Canım seninde oldu mu böyle adet olacakmış gibi kasık ağrısı ? Perşembe günü transfer oldum daha çok erken ama ağrı var ara ara. İlaç tedavisi ve aşılamadan sonra her ikisinde de hasta oldum aynı şeyleri yaşayacağım diye diken üzerindeyimKızlar aradılar hemşire konuştu değeriniz güzel yükselmiş kese bakılacak gelmek ister misiniz başka doktorla mı devam edeceksiniz dedi bende henüz doktor bakmadığımı gelmek istediğimi söyledim. Pazartesiye randevu verdiler. Yeni hedef pazartesiayrıca doktor konusunda ne yapmam gerekir ki fikri olan var mı? Tüp bebek doktorum takip yapmıyor çünkü
Canım transferden sonraki hatta o gün de olmak üzere iki üç gün hasta olacakmış gibi ağırlarım oldu sonra geçti. Tüp bebekte regl olmazsın canım o aklına gelmesin ilaçlar engelliyor zaten o yüzden o tarz bir ağrı değildir inşallah iyiye işarettirCanım seninde oldu mu böyle adet olacakmış gibi kasık ağrısı ? Perşembe günü transfer oldum daha çok erken ama ağrı var ara ara. İlaç tedavisi ve aşılamadan sonra her ikisinde de hasta oldum aynı şeyleri yaşayacağım diye diken üzerindeyim
Üstekinde bir çizgi görüyorum kuzumEki Görüntüle 2833503 Eki Görüntüle 2833504 kızlar ıkı foto ekledim ısıkta bakınca belli belirsiz bir çizgi var sanki2side aynı test transferin 6.günü
Canim evet var grupta azosprrm olup bulunanlar tup bebek deneyenler varMerhaba kızlar. Allah hepimizin kucağına hayırlı, sağlıklı evlat almayı nasip etsinaranızda eşi azosperm olup da sperm bulunan var mı ?
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah iyiye işarettirCanım transferden sonraki hatta o gün de olmak üzere iki üç gün hasta olacakmış gibi ağırlarım oldu sonra geçti. Tüp bebekte regl olmazsın canım o aklına gelmesin ilaçlar engelliyor zaten o yüzden o tarz bir ağrı değildir inşallah iyiye işarettir
Ay hadi bakalım...Yok canım üçüncü gün embriyosu idi çift transferdi muhtemelen tek değil dedi doktor. 17.gün değeri 13000 canım
Sağ ol kuzum Allah razı olsunAy hadi bakalım...
Çok sevindim canım, çok şükür.
Pazartesi’yi merakla bekliyorum.
İnşallah güzel haberler alırsınızCanim evet var grupta azosprrm olup bulunanlar tup bebek deneyenler varbenim de mayis ayinda esim mikrotese olucak azosperm sebebimiz
Ankara mıydı canım?Sağ ol kuzum Allah razı olsunşimdi doktor bulmam gerekecek hiç fikrim yok bu konuda bakayım bir
O konuda hiç bilgim yok kuzum ama Rabbim güç kuvvet versin güzel sonuçlar alın inşallahİnşallah güzel haberler alırsınızHerhangi bir tedavi oldunuz mu? Eşimin tüm değerleri normal ama sperm hücresi dahi çıkmıyor. Değerler normal olunca doktor da direkt tese dedi. Şu anlık para birikimi yapmaya çalışıyoruz
Yok kuzum değil İzmir çok doktor var ama bilemiyorumAnkara mıydı canım?
Amin hepimize inşallah canım, teşekkür ederimO konuda hiç bilgim yok kuzum ama Rabbim güç kuvvet versin güzel sonuçlar alın inşallah
Canim biz butun genetik test o bu yaptirdik hicbisey cikmadi degerler normal olunca bizi de tup bebrk icin yonlendirdiler. Sonra celalettin peru diye bi doktorla gorustuk bitkisel ve hormon tedavisi aldik, yine sonuc olmadi maalesefİnşallah güzel haberler alırsınızHerhangi bir tedavi oldunuz mu? Eşimin tüm değerleri normal ama sperm hücresi dahi çıkmıyor. Değerler normal olunca doktor da direkt tese dedi. Şu anlık para birikimi yapmaya çalışıyoruz
instagramda sayfası olan bi çok doktor var, onları takip et, doktorundan memnun kalan bi tanıdığın varsa onlardan doktor ismi öğrenebilirsin. En önemlisi ise doğuma girebilecek bi doktorla yola devam etmek. İlla belli bi hastanede çalışmalarına gerek yok, yani Acıbadem‘de doğum yapmak istiyorum diye oranın doktorlarına gitmek zorunda değilsin. Şimdi doktorlar istediğin her hastaneye gidip doğumuna yardımcı oluyorlar. Artık hastanelerden bu şekilde hizmet alabiliyoruz yaniKızlar aradılar hemşire konuştu değeriniz güzel yükselmiş kese bakılacak gelmek ister misiniz başka doktorla mı devam edeceksiniz dedi bende henüz doktor bakmadığımı gelmek istediğimi söyledim. Pazartesiye randevu verdiler. Yeni hedef pazartesiayrıca doktor konusunda ne yapmam gerekir ki fikri olan var mı? Tüp bebek doktorum takip yapmıyor çünkü
Biz de sizin gibiyim. Genetik, hormon vs her şey olması gereken seyirde. Gerçekten çok zor bir süreç. Doktorunuz kim?Canim biz butun genetik test o bu yaptirdik hicbisey cikmadi degerler normal olunca bizi de tup bebrk icin yonlendirdiler. Sonra celalettin peru diye bi doktorla gorustuk bitkisel ve hormon tedavisi aldik, yine sonuc olmadi maalesefSimdi gittigimiz doktor bir vitamin ilac falan vermedi , tese ile buluruz dedi bizim hikayemize gore soyledi bunu yani Cok zor bir surec maddi manevi Allahim hepimize kolaylik versin umudumuzu kaybetmiyelim insallah
Ah canım inşallah o aşamalara gelirizinstagramda sayfası olan bi çok doktor var, onları takip et, doktorundan memnun kalan bi tanıdığın varsa onlardan doktor ismi öğrenebilirsin. En önemlisi ise doğuma girebilecek bi doktorla yola devam etmek. İlla belli bi hastanede çalışmalarına gerek yok, yani Acıbadem‘de doğum yapmak istiyorum diye oranın doktorlarına gitmek zorunda değilsin. Şimdi doktorlar istediğin her hastaneye gidip doğumuna yardımcı oluyorlar. Artık hastanelerden bu şekilde hizmet alabiliyoruz yani
hangi doktora gidiyorsunuzİnşallah güzel haberler alırsınızHerhangi bir tedavi oldunuz mu? Eşimin tüm değerleri normal ama sperm hücresi dahi çıkmıyor. Değerler normal olunca doktor da direkt tese dedi. Şu anlık para birikimi yapmaya çalışıyoruz
Bakayım kuzum çok teşekkür ederimKilya 2 kuzenimin de gittiği bi doktor var canım aşırı memnunlardı,hatta bende ona gitmeyi düşünüyorum. Op dr sultan buğday bi araştır istersen belki kafana yatar denersin
İnşallahBakayım kuzum çok teşekkür ederiminşallah güzel haberler alırız senden