2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benimde 3 embriyom var oyle yapmayi dusunuyorum, su an tek konulcak. Tutmazsa basa sarma korkusu oluyo geride kalsin isteniyo. E bide ikiz istemiomussun, cift koydurursam garanti gozuyle bakma. Nasibinde olana tek koyunca da tutuyo, olmayana cift koysanda tutmuyo. Allahim hepimize nasip etsin insallah

Son düzenleme:
Merhabalar memnun kaldınız mı acaba ben de düşünüyorum
Merhaba, İlk deneme negatif oldu benim ama genel olarak Aret Bey'den memnunum. İkinci denememizi de onunla yapacağız. Ve çok para tuzağı bir yer olduğunu düşünmüyorum. Diğer özel merkezlere göre de daha uygun fiyatları.

Canım aslında senin gibi düşünüyordum doktor çift tavsiye ederim kendisi nasıl isterse öyle yapalım demiş. Öyle diyince çevremdekiler hep çift dediler. Offf çift dedim bakım vs değilde gebelik riskli ondan korkuyordum ben.Aç gözlü davranmak istemedim benim yüzümden riske girerse olurda sağlıkları üzülürüm of ya bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun artık çift dedim sürekli aradılar sağlıklı düşünemedim bile ne bileyim öyle dedim artık. Allah nasıl sağlıklı iyi olacaksa öyle nasip etsin inşallah

Olsun pisman olma verdigin karardan, hayirli olur insallah
Ben ikiz olsun cok isterdim mesela keske garanti olsa da ikiz isteyene cift koysalar
burdan tup yaptiran bi arkadas vardi tek embriyo konmustu, kalp atimi icin dun kontrole gttiginde 2 bebek gorulmus
Oyle guzel mucizeler bizede nasip olsa

Hayırlısı olsun canımben ilk transferim de cift istemistim o zaman doktorum kabul etmedi 35 yaş altinda oldugum icin tek konuldu ve bir oglum var.simdi 38 yasandayim dondurulmuslarla deniyoruz ben tek dusunuyorum ama doktor iki diyor bu seferde

Aynen katılıyorum nasip de ne varsa o olur.arkadaşıma iki embriyo koyuldu üçüzleri oldubiri bölünmüş şimdi 5 yaşında üç oğlu var hepsi de sağlıklı

Aynen katılıyorum nasip de ne varsa o olur.arkadaşıma iki embriyo koyuldu üçüzleri oldubiri bölünmüş şimdi 5 yaşında üç oğlu var hepsi de sağlıklı
Ooyy masallah 3 tane
Aynen bölünme yasayan çok kışı varmis biz nolucaz bakalim. Banada doktor ilk deneme yas kucuk die tek yapiyo. Geriye kalan embriyo sayisina da bakinca tmm dedik napalim

Canım bende onu yaşadım ilk de tekti bölünmüş ama kalpleri durdu(( doktor zaten riskli idi filan dedi. Ben o tecrübemden böyle korkuyorum. Yaş gidiyor zaten tek çocuktan daha fazla olsun isterim nasip ederse. Tek çocukta çocuğa biraz haksızlık oluyor. Tabii nasip ikinciyi sağlık elverse dener isterdim. Sorun riskli oluşu. Rabbime sığınacağım artık. Herkes kesinlikle çift dedi hatta sonra sen bilirsin dediler bitirirken kimse ne olacağını bilemez ama bakalım ya böyle oluverdi artık dua edip bekleyeceğim

Gönlünü ferah tut zaten sağlıklıysa bebislerin devam edecek sana tutunacaklar annesisağlıksız olanlar kendiliginden gidiyorlarmış

Canım Allah bağışlasın inşallah. Bana da ilkte tek transfer oldu gerçi tek embriyo vardı ama en başta tek yapacağız dedi. Tamam dedim tabii. Şimdi tek bekliyordum yine. İlk başarısız olunca ikincide çift koyabiliyorlarmış öyle denildi bilemiyorum artık çift dedim ya kendi ağzımla çift olsun dedim off bilemiyorum. Belki ikisi de tutmayacak zaten. Çok düşünmemeye çalışayım.

Doktor onceki tedavini degerlendirip ona gore yol cizmistir bu defa, sen eskiyi unut hic kendini stres yapma ayni olcak die bisi yok ki. Dedigin gb dua kaldi elimize, elimizden geleni yaptik cunku. Sira bekleme de, tedavinin sonu guzel olsunda alistik beklemeye

Valla bana iki embriyo transfer edilseydi hiç tereddüt etmezdim. Bende 3 nisanda transfer oldum. 5. Gun tek embriyo. Benim sorunum yarim rahimli olmam ve bu sebepten iki embriyo transfer edemem Dedi doktorum. Saglikla tutunsun da tekte yeter

Gönlünü ferah tut zaten sağlıklıysa bebislerin devam edecek sana tutunacaklar annesisağlıksız olanlar kendiliginden gidiyorlarmış
Allah razı olsun kuzum ya uzun süredir böyle bir stres yaşamadım. Bu şekilde karar verme yönünde yani. Bakalım Allah benim içinde nasip olursa bebekler içinde sağlıklısını hayırlısını kolayını versin.

Valla bana iki embriyo transfer edilseydi hiç tereddüt etmezdim. Bende 3 nisanda transfer oldum. 5. Gun tek embriyo. Benim sorunum yarim rahimli olmam ve bu sebepten iki embriyo transfer edemem Dedi doktorum. Saglikla tutunsun da tekte yeter
Canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Sağ olasın

Aynen bu tedavide ilaçlarımı değiştirdi zaten. Öyle tavsiye ettiğine göre. Ah kafamdan silmek zor oluyor ama düşünmeyeye çalışayım. Şu an buraya çok saçma şeylerde yazıyor olabilirim kendime gelemedim hala Allah razı olsun sizden kızlar. Aynen artık öyle düşüneceğim o zaman öyle yaşandı ama bu kez olmayacak belki bu ikisi tutunmayacak belki biri tutunacak Allah biliyor yarına çıkacak mıyım demi yani düşünmeyeyim vardır böyle olmasında bir hikmet muhakkak.

Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…