2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

ben açmayı bilmiyorum açan olursa katılırım zaten yeni üyeyim çok bilmiyorum.
Durun kızlar biz birbirimizi tanımasakta yaralarımız birbiriyle tanışık. Siz olsanız da olmasanız da bizim endişeler hep olacak. Burada öyle çok mutluluktan uçmalar göremezsiniz zaten 😬 Hepimiz çok korkuyoruz sevincimizin önünde. Birbirimize destek olarak aşacağız inşallah 🤲🏻

Son düzenleme:
27 oldum artık ezerv falan hakkind abisey demedi kuzum ama her geçen yaş senin aleyine demişti ama şuan da tekrar tedaviye baslicak gücüm yok eşim ara vermeyelim dedi kendimi hiç iyi hissetmiyorum şuan
canim cok uzuldum ama yasin daha cok genc 36 yasindayim 5.denemeyi yaptim 2018den beri mucadeledeyim oyuzden imkaniniz varsa pes etme bence ara verirsende cok ara verme kolay degil arka arkaya hormon almak tabiki ama umarim diger denemen olumlu olur🙏

😂😂😂
Kusura bakmayın. 🙈 Hayatımda ilk popodan iğneyi 25 yaşımda oldum. 🙈 Subkutan enjeksiyonun ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. 🙈 Eminim siz çok tecrübelisiniz bu konuda.
Gittiğim merkezdeki 3 farklı hemşire bu şekilde anlattığı için ve internette araştırdığımda da hep bu şekilde gördüğüm için yarım ay şeklinde diye ısrar ettim.
Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. 😉
Sağlık çalışanlarımız en doğrusunu bilir. 🥰
Estagfurullah olur muu ne kusuru bize hep gobek deligi hizası enjeksiyon yapılmaz denildi ayni hizaya denk getirmeyin bnde hep oyle uyguladm yarim ay delik hizasina getirmedigimiz sürece dogru aslında en azindan ben oyle biliyorum

canim cok uzuldum ama yasin daha cok genc 36 yasindayim 5.denemeyi yaptim 2018den beri mucadeledeyim oyuzden imkaniniz varsa pes etme bence ara verirsende cok ara verme kolay degil arka arkaya hormon almak tabiki ama umarim diger denemen olumlu olur🙏
Ne kadar verelim sence cnm ara inan arastirmadaym

İnşallah senin gebeliginde çok güzel ilelesin annesi seni hicnuzmesin bebeğin kucağına aldigin günlerinde bana yaz olur mu ben beklerim 9 ay sonra heberini keşke yakın olsak çok isterdim ziyarete gelmeyi 💜
Allah razı olsun canım amiin inşallah 🤲🏻 Tüm bekleyenlerle birlikte 🍀 Yazarım canım Allah ın izni ile o günler nasip olursa. Ayrıca çok isterdim sizlerle tanışmayı yüz yüze sohbet etmeyi. Nasip belki bir gün bir yerde olur

Ahh ahh beni ağlattın canım benimmm Allahım o güzel gönlüne göre versin ❤️ Bizimde durumumuz erkek odaklı 1 tane ya 1 tane sperm bulunsa havalara uçarım ondan bile haberimiz yok meçhul bir şekilde tedaviye başlıcaz. 1 kere ağlarken gördü eşim , senin çocuğun olmuyo olsaydı ben üzülmezdim dedi bana bunu yapma ağlama dedi... o kadar üzüldüm ki eşimin içinde ne fırtınalar kopuyo kim bilir ne kadar korkuyo bencil olmak istemiyorum. O yüzden Allahım biz kadınlara çok güç vermiş, herşeyi kaldırıyoruz eğiliyoruz ama kırılmıyoruz. We can do it 💪
Tabii ki de bı neleri atlattı rabbim en güzeli için bekletiyor.inan 💜💜💜

Ahh ahh beni ağlattın canım benimmm Allahım o güzel gönlüne göre versin ❤️ Bizimde durumumuz erkek odaklı 1 tane ya 1 tane sperm bulunsa havalara uçarım ondan bile haberimiz yok meçhul bir şekilde tedaviye başlıcaz. 1 kere ağlarken gördü eşim , senin çocuğun olmuyo olsaydı ben üzülmezdim dedi bana bunu yapma ağlama dedi... o kadar üzüldüm ki eşimin içinde ne fırtınalar kopuyo kim bilir ne kadar korkuyo bencil olmak istemiyorum. O yüzden Allahım biz kadınlara çok güç vermiş, herşeyi kaldırıyoruz eğiliyoruz ama kırılmıyoruz. We can do it 💪
Bizde ilk başlarda bende hiç bir şey çıkmayınca eşimden dolayı olmuyor diye düşünmüştük ufak tefek pürüzler vardı engel olmasada eşim çok üzülüyordu ya dedim kafana taktığın şeye bak tüp bebek deneriz boşver yat uyu. Çok kolay bir şey sanıyordum 🤦🏻‍♀️ Sonra bir doktor evet her şey çok iyi görünüyor ama sanki rezervin az. Değilse tüp yapmam size başka şeyler deneyelim dedi. Amh bakalım da dedi tamam dedim ama hiç aklıma gelmedi testi bile unuttum sonra baktık ki sonuca doktor aradı ben yoldayım işten çıkmışım dünya başıma yıkıldı. Bir an önce tedaviye başlaman iyi olur dedi yolda tamam dedim doktora apar topar başladık. Akşam gözyaşımı yedim sofra da abartısız. Ah ah her türlü zor kızlar... Rabbim yardımcımız olsun🤲🏻

