2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar insanların neler dediğinden konuşmuşsunuz ya benim kayınvalidem yapay torun istemem demişti tüp bebek yaptırcaz diye söylediğimizde hala aklıma geldikçe sinirden gülüyorum artık
Vallahi kayınvalidem öyle bişi söylese o bebeğe yanımda elini süremezdi. İyi ki senin isteğine bağlı değil deseydin

En güzelini yapıyorsun. O iğneeee bana ilk transfer günü vuruldu sonra dört günde bir dendi pazartesi tekrr vurduracağım içimde acısı şimdiden. Her gün vuranların Allah yardımcısı olsun

Yaaa eveeet benim arkadasimin ilk deneme de tuttu bir de anlattim daha once hoplaya ziplaya her ayini gecirdi bir de amerikada dogurdu ikiz catir catir hemde bi lokma kizdii
Benim arkadaşım yumurtalarını toplattı, transfer ettirmeden önce son bir kez daha aşılama deneyelim dediler, o aşılama tuttu.. bu işler o kadar kısmet ki, kim ne derse desin, istatistikler ne olursa olsun, ol diyince oluyor

En güzelini yapıyorsun. O iğneeee bana ilk transfer günü vuruldu sonra dört günde bir dendi pazartesi tekrr vurduracağım içimde acısı şimdiden. Her gün vuranların Allah yardımcısı olsun
ben test gününe kadar vurulcam ve opuya kadar da vuruldum .gonal f e kurban oldum yaniiii

Merhaba arkadaşlar bende 21 nisanda transfer oldum. üç gün dinlenerek geçir hatta iğne için eve biri gelip yapsa daha iyi olur dediler şu ana kadar dedikleri şekilde ilerliyorum. Pozitif çıkan arkadaşlar sizler bu on iki günü nasıl geçirdiniz bilgi verebilir misiniz?

hayırlı olsun , benden 1 gün sonra yaptırmışsın . yaşın kaç ?

Hayırlı olsun canım. Sakin çoğunlukla dinlenerek ama arada ev içinde kalkıp yürü demişti doktorum. Rahminde kan dolaşımı olsun sürekli yatma dedi canım

Hayırlı olsun canım. Sakin çoğunlukla dinlenerek ama arada ev içinde kalkıp yürü demişti doktorum. Rahminde kan dolaşımı olsun sürekli yatma dedi canım
Çok saol canım teşekkür ederim. Yarından itibaren biraz daha hareket etmeye başlayayım. Sürekli uzanmakta sıkıntı öyle söyledikleri içinde işin açıkcası bu üç gün pek kalkmadım yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…