- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Tedavi öncesi mi yaptırdını siz histereskopiyi, nasıl karar verdiniz? Histereskop sonrası ne kadar korunacaksınızHic histereskopi olmamıştım ben bu doktorum yapalim icimiz rahat etsin dedi..kesikler atti falan icimiz rahatladi..
Senin de yaptirman tedavi açısından iyi olur hadi insallah guzel haberler paylasuriz
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Hep güzel sonuçlar alın.Kizlar benimde transfer tarihim belli oldu cuma gunu yani 9 unda olcam insallah
Insallah sımsıkı tutunurlar bize, Allahim güzel haberler vermeyide nasip etsin insallah
Yaa ne çok transfer haberi var hayırlı olsun canımKizlar benimde transfer tarihim belli oldu cuma gunu yani 9 unda olcam insallah
Insallah sımsıkı tutunurlar bize, Allahim güzel haberler vermeyide nasip etsin insallah
Herbirimiz insallahAllah yüzünüzü güldürsün inşallah. Hep güzel sonuçlar alın.
Transferler ard arda, guzel haberler de ard arda olsun insallah ne guzel olurYaa ne çok transfer haberi var hayırlı olsun canım
InsallahhTopiğimizde bol bol mujdeli haberleri almaya baslayacagiz hissediyorum. Bende artik 2. Regl için son 2 gündeyim. Doktora gittiğimde ilk günden transfer günü belirlenir mi bilemiyorum. Şimdiden cok heyecanlıyım
Ben de histeroskopi olacağım bu ay, opudan önce yaptırdığım testlerde tsh de vardı 2,93 çıkmış biraz yüksek diye doktor hap verdi hergün kullanmam gerekiyormuşKizlar selamben Nisan a yetisemiyorum. Bu ay histeroskopi olacagim, her sey yolunda giderse Mayis ayinda transfer.
Sizlerin transferden once Tsh degerinize bakildi mi? Nasildi degeriniz?
Beni de ekler misiniz? Yeni üye oldumHayirli olsun ilk pozitif haberleri alacagimiz kisilerden birisiniz hayirlisi ike bekkiyoruz. Ekledim listeye
Size mesaj attım mesaj kutunuzda görebilirsinizBeni de ekler misiniz? Yeni üye oldum
Hayırlı haberlerrr bekliyoruzKızlar bugün 11 de transfer oldum15 Nisan test günüm artık beklemeceler başladı bakalım
Anamm bende 1 gun once yaniKizlar benimde transfer tarihim belli oldu cuma gunu yani 9 unda olcam insallah
Doktor karar verdi canim...kolay bir hasta değilim ileri yas dusuk amh ve 5.tedavi olunca doktor hic birseyi riske atmayalım dedi histeroskopi ve prp yapacagim dedi...çizikler atti rahime birde...Tedavi öncesi mi yaptırdını siz histereskopiyi, nasıl karar verdiniz? Histereskop sonrası ne kadar korunacaksınız
Insallah boncuk gibi dizilelimAnamm bende 1 gun once yanihadi bakalım guzel haberleri arka arkaya alalim insallah...kac.transfer olacak sana canim 1 ki 2 mi
Tabii ekleriz bana yazabilirmisiniz bilgilerinizi. Sayfa 1 de var neleri takip ettigimiz✌Beni de ekler misiniz? Yeni üye oldum
Sorunun cevabini bilmiorum canim ama transfer sonrasi ishal olmakta mi sakincali. Transfer yaklasti die kabiz olmamak icin kayisi hosafi yaptim onu iciorum ishal durumu olursa zarari mi olurmus yani kabizlik gb oda mi tehlikeliMerhabalar ben 1 Nisan'da 2 embriyo transferi oldum . 2 gündür de sık olmamak kaydıyla ishal oldum Dr a sordum 3 günü geçer ve sık olursa serum takılır dedi normalde kullanılan ilaçlar kabız sorunu yaratılmış ama bende ishal oldu ğstelik bu benim 2. Denemem 1 dönemde böyle bir şey olmadı, benzer durumu yaşayan varmı varsa tavsiyesini ricayla bekliyorum. Herşeyin hayırlısı olsun inşaallah hepimiz için .
Tiroidiniz mi var? Tedaviye başlamadan önce bakılmıştı normaldi ama benim de aklımda endokrincime gitsem mi acaba kontrol ettirmeye diye..Kizlar selamben Nisan a yetisemiyorum. Bu ay histeroskopi olacagim, her sey yolunda giderse Mayis ayinda transfer.
Sizlerin transferden once Tsh degerinize bakildi mi? Nasildi degeriniz?
Geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün 11 de transfer oldum15 Nisan test günüm artık beklemeceler başladı bakalım
Merhaba polip nasıl fark ediliyor acababana kendisi önerdi canım
yapmayı düşünüyorum dedi
sonra polip çıkınca histeroskopi devreye girdi
şimdi kontrole gidince ikisini aynı anda yapabilirmi diye sorucam