- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Gözün aydınn canımmKızlar aradılar hemşire konuştu değeriniz güzel yükselmiş kese bakılacak gelmek ister misiniz başka doktorla mı devam edeceksiniz dedi bende henüz doktor bakmadığımı gelmek istediğimi söyledim. Pazartesiye randevu verdiler. Yeni hedef pazartesiayrıca doktor konusunda ne yapmam gerekir ki fikri olan var mı? Tüp bebek doktorum takip yapmıyor çünkü
Çok teşekkür ederim kuzum seninde gözün aydınGözün aydınn canımm
canım sen 19unda transfer olmadın mıo günü saymıyoruz bugün 5.günEki Görüntüle 2833503 Eki Görüntüle 2833504 kızlar ıkı foto ekledim ısıkta bakınca belli belirsiz bir çizgi var sanki2side aynı test transferin 6.günü
Benim esimde bulundu canım tesa islemi yapıldıMerhaba kızlar. Allah hepimizin kucağına hayırlı, sağlıklı evlat almayı nasip etsinaranızda eşi azosperm olup da sperm bulunan var mı ?
Tek doz kullandim 1 kere canımkızlar merhaba lucrin depot kullanan oldumu acaba
Gayet güzel artmış bence canım. Bizdeki evhamlar bitmezBenım bebede cok agır ilerliyor
12.gün 405
14.gün yani bugun 707
Neyse dr umla ırtıbattayım süreklı iyi gayet guzel dıo ama
Hep tetıkteyım neden tam ıkı kat artmıyor dıe herkes yeter lı dıo ben yınede yok neden ıkı kat artmıyor dıyroum
yaa bende bugün öyle uyandım ama adet belirtisi mi yoksa diğerimi bilemedim 5.gündeyim senin kaçıncı günİnşallahBugün göğüslerimde bi dolgunluk ağırlaşmayla uyandım mutluyum
bana tek doz kullancaksın dedi doktor ama ilaç pahalı siz nasıl aldınız yazdırabiliyormuyuzBenim esimde bulundu canım tesa islemi yapıldı
Tek doz kullandim 1 kere canım
AynennGayet güzel artmış bence canım. Bizdeki evhamlar bitmez
Siizn ılacları bılmıyorum ama kan sulandırıcı lullananlar rapor cıkartıp ucretsız alabılıyorlarbana tek doz kullancaksın dedi doktor ama ilaç pahalı siz nasıl aldınız yazdırabiliyormuyuz
Bana tedaviye başlamadan önce hemşire yapmıştı göbekten bir defalığına. Pahalı bir iğne sana hemen rapor çıkaralım dedi. Başkent Hastanesinde. Hemen rapor yazdı. Öyle almıştım. 100tl falan vermiştim raporlu haliyle yanlış hatırlamıyorsam. Normal fiyatı ne kadar bilmiyorum.Sizin doktorunuzda rapor falan çıkarabilirse bi sorarsınızbana tek doz kullancaksın dedi doktor ama ilaç pahalı siz nasıl aldınız yazdırabiliyormuyuz
Değer 2den küçük yazıyordu tam değer vermemişlerdi, bu arada 8.gün kırmızı bir damla kan geldi sonra başka hiçbir şey olmadı bugün 9.gün doktorum yarın test yapalım öyle konuşalım dedikaç çıktı peki değer canım daha umutsuzluğa yer yok zamanında tekrar kan vermelisin kızlar fırsatınız olduğunda mutlaka progesteron da baktırın
Amin inşallah isteyen herkese Allah nasip etsinÇok hassas bir dönemdesin keşke erken test yapmasaydın canım üzülmek ağlamak moral bozukluğu için hem erken olmuş oluyor hem zararlı. Rabbim yüzünü güldürsün yardımcın olsun canım
tüp bebek tedavisi için raporum var benim şimdi yumurta toplama vs. bitti ilaçları reçete ettik flan o raporla alabilirmiyim onu bilmiyorum ama dondurulmuş transfer olucam doktor bunu vuruncaksın dedi onlar yazamıyorlarmıs reçeteye bende anlamadımBana tedaviye başlamadan önce hemşire yapmıştı göbekten bir defalığına. Pahalı bir iğne sana hemen rapor çıkaralım dedi. Başkent Hastanesinde. Hemen rapor yazdı. Öyle almıştım. 100tl falan vermiştim raporlu haliyle yanlış hatırlamıyorsam. Normal fiyatı ne kadar bilmiyorum.Sizin doktorunuzda rapor falan çıkarabilirse bi sorarsınız
birde amacı neymiş ilacın ben henüz doktorla görüşemedim soramadımBana tedaviye başlamadan önce hemşire yapmıştı göbekten bir defalığına. Pahalı bir iğne sana hemen rapor çıkaralım dedi. Başkent Hastanesinde. Hemen rapor yazdı. Öyle almıştım. 100tl falan vermiştim raporlu haliyle yanlış hatırlamıyorsam. Normal fiyatı ne kadar bilmiyorum.Sizin doktorunuzda rapor falan çıkarabilirse bi sorarsınız
Yok o ilaç raporundan değildi. Çünkü daha tedaviye başlamadan yapıldı bana. Öyle aynı gün içinde 15dk içinde çıkan bir rapor yani hemen yazmıştı. Farklı bir rapordu bu.tüp bebek tedavisi için raporum var benim şimdi yumurta toplama vs. bitti ilaçları reçete ettik flan o raporla alabilirmiyim onu bilmiyorum ama dondurulmuş transfer olucam doktor bunu vuruncaksın dedi onlar yazamıyorlarmıs reçeteye bende anlamadım
Evet rapor cıkarttim ben cıkarınca 120 tl odedik normalde 500 tl mi galiba öyle biseydibana tek doz kullancaksın dedi doktor ama ilaç pahalı siz nasıl aldınız yazdırabiliyormuyuz
Lucrin icin ayri 3 hekim onaylı ilac raporu cıkıyortüp bebek tedavisi için raporum var benim şimdi yumurta toplama vs. bitti ilaçları reçete ettik flan o raporla alabilirmiyim onu bilmiyorum ama dondurulmuş transfer olucam doktor bunu vuruncaksın dedi onlar yazamıyorlarmıs reçeteye bende anlamadım
Benim 11.günüm adette olabilir ilaçlarda olaabilir bebişte olabiliryaa bende bugün öyle uyandım ama adet belirtisi mi yoksa diğerimi bilemedim 5.gündeyim senin kaçıncı gün
anladım bana pazartesi vurun dediler nasıl hemen cıkartıcam ki raporuLucrin icin ayri 3 hekim onaylı ilac raporu cıkıyor