2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Herbirimiz insallah

Transferler ard arda, guzel haberler de ard arda olsun insallah ne guzel olur

Insallahh
Az kalmis seninde, ilk gidisinde soylemezler 10 gun sonra kontrole cagirdiginda rahim kalinligina gore tarih veriyolar
hadi hayırlı olsun kaçıncı gününe geliyor transfer günü

Tiroidiniz mi var? Tedaviye başlamadan önce bakılmıştı normaldi ama benim de aklımda endokrincime gitsem mi acaba kontrol ettirmeye diye..
Troidim yok, ilk defa bu ay 2nin uzerinde cikti. Daha ttansfere var ama merak ettim acaba ilacla ne kadar suree dusebiliyor?

Doktor karar verdi canim...kolay bir hasta değilim ileri yas dusuk amh ve 5.tedavi olunca doktor hic birseyi riske atmayalım dedi histeroskopi ve prp yapacagim dedi...çizikler atti rahime birde...
Gecen ay oldum bu ay transfer işte
Anladım canım çok geçmiş olsun. İnşallah bu son tedaviniz olur güzel sonuçlar alırısnız. Bende operasyon için gün aldım dün doktordaydık. Aklıma tkaılnaları sordum doktora. Yarın operasyonum gerçekleeşcek allahın izniyle. Sonrası 2 ay kendimiz denemek istedik eşimle olurda belki bu sebepten utmuyordur gebelik. Bir düzeltme işlemini yapsın kendimide 2 ay şsans verip öyle tüpe geçeceğiz. Yaşta ilerliyor yaaaa ..... Alah yardımımız olsun.

Aynen 2 ay uzun bir sure değil.. insallah dogal yolla gelir bebisiniz olmazsa da daha fazla beklemeden başlarsınız tedaviye...

Teşekkür ederim flucan isimli iki tabletten oluşan bir hap verdi doktorum, transfer için engel bir durum oluşturmuyormuş sizlerle de paylaşmış olayım

hayırlı haberleribi bekliyorum canım
operasyonun nasıl geçti bizlere de yaz

Yarın için bu kadar heyecanlanacağımı düşünmezdim temizlik yapmam lazım konsantre olamıyorum
Çok yorma kendini, ben 1 önceki günü komple yemek yapmaya ayırdım kuzum. Temizlik dip köşe gerek değil Bi süpürüp sildim 10 gün idare ediversin gerekirse eşimden destek alırım diye düşündüm sonra da pozitif olursa Bi yardımcı çağırırım dip köşe için. Yemek aşırı rahatlatıyor insanı. Akşam öğlen 10 dk ayakta kalıp hemen hallediveriyorsun yemek ısıtma tabaklama işini...

Suan ilac ne kullaniyorsun canim

Yemek hep hazır şeyler düşündüm köfte filan belli bir kalkar çorba pilav yaparım üç günden sonra. Evim çok temizliğe muhtaç çalışıyorum da bilmiyorum. Niyeyse çok sıkışmış hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…