2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende senin gibi dusunmustm esim azosperm oldugunu ogrendi gün dedim ki bosver ikizlerimiz olur ne güzel iste yil 2014 tü ve hala olmadi
Canım sen her gittiğinde bülent tıraş ı görüyomusun ? Bu tarz doktorların çalışma şekli farklı oluyomuş asistanlarla falan iletişim kuruyomuşsun kendine ulaşamıyomuşsun doğru mu ??

Ben bu topigin uguruna inaniyorum hepimiz pozitif oluruz Allah ın izniyle

Canım sen her gittiğinde bülent tıraş ı görüyomusun ? Bu tarz doktorların çalışma şekli farklı oluyomuş asistanlarla falan iletişim kuruyomuşsun kendine ulaşamıyomuşsun doğru mu ??
Şöyle anlatym canım ilk muayeneye gittim bülent hoca yapti ayrintili bir dosya doldurdular sonra istanbul uzak diye ben kayseri de yumurta hazirlgi olur mu dedim acibadem kayseriye yonlendirildim ama ilac dozlarini bülent hoca ayarladı o yuzden oraya sureklo gidenler nasil muayene oluykr bilmiyorm muhtemelen yanindaki doktorlar takip yapiyordur opu zamanı istanbula gittim orda opu islemini bulent hocanin yapmasini belirtmen gerekiyor yoksa diger doktorlar yapiyor ama ben hepsinden de memnun kaldim ozveri ozen cok iyiydi gun gun 12 olmadan bilgilendirildim simdi transfer icin yine bulent hoca yaptı muayeneyi ilaclarimi ayarladi transferide kendisi yapiyor

Aynen öyle o konuda hic bir sıkntı yok sukur belki de omur boyu olmayacak ama huzurumuz yerinde olsun yeter

canım bence al ben çok yararını gördüm.hastane ücereti 9500 dü 5000 ödedim.yumurta toplama işlemine kadar kullandığım ilaçlar 6000 tl idi 2000 lira ödedim.transferden için adet bekliyorum transferden sonra kullanacağım ilaçlardan rapordan faydalanacak mıyım bilmyormbu ay öğreneceğim.. ben üniversite hastanesinden aldım üç gitmeye hallettim.bir kerede halledebilirdim ama haşimatoyum triodilerim yüksek çıktı aksi gibi o yüzden bir kaç gittim.sen çevrende rapor veren bir devlet hastanesi ile görüş derim ben:))

Bugün ben de 0.12 görünce çok kötü oldum.Bizimkilere kardeş gelmedi malesefRabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin bizlere deDemek ki henüz vakti değilmiş .

Aynen sperm kalitesi cok onemli malesef dogal yolla cikan sperm ile boyle islemle bulunan spermler aynı olmuyormus ama bir suru de azosperm olup cocugu olanda var tup.bebek oncesi tedavi bence cok onemli direk isleme alininca kaliteli sperm olmuyor

Bugün ben de 0.12 görünce çok kötü oldum.Bizimkilere kardeş gelmedi malesefRabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin bizlere deDemek ki henüz vakti değilmiş .
Ne diyim duygularının hepsinin farkındayım ve yanındayım üzülme diyemiyorum inşan üzülüyor üzül ama hayata küsme emin ol rabbim zamanını bizden iyi biliyor

Arkadaslar size sormak istedigim soru var cevap verirseniz cok sevinirim esim azosperm ve tedavi oldu hormon tedavisi sukur sperm cikti 5. Denememizde tup bebek tuttu sukurler olsun kizim oldu. Simdi tekrar hormon tedavisi olmasi gerekiyor ama rapor cikmiyor devlet karsilamiyormu ucreti bilginiz var mi

Çok teşekkür ederim canim cevabın için almaya karar verdim.
Merak ettigim ufak bi nokta var, rapor almak için ilk nereye başvurmaliyim? Üniversite hastanesi var, gidip direk rapor isteyemem sanirim, önceden eski doktorumdan asilama yapildiğina ve tutmadiğina dair belge mi istemeliyim? Yoksa tüp bebek doktoru mu yönlendirsin.. ona göre rotami belirleyeyim.

Benimde 21 Nisan

Bir tane çocuğunuz varsa artık hiçbir şekilde rapor vermiyor devlet diye biliyorum.

Çocuğunuz olduğu için devlet ödeme yapmaz diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…