Benimki tedaviden önce yumurtalıkları hazırlamak içindi sanırım. Ama siz transferden önce kullanacaksanız onu bilmiyorum. Belki yumurta baskılayıcı etkisi vardır. Bilen arkadaşlar bilgi verirlerbirde amacı neymiş ilacın ben henüz doktorla görüşemedim soramadım
şuan ne durumda sizin tedavinizLucrin icin ayri 3 hekim onaylı ilac raporu cıkıyor
Doğrudur yumurta baskılayıcı iğneBenimki tedaviden önce yumurtalıkları hazırlamak içindi sanırım. Ama siz transferden önce kullanacaksanız onu bilmiyorum. Belki yumurta baskılayıcı etkisi vardır. Bilen arkadaşlar bilgi verirler
Canim ben fulya acibademe gidiorum doktorlarimiz orda ozel birini secmedik ismi olan falan. Urolog Hakan hoca soyadini hatirlayamadim simdiBiz de sizin gibiyim. Genetik, hormon vs her şey olması gereken seyirde. Gerçekten çok zor bir süreç. Doktorunuz kim?
anladım bana pazartesi vurun dediler nasıl hemen cıkartıcam ki raporu
Pazartesi sabahtan gidersen cikarabilirsin ama doktorun biraz anlayisli olması lazim ben cok zorlandim yazmak istemediler en sonunda bi prof vardı o yazdı lucrinden sonrs ufak bi adet gecikmeside olabiliyor biz sona geldik sükür pazartesi insallah transfer olacakşuan ne durumda sizin tedaviniz
Üstteki resimde ikinci çizgiyi görüyorumEki Görüntüle 2833503 Eki Görüntüle 2833504 kızlar ıkı foto ekledim ısıkta bakınca belli belirsiz bir çizgi var sanki2side aynı test transferin 6.günü
hiç test yapmadınmı belli olmuştur artık 11.gündeBenim 11.günüm adette olabilir ilaçlarda olaabilir bebişte olabilirEn azından bi farklılık yaşadım diye seviniyorum
Hayır yapmadım pazartesi kan vercem onu bekliyorumhiç test yapmadınmı belli olmuştur artık 11.günde
inşallah güzel haberler alırsın canımDeğer 2den küçük yazıyordu tam değer vermemişlerdi, bu arada 8.gün kırmızı bir damla kan geldi sonra başka hiçbir şey olmadı bugün 9.gün doktorum yarın test yapalım öyle konuşalım dedi
Keske sabir bende de olsa masallah sızeHayır yapmadım pazartesi kan vercem onu bekliyorum
HahahhahaKeske sabir bende de olsa masallah sıze
hayırlısı olsun canım seninde tedavin inşallah herşey güzel olur kadın doğum doktoru yazma sı lazım değilmiPazartesi sabahtan gidersen cikarabilirsin ama doktorun biraz anlayisli olması lazim ben cok zorlandim yazmak istemediler en sonunda bi prof vardı o yazdı lucrinden sonrs ufak bi adet gecikmeside olabiliyor biz sona geldik sükür pazartesi insallah transfer olacak
Aminn canımm insallah guzel haberler bekliyoruzHahahhahabana kalsa bi hafta bile bekleyebilirim sanırım neden böyleyim anlayamadım inşallah sonu selamet olur
hayırlısı olsun inşallah baya sabırlısın ben bi gün bile fazladan ilaç kullanmak istemem olumsuzsa o yüzden bu kadar beklemem 5.deneme olunca artk 1tane bile fazla ilaç içmek istemiyorum bıktımHayır yapmadım pazartesi kan vercem onu bekliyorum
Sagol canım hepimiz icin insallah Evet kadın dogum yaziyorhayırlısı olsun canım seninde tedavin inşallah herşey güzel olur kadın doğum doktoru yazma sı lazım değilmi
doktorum o gün test yap dediğine göre vardır bi bildiği diye düsünüyorum zaten kullandığım 1 fitil 1 hap varhayırlısı olsun inşallah baya sabırlısın ben bi gün bile fazladan ilaç kullanmak istemem olumsuzsa o yüzden bu kadar beklemem 5.deneme olunca artk 1tane bile fazla ilaç içmek istemiyorum bıktım
Gerçekten tebrik ediyorum. Olması gereken bu işte, biz aceleci davrandık.Hayır yapmadım pazartesi kan vercem onu bekliyorum
Hayırlı olsun tedavin canım.Merhabalar bende Nisan ayında 21Nisanda transfer oldum. Şuan bekleme sürecindeyim. 12 gün bekliycez bakalım. 2.denemem bu ilki olmadı. Bu yazımı okuyan herkesten dua istiyorum. Allah hepimize nasip etsin