normalde doktorlar dondurulmusun varsa ikinci adetle basliyor yoksa sifirdan baslicaksan tabiki senin tercihin bence maksimum 6 ayi gecme ara verince insan uzaklasiyor ve soguyor
Dondurulmuş yok cnm bende zaten 1 seneye yakın ara vermek istiyorum çok hormon yedik

Durun kızlar biz birbirimizi tanımasakta yaralarımız birbiriyle tanışık. Siz olsanız da olmasanız da bizim endişeler hep olacak. Burada öyle çok mutluluktan uçmalar göremezsiniz zaten 😬 Hepimiz çok korkuyoruz sevincimizin önünde. Birbirimize destek olarak aşacağız inşallah 🤲🏻
kilya sen bitanesin ya iyi ki varsın

Bizde ilk başlarda bende hiç bir şey çıkmayınca eşimden dolayı olmuyor diye düşünmüştük ufak tefek pürüzler vardı engel olmasada eşim çok üzülüyordu ya dedim kafana taktığın şeye bak tüp bebek deneriz boşver yat uyu. Çok kolay bir şey sanıyordum 🤦🏻‍♀️ Sonra bir doktor evet her şey çok iyi görünüyor ama sanki rezervin az. Değilse tüp yapmam size başka şeyler deneyelim dedi. Amh bakalım da dedi tamam dedim ama hiç aklıma gelmedi testi bile unuttum sonra baktık ki sonuca doktor aradı ben yoldayım işten çıkmışım dünya başıma yıkıldı. Bir an önce tedaviye başlaman iyi olur dedi yolda tamam dedim doktora apar topar başladık. Akşam gözyaşımı yedim sofra da abartısız. Ah ah her türlü zor kızlar... Rabbim yardımcımız olsun🤲🏻
Bende senin gibi dusunmustm esim azosperm oldugunu ogrendi gün dedim ki bosver ikizlerimiz olur ne güzel iste yil 2014 tü ve hala olmadi😐

Bende senin gibi dusunmustm esim azosperm oldugunu ogrendi gün dedim ki bosver ikizlerimiz olur ne güzel iste yil 2014 tü ve hala olmadi😐
benim eşim de azospermi bizde sperm bulundu ancak arkadaşlar erkek faktörlü infertilitelerde gebelik daha zor sağlık yumurta olsa bile sperm kalitesi nedeniyle sağlıklı embriyolar üretilemiyor maalesef mesela benim 11 yumurtam toplandı 8 i döllenebildi ve 5. güne 4ü gelebildi. yumurta kalitesi çok iyi olmasına rağmen o yüzden kimseyi umutsuzluğa kapılmasını istemem ancak sperm morfolojisi çok önemli sağlık embriyo oluşmuyor yoksa

Dört farklı doktor dolaştık hepsi de geri gönderdi bizi gidin biraz daha diye. Şimdiki doktorum şıp diye çözdü böyle her şey normal gibi ama şu hormonu şuna oranlarsak sanki yumurtaların az olabilir dedi. Yaa diyorum hadi o testi de yapın içimden inanmadım dedim o kadar dolaştık muayenene test rahim filmi. Ah ah öğrenince dünyam yıkıldı. Eşime olur takma diyen ben o günden sonra umutlu olamadım canım bizim iki buçuk sene oldu ama işte. Allah yardımcınız olsun sizinde herkesin de inşallah

canlarr kızlarrr eşimizi seviyosak o da bizi seviyosa her şekilde kabul ederiz birbirimizi zaten öyle değil mi ☺️ Veren de Allah alan da Allah bu öyle büyük bir sınav ki yine de Allahım başka sağlık sorunu vermesin halimize şükredelim 🤲🧿 herşey güzel olucak güzel arkadaşlarımmm ❤️

benim eşim de azospermi bizde sperm bulundu ancak arkadaşlar erkek faktörlü infertilitelerde gebelik daha zor sağlık yumurta olsa bile sperm kalitesi nedeniyle sağlıklı embriyolar üretilemiyor maalesef mesela benim 11 yumurtam toplandı 8 i döllenebildi ve 5. güne 4ü gelebildi. yumurta kalitesi çok iyi olmasına rağmen o yüzden kimseyi umutsuzluğa kapılmasını istemem ancak sperm morfolojisi çok önemli sağlık embriyo oluşmuyor yoksa
😢😢😢 hakkımızda hayırlısı güzel arkadaşım veren Allah öyle de bulur böyle de bulur . Sen genetik teste yollamışmıydın ?

X