2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

birde amacı neymiş ilacın ben henüz doktorla görüşemedim soramadım
Benimki tedaviden önce yumurtalıkları hazırlamak içindi sanırım. Ama siz transferden önce kullanacaksanız onu bilmiyorum. Belki yumurta baskılayıcı etkisi vardır. Bilen arkadaşlar bilgi verirler 🌸

anladım bana pazartesi vurun dediler nasıl hemen cıkartıcam ki raporu 🤦‍♀️

şuan ne durumda sizin tedaviniz
Pazartesi sabahtan gidersen cikarabilirsin ama doktorun biraz anlayisli olması lazim ben cok zorlandim yazmak istemediler en sonunda bi prof vardı o yazdı lucrinden sonrs ufak bi adet gecikmeside olabiliyor biz sona geldik sükür pazartesi insallah transfer olacak

Pazartesi sabahtan gidersen cikarabilirsin ama doktorun biraz anlayisli olması lazim ben cok zorlandim yazmak istemediler en sonunda bi prof vardı o yazdı lucrinden sonrs ufak bi adet gecikmeside olabiliyor biz sona geldik sükür pazartesi insallah transfer olacak
hayırlısı olsun canım seninde tedavin inşallah herşey güzel olur kadın doğum doktoru yazma sı lazım değilmi

hayırlısı olsun inşallah baya sabırlısın ben bi gün bile fazladan ilaç kullanmak istemem olumsuzsa o yüzden bu kadar beklemem 5.deneme olunca artk 1tane bile fazla ilaç içmek istemiyorum bıktım
doktorum o gün test yap dediğine göre vardır bi bildiği diye düsünüyorum zaten kullandığım 1 fitil 1 hap var☺️Benimde 2.denemem bu maddi manevi gücümüz yettikçe deneyecğiz inşallah. Çok zor bu sınav hepimiz için allah yardımcımız olsun🙏🏻 Herşey ne kadar güzel ilerlese de rabbim ol demeden olmuyor işte,allah sizede sabır versin sonucunuzu güzel görmeyi nasip etsin🥰

Merhabalar bende Nisan ayında 21Nisanda transfer oldum. Şuan bekleme sürecindeyim. 12 gün bekliycez bakalım. 2.denemem bu ilki olmadı. Bu yazımı okuyan herkesten dua istiyorum. Allah hepimize nasip etsin
Hayırlı olsun tedavin canım. 🥰
İnşallah bu sefer güzel bir sonuç alırsın. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. 😉

X