2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim kagidima 10.gun test yazmislar bunu sadece embriyo günune goremi belirliyorlar acaba?
Olabilir canım,ilk denememde benim embriyom dondurulmuş 5.gündü. 8.gün test istemişti doktorum. Doktordan doktora,tedaviden tedaviye göre de değişiyordur kullanılan ilaçlar vs 😬

Merhaba kızlar,

Dün transfer oldu elhamdülillah . Beklemeye geçtim . İnşaallah hepimiz hayırlı,olumlu sonuçlar alırız 🥰🤲🏻
Hadi bakalım, hayırlı olsun. 🥰
Maşallah bu ara transferler baya yoğun. 😉
12 gün sonra güzel haberlerinizi bekliyoruz. ❤️
Acele edip erkenden test yapmayın sakın. 😂

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı bende şeffaf akıntı var iğnelerden dolayımı yoksa yumurtalarım mı catlıyor

Kizlar amh hic olcturmedim ben onu ne zaman olcuyolar ki acaba ?? Hormon degerlerim normal cikmistii prolaktin icin bi ilac kullandim dustu o da strestendi kendimi biliyorum da amh buralardan gordum hep, yumurta sayisi ona gore mi belli oluyor

Kizlar amh hic olcturmedim ben onu ne zaman olcuyolar ki acaba ?? Hormon degerlerim normal cikmistii prolaktin icin bi ilac kullandim dustu o da strestendi kendimi biliyorum da amh buralardan gordum hep, yumurta sayisi ona gore mi belli oluyor
Benim tedavi başlamadan istedikleri tahlillerin içinde vardı canım. Hatta rahim filmi de istediler.

Yumurta rezervini gösteriyor dr istemedi ise gerek görmemiştir canim. benim ilk tedavi oncesi dr istemişti 2. Dr um ise eski sonuca bakti sadece kan sayımı, hepatitler ve pıhtılaşma zamani testi istedi tekrar hormon testi bile istemedi

Amh kalan yumurta rezervin hakkında bilgi veriyor canım istediğin bir zaman ölçtürebilirsin aç tok adet ya da değil fark etmiyor yumurtaların salgıladığı özel bir proteinin değerini ölçüyor sanırım ne kadar yüksekse o kadar çok yumurtan vardır yaşın kaç kuzum ?

X