2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah cnm onun için ugrasicam valla biraz farklı şeylere yonelicem valla canım çok sıkıldı ya

Doğrudur canım benim eşimle aramda 7 yaş var bide sorun eşimde olunca o sıkıntı iste oglundaki tüp bebek doktoru eşime 35 e gelmeden ikinciyi yap dedi sprem kalitesi dahada düşer dedi korkumuz oydu bizim

Malesef kuzum işte doğal yollarla mucize dedi doktorumuz iki tedavideki doktorum hemde sperm sayısı morfolojisi çok kötü bizde e benimde yaşım geçiyor artık haliyle

Malesef kuzum işte doğal yollarla mucize dedi doktorumuz iki tedavideki doktorum hemde sperm sayısı morfolojisi çok kötü bizde e benimde yaşım geçiyor artık haliyle
Anladım kuzum inşallah en kısa sürede toparlanır yeniden adım atarsın ve bu kez güzel sonuçlar alırsın

Anladım kuzum inşallah en kısa sürede toparlanır yeniden adım atarsın ve bu kez güzel sonuçlar alırsın
İnşallah canım yıprandım yalan yok ama hiç çocuğu olmayanları düşününce nankörlük etmek istemem asla Allah hiç olmayan ve hakedenbherkese o duyguyu tattirsin demekki benim zamanım varmış

Olabilir aslında kuzum onalrda sonuçta hamilelikleri ne sevinemedi bizim yuzumuze
Biz normal yolla anne olabilen kadınlar değiliz. Birbirimizin halinden en iyi birbirimiz anlarız. Hiç öyle düşünmeyin. Burada birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz.
Bi arkadaş hamile olan arkadaşının hamileliğini, üzülür diye kendisinden sakladığından bahsetmişti. Biz de öyle davranırsak ne farkımız kalır onlardan.

Canım bak kızacağım sana artık şu olumsuz düşünmeyi bırak Hepimizin hayali olan bebiş seninle biram mutlu ol. Ben inanıyorum sen sağlıkla o bebeği kucağına alacaksın Ben iyiyim canım. Bugün hasta oldum ağrım var çok. Önümüzdeki adetten sonra tekrar başlayacağız tedaviye inşallah.

Bazen düşünüyorum da aaaaa hamileyim beklemiyodummm kariyer yapacaktım dünyayı gezecektim diyenleri asla yadirgamiyorum ama çektiğimiz su eziyetlrri görünce buda rabbimin bize imtihanı diyorum oğlumda ilk pozitifi aldığımda 22 yaşındaydım şoka girmistim benim hiç çocuğum olmucak diye bekliyodum ağlamaktan şaşkınlıktan sevinememistim şimdide hep korku var içimde aman ilki pozitif buda pozitif olur diye bakamadım yalana gerek yok eşimde sorun olduğu için iğneler canımı yaktiginda asla yaktı diyemedim üzülmesin diye geçtim odada vurdum bı kac kere ters gere vurdugum için agladim gözlerimi sildim yanına öyle gittim ona belli etme çocuğuna belli etme ne için minicik bı cana kavuşmak için bizde seyehat kariyer geride kalıyor onları geç psikolinimiz bitiyor vücuda giren hormonları söylemiyorum bile ben durduk yere 3 kilo aldım bu süreçte şikayet etmemek gerekiyor tüp bebek yaptiracak gücü olmayan tüp bebek aşamasına gelemeyenler var diyor hamd ediyorum ama emeğimizi asla kucumsememeliyiz kızlar asla... Ben yavru beklerken bu yolda çektiğimiz her çilenin kutsal oldugunu düşünüyorum Allahım en hayırlısını en güzelini versin hem pozitif arkadaşlarıma hem benim gibi negaatiflere

Ahh canımm benımm ınan bunların hepsını bemde yasadım düşük yasadım sımsı pozıtıf bıle cıksa heran yıne kaybedecekmısım gıbı gelıyor kımse kımsenın neler yasadıgını bilemez ama zor oluyor maddi manevı ben mesela 4 yıl sonra tekrar düşünebildim tedavıye hep korkudan gerı planda kaldım

Aminnn en yakın zamanda güzel haberlerini almak nasip olsun

Git gide tüp bebek yöntemine başvuran sayısı o kadar fazla ki benim çevremde hemen on kişi sayabilirim. Doğal yoldan gebe kalmak çok mucizevi hale geldi. Sebep ne olursa olsun her türlüsü zor canım. Erkek kaynaklı olsa da kadın kaynaklı olsa da. Canın yanıyorsa tutma içinde bu en doğal hakkın. Kendine yüklenme. Senin de desteğe ihtiyacın var. Ayrıca evladını Allah bağışlasın biz sahip olduklarımızla teselli olalım yine elbette binlerce kez şükür olsun Rabbime. Ama daha fazlasını istemek bunun için çabalamak üzülmek bunlar çok doğal şeyler. Kendini kötü hissetme hiç biri için. İnşallah en uygun zamanda kucağına alacaksın yavrunu kendine iyi bak bu süreçte ki sonra yorulup uykusuz kalacağın endişe edeceğin daha bir sürü şeye hazır olasın

İnşallah canım her an bir şey çıkacak diye yaşayamıyoruz doğru düzgün o duyguyu. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza. Hadi hayırlısı ile güzel bir tedavi sürecin olur her şey yolunda gider inşallah canım hep haber bekleyeceğim senden dualarım seninle arada gel buralara

İnşallah senin gebeliginde çok güzel ilelesin annesi seni hicnuzmesin bebeğin kucağına aldigin günlerinde bana yaz olur mu ben beklerim 9 ay sonra heberini keşke yakın olsak çok isterdim ziyarete gelmeyi

Al benden de o kadar her an bir şey olacak diye yüreğim ağzımda. Allah ım korusun. İki yıl ara verdim bende ki rezervim çok azdı ilk tedavimde arasında yarıdan daha az yumurta elde edildi sol tarafımda hiç yumurta toplanmadı yoktu. Ona rağmen her şeyin daha kötü olacağını bilmeme rağmen başlayamadım.

Ahh ahh beni ağlattın canım benimmm Allahım o güzel gönlüne göre versin Bizimde durumumuz erkek odaklı 1 tane ya 1 tane sperm bulunsa havalara uçarım ondan bile haberimiz yok meçhul bir şekilde tedaviye başlıcaz. 1 kere ağlarken gördü eşim , senin çocuğun olmuyo olsaydı ben üzülmezdim dedi bana bunu yapma ağlama dedi... o kadar üzüldüm ki eşimin içinde ne fırtınalar kopuyo kim bilir ne kadar korkuyo bencil olmak istemiyorum. O yüzden Allahım biz kadınlara çok güç vermiş, herşeyi kaldırıyoruz eğiliyoruz ama kırılmıyoruz. We can do it

Anladim canim senin neresi icine siniyorda orda yap zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…