Vallahi kayınvalidem öyle bişi söylese o bebeğe yanımda elini süremezdi. İyi ki senin isteğine bağlı değil deseydinKızlar insanların neler dediğinden konuşmuşsunuz ya benim kayınvalidem yapay torun istemem demişti tüp bebek yaptırcaz diye söylediğimizdehala aklıma geldikçe sinirden gülüyorum artık
En güzelini yapıyorsun. O iğneeeemilletin ağzı torba değil işte . elimden geldiğince uzağm insanlardan bu süreçte . evimdeyim. ayaklarımı uzatıp dinleniyorum ... takmamaya çalışıyorum . kitabımı okuyorum namazlarımı kılıyorum , hatimimi okuyorum ramazanımı güzel geçirmeye çalışıyorum . bir de şu progestan iğne ağrıları olmasa kalçamda
benim merak ettiğim sen bu cümle karşısında ne tepki verdin ? ben pek de sakin kalamayabilirdimVallahi kayınvalidem öyle bişi söylese o bebeğe yanımda elini süremezdi. İyi ki senin isteğine bağlı değil deseydin
Benim arkadaşım yumurtalarını toplattı, transfer ettirmeden önce son bir kez daha aşılama deneyelim dediler, o aşılama tuttu.. bu işler o kadar kısmet ki, kim ne derse desin, istatistikler ne olursa olsun, ol diyince oluyorYaaa eveeet benim arkadasimin ilk deneme de tuttu bir de anlattim daha once hoplaya ziplaya her ayini gecirdi bir de amerikada dogurdu ikiz catir catir hemde bi lokma kizdii
Keşke öyle yapabilsem benim aşırı salakça bi huyum bu,üzülürüm üzülürüm kimseyi üzememVallahi kayınvalidem öyle bişi söylese o bebeğe yanımda elini süremezdi. İyi ki senin isteğine bağlı değil deseydin
ben test gününe kadar vurulcam ve opuya kadar da vuruldum .gonal f e kurban oldum yaniiiiEn güzelini yapıyorsun. O iğneeeebana ilk transfer günü vuruldu sonra dört günde bir dendi pazartesi tekrr vurduracağım içimde acısı şimdiden. Her gün vuranların Allah yardımcısı olsun
Sadece ağladımbenim merak ettiğim sen bu cümle karşısında ne tepki verdin ? ben pek de sakin kalamayabilirdim
sen ne tatlıısınKeşke öyle yapabilsem benim aşırı salakça bi huyum bu,üzülürüm üzülürüm kimseyi üzemem
anlayana o göz yaları en büyük cevap . nasıl verecekler o göz yaşlarının hesabınıSadece ağladımEşimde sen sev diye yapmıyoruz zaten dedi susturdu allahtan
O da senin kalbinin güzelliği boşver. Ben biraz cadıyımKeşke öyle yapabilsem benim aşırı salakça bi huyum bu,üzülürüm üzülürüm kimseyi üzemem
Eşinin ağzına sağlık iyi demişSadece ağladımEşimde sen sev diye yapmıyoruz zaten dedi susturdu allahtan
Benim söylemeyediklerimi o söylüyorEşinin ağzına sağlık iyi demiş
İnan cadılıktan birazcık almayı o kadar isterdim kiO da senin kalbinin güzelliği boşver. Ben biraz cadıyım
hayırlı olsun , benden 1 gün sonra yaptırmışsın . yaşın kaç ?Merhaba arkadaşlar bende 21 nisanda transfer oldum. üç gün dinlenerek geçir hatta iğne için eve biri gelip yapsa daha iyi olur dediler şu ana kadar dedikleri şekilde ilerliyorum. Pozitif çıkan arkadaşlar sizler bu on iki günü nasıl geçirdiniz bilgi verebilir misiniz?
Bende eşime diyorum ikimiz esmeriz ama ikimizin ailesi de karışık esmer sarışın. Çocuklar sarışın olursa sen o zaman görBenim söylemeyediklerimi o söylüyor
İnan cadılıktan birazcık almayı o kadar isterdim ki
Hayırlı olsun canım. Sakin çoğunlukla dinlenerek ama arada ev içinde kalkıp yürü demişti doktorum. Rahminde kan dolaşımı olsun sürekli yatma dedi canımMerhaba arkadaşlar bende 21 nisanda transfer oldum. üç gün dinlenerek geçir hatta iğne için eve biri gelip yapsa daha iyi olur dediler şu ana kadar dedikleri şekilde ilerliyorum. Pozitif çıkan arkadaşlar sizler bu on iki günü nasıl geçirdiniz bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim. Sizin içinde hayırlısı olsun inşallahhayırlı olsun , benden 1 gün sonra yaptırmışsın . yaşın kaç ?
ayyy valla yaaBende eşime diyorum ikimiz esmeriz ama ikimizin ailesi de karışık esmer sarışın. Çocuklar sarışın olursa sen o zaman görneleri düşünmek zorunda bırakıyorlar
inşallah sağlıkla tutunurTeşekkür ederim. Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah30 yaşındayım
benimdeeeeVar tabii, senin de olacak.. benim deAllah nasip ettiğinde kim önünde durabilir..
Çok saol canım teşekkür ederim. Yarından itibaren biraz daha hareket etmeye başlayayım. Sürekli uzanmakta sıkıntı öyle söyledikleri içinde işin açıkcası bu üç gün pek kalkmadım yerimdenHayırlı olsun canım. Sakin çoğunlukla dinlenerek ama arada ev içinde kalkıp yürü demişti doktorum. Rahminde kan dolaşımı olsun sürekli yatma dedi canım