin AllahimmmCanımsın ne güzel ifade ettin.Evet hakkin, hakkimiz tabiki. Insallah evladinin ellerinden hediyeler almak nasip olur Allahım çektiğimiz onca acının emeğini hepimize versin inşallah
Aaa ama cok iyi hemen farketmissin ne güzel bilincli bir annesin
Aaa ama cok iyi hemen farketmissin ne güzel bilincli bir annesin
Ayneb kızlar zaten hamileligimde de hep önden iri iri gidiyorduYaaaallahtan farketmişsin tatlım, bu konularda bilinçli olmak çok önemli. Sen yaşamasan belki farketmezdin bile. İşte her işte oluyor bi hayır
Arkadaşın uzakta mı ? Eline koluna bi sürtünsen
Yok canım ben yumurta takibi için yani ultrason muayenesi için iki günde bir gittiğimde kan vermiştim hep. E2,progesteron ve lh değerlerine bakılıyordu. Hepatit falan tedavi öncesinde bakıldı. Belki sizin tedavi gördüğünüz merkezde farklıdır süreçBenim henüz degerlerim ölçülmedi yanlız benim doktorum pazartesi kan tahlılı yaptır dedi hepatit ve birkac bişey daha yazdı onlar mı acaba sizde ne zaman istediler kan tahlilini
Ne güzel destek olmuş saolsun. Mevlam tez zamanda sana bekleyen herkese nasip etsin inşallah.ay simdi okudumm koptumm valla saolsun butun surecleri tekrar tekrar anlatti korkma bisi yok diye diye rahatltti beni ne yalan soliim bi de butun hamilelik beraber vakit gecirdik Zaten simdi ikizleri kocaman oldu hatta korona bile gecirdiler turp gibilier tup bebek olan cocuk korona gecirdi turp gibi kesin bilgi yayalim kizlar tup bebek doganlar da insan uzayli diil yanii