2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Gözün aydınn canımm

Gayet güzel artmış bence canım. Bizdeki evhamlar bitmez

bana tek doz kullancaksın dedi doktor ama ilaç pahalı siz nasıl aldınız yazdırabiliyormuyuz
Bana tedaviye başlamadan önce hemşire yapmıştı göbekten bir defalığına. Pahalı bir iğne sana hemen rapor çıkaralım dedi. Başkent Hastanesinde. Hemen rapor yazdı. Öyle almıştım. 100tl falan vermiştim raporlu haliyle yanlış hatırlamıyorsam. Normal fiyatı ne kadar bilmiyorum.Sizin doktorunuzda rapor falan çıkarabilirse bi sorarsınız

kaç çıktı peki değer canım daha umutsuzluğa yer yok zamanında tekrar kan vermelisin kızlar fırsatınız olduğunda mutlaka progesteron da baktırın
Değer 2den küçük yazıyordu tam değer vermemişlerdi, bu arada 8.gün kırmızı bir damla kan geldi sonra başka hiçbir şey olmadı bugün 9.gün doktorum yarın test yapalım öyle konuşalım dedi

tüp bebek tedavisi için raporum var benim şimdi yumurta toplama vs. bitti ilaçları reçete ettik flan o raporla alabilirmiyim onu bilmiyorum ama dondurulmuş transfer olucam doktor bunu vuruncaksın dedi onlar yazamıyorlarmıs reçeteye bende anlamadım

birde amacı neymiş ilacın ben henüz doktorla görüşemedim soramadım

Yok o ilaç raporundan değildi. Çünkü daha tedaviye başlamadan yapıldı bana. Öyle aynı gün içinde 15dk içinde çıkan bir rapor yani hemen yazmıştı. Farklı bir rapordu bu.

Lucrin icin ayri 3 hekim onaylı ilac raporu cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…