2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yemek hep hazır şeyler düşündüm köfte filan belli bir kalkar çorba pilav yaparım üç günden sonra. Evim çok temizliğe muhtaç çalışıyorum da bilmiyorum. Niyeyse çok sıkışmış hissediyorum☹️
Ben de hep yemeğe dikkat ettim tam tersi beslenmek çok önemli diye, temizliğe 1 gün yardımcı alırsın bana kalırsa.

Yarın için bu kadar heyecanlanacağımı düşünmezdim 🙄 temizlik yapmam lazım konsantre olamıyorum 😬
canım senin yarındı değil mi?
ayın 7 si
ya inşallah herşey çok güzel olur yavrunu alır eve gelirsin :dua:

Troidim yok, ilk defa bu ay 2nin uzerinde cikti. Daha ttansfere var ama merak ettim acaba ilacla ne kadar suree dusebiliyor?
Aslında normal gebelikte 2-4 arası sorun olmuyor, tüp bebek olunca doktorlar hassas oluyor heralde. Benim ilk hamileliğimde 6 civarıydı, öyle teşhis kondu zaten. İlaçla hemen kontrol altına alınıyor merak etme, en son benim 0’lardaydı..

Aslında normal gebelikte 2-4 arası sorun olmuyor, tüp bebek olunca doktorlar hassas oluyor heralde. Benim ilk hamileliğimde 6 civarıydı, öyle teşhis kondu zaten. İlaçla hemen kontrol altına alınıyor merak etme, en son benim 0’lardaydı..
Saol canim, rahatladim ilaca hemen cevap verdigini ogrenince 🌻 umarim problem cikarmaz, uzun zamandir bekliyorum cunku, son dakika surprizi olsun istemezdim ama hayirlisi tabiiki 🙌
Cok tesekkurler ❤️

Kızlar benim 3. Denemem olucak bu diğer iki denememde hep embriyolar cok kaliteliydi ama tutmadılar diyorum Kİ acaba bağışıklıkla ilgili bir sorun mı var doktorum prednol vermedi ama istesem mi acaba ? Onunla alakalı olabilir mi içim içimi yiyor 😬

Kızlar benim 3. Denemem olucak bu diğer iki denememde hep embriyolar cok kaliteliydi ama tutmadılar diyorum Kİ acaba bağışıklıkla ilgili bir sorun mı var doktorum prednol vermedi ama istesem mi acaba ? Onunla alakalı olabilir mi içim içimi yiyor 😬
Lupus, ANA, Antitrombin gibi bagisiklikla ilgili testleri yaptirmis miydin? Yaptirmadiysan gidip bi devlet hastanesinde baktirabilirsin, kandan bakiliyo. Doktorun yap demesini beklemeye gerek yok bence 🙈

Kızlar acil 😳 aradılar isterseniz iki embriyo transfer edelim dediler çook kararsızım. Daha önce bir tedavi olunca olabiliyormuş iki de

Lupus, ANA, Antitrombin gibi bagisiklikla ilgili testleri yaptirmis miydin? Yaptirmadiysan gidip bi devlet hastanesinde baktirabilirsin, kandan bakiliyo. Doktorun yap demesini beklemeye gerek yok bence 🙈
Yok canım yaptırmadım hemen çıkıyor mu sonuçlar?

Kızlar acil 😳 aradılar isterseniz iki embriyo transfer edelim dediler çook kararsızım. Daha önce bir tedavi olunca olabiliyormuş iki de
bence kabul et canım
şans daha çok artıyor öyle düşün
benim 2 embriyo koyduran arkadaşlarımın hep birisi tuttu

Benim de bugün kontrolüm vardı 13 nisana transfer günü verdi.iki embriyo koyalım diyor benim doktorum da ben de çok kararsizim😊

X