Çok iyi yapmışsın ben yapmadığım için pişmanım canımYaa cok heyecanli gerçekten... Benim daha cok var ona ragmen cekmece ici dolap ici cam perde giristim
Estrofem günde 3, progestan 200 mg yumuşak kapsül fitil olarak günde 4, progestan 50 mg iğne günde 2 (bu beter Bi şeySuan ilac ne kullaniyorsun canim
Ben de hep yemeğe dikkat ettim tam tersi beslenmek çok önemli diye, temizliğe 1 gün yardımcı alırsın bana kalırsa.Yemek hep hazır şeyler düşündüm köfte filan belli bir kalkar çorba pilav yaparım üç günden sonra. Evim çok temizliğe muhtaç çalışıyorum da bilmiyorum. Niyeyse çok sıkışmış hissediyorum
Normal vajinal USG ile mı anlaşılıyor yani. Kusura bakmayın bilmeedigim için tekrar sordum :)beninm son muayenemde çıktı canım
daha önce yoktu
rahmin kalın dedi doktor
sonra iyice bastırarak bakınca fark etti
Normalde yardım eden biri vardı ara ara tabii ama covid olunca korktuk ondan çekiniyorum kuzum. Bakalım artık olduğu kadar kurtlanmazsam sorun yokBen de hep yemeğe dikkat ettim tam tersi beslenmek çok önemli diye, temizliğe 1 gün yardımcı alırsın bana kalırsa.
inşallah herşey çok güzel ilerler canımtamam canım. Dua edin inşaşşah sıknıtısız atlatırız sonu da güzel olur
canım senin yarındı değil mi?Yarın için bu kadar heyecanlanacağımı düşünmezdimtemizlik yapmam lazım konsantre olamıyorum
evet canım normal vajinal usg ile anlaşılıyorNormal vajinal USG ile mı anlaşılıyor yani. Kusura bakmayın bilmeedigim için tekrar sordum :)
Aslında normal gebelikte 2-4 arası sorun olmuyor, tüp bebek olunca doktorlar hassas oluyor heralde. Benim ilk hamileliğimde 6 civarıydı, öyle teşhis kondu zaten. İlaçla hemen kontrol altına alınıyor merak etme, en son benim 0’lardaydı..Troidim yok, ilk defa bu ay 2nin uzerinde cikti. Daha ttansfere var ama merak ettim acaba ilacla ne kadar suree dusebiliyor?
Saol canim, rahatladim ilaca hemen cevap verdigini ogreninceAslında normal gebelikte 2-4 arası sorun olmuyor, tüp bebek olunca doktorlar hassas oluyor heralde. Benim ilk hamileliğimde 6 civarıydı, öyle teşhis kondu zaten. İlaçla hemen kontrol altına alınıyor merak etme, en son benim 0’lardaydı..
Lupus, ANA, Antitrombin gibi bagisiklikla ilgili testleri yaptirmis miydin? Yaptirmadiysan gidip bi devlet hastanesinde baktirabilirsin, kandan bakiliyo. Doktorun yap demesini beklemeye gerek yok benceKızlar benim 3. Denemem olucak bu diğer iki denememde hep embriyolar cok kaliteliydi ama tutmadılar diyorum Kİ acaba bağışıklıkla ilgili bir sorun mı var doktorum prednol vermedi ama istesem mi acaba ? Onunla alakalı olabilir mi içim içimi yiyor
Yok canım yaptırmadım hemen çıkıyor mu sonuçlar?Lupus, ANA, Antitrombin gibi bagisiklikla ilgili testleri yaptirmis miydin? Yaptirmadiysan gidip bi devlet hastanesinde baktirabilirsin, kandan bakiliyo. Doktorun yap demesini beklemeye gerek yok bence
bence kabul et canımKızlar acilaradılar isterseniz iki embriyo transfer edelim dediler çook kararsızım. Daha önce bir tedavi olunca olabiliyormuş iki de
Benim de bugün kontrolüm vardı 13 nisana transfer günü verdi.iki embriyo koyalım diyor benim doktorum da ben de çok kararsizimKızlar acilaradılar isterseniz iki embriyo transfer edelim dediler çook kararsızım. Daha önce bir tedavi olunca olabiliyormuş iki de
Yaa cevap bekliyorlar son dakika beklemediğim bir şey normalde çoğul istemiyorum ama herkes daha garanti diyor canım sıkıldıbence kabul et canım
şans daha çok artıyor öyle düşün
benim 2 embriyo koyduran arkadaşlarımın hep birisi tuttu
Cift koydurursan geriye donmus embriyon kaliyo muYaa cevap bekliyorlar son dakika beklemediğim bir şey normalde çoğul istemiyorum ama herkes daha garanti diyor canım sıkıldı
Bir tane kalıyorCift koydurursan geriye donmus embriyon kaliyo mu