2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

19 unda beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bugün dayanamadım bitane test yaptım silik
milik hiç bişey yok yaptğıma pişman olup 😳 tüm gün tutmadı diye ağlamam da cabası 😭😭
Tutsa da bugün 4.günün, çıkmaz ki evde yaptığın testte. 🙈

ben rapor aldım canm 3 kez hastaneye gittim hallletim işimi.aslında kolay başlayınca hallediyorsun. senin çocuğun olduğu için zaten alamıyorsun...
Demi alamam ben..ilcedeyim canim ben zaten merkeze git gel yapmam lazım bir de bi cok kez o da eziyet.zaten

Ayni merkezde ilk tedavide olmasa da 2.de indirim oluyor diye biliyorum ama bakalım haber gelecek

19 unda beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bugün dayanamadım bitane test yaptım silik milik hiç bişey yok yaptğıma pişman olup 😳 tüm gün tutmadı diye ağlamam da cabası 😭😭
Benim 5.gün embriyosu, hem de çift transfer anca 9.günde silik bir şekilde çıktı. Lütfen strese sokma bebeğini.

19 unda beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bugün dayanamadım bitane test yaptım silik milik hiç bişey yok yaptğıma pişman olup 😳 tüm gün tutmadı diye ağlamam da cabası 😭😭
Çok erken yapmışsın beşinci gün hatta altıncı gün embriyosu bile çıkmaz boşuna kendinizi üzüyorsunuz

Hanimlar merhaba, pozitif görenleriniz çok olsun, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah🙏
Yaşim 34, 4yillik evliyiz. Sperm hizi düşüklüğü sorunu var ama ciddi değil, teshis sebepsiz infertilite. Hic pozitifi görmedim, klomen denemelerim ve gonal-f ile yaptirdigim iki asilamam tutmadi. Bugün ikinci aşilamamin 10.günü ve adetimin ilk günü. Epey kanamam var, yerlesme olmadigini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay ara verecektim ama topiği okuyunca tedavinin aylar sürebileceğini gördüğüm için hemen baslamak istiyorum.
Tüp bebek tedavisine adetin kaçinci günü başlaniyor acaba? Pazartesi 4.günüm olacak, doktora gitmem uygun olur mu? Bir de rapor almali miyim? bütün koşullari sağliyorum cünkü.

bende aynı gün transfer oldum bugün daha 4.gün çok çok erken test için boşuna moralini bozma kendini strese sokma kötü etkilersin sonucunu

Tup bebek ignelerinin yapılabildiği yerlere yapiliyor . gobek deliginin sag sol alt kısmına yarim daire o kisimlara

Hemşire anlattıktan sonra ☝🏻 bu linki izledim. Buna göre yaptım iğnelerimi.
Hatta bir kontrolümde açıp göstermiştim doğru mu yapıyorum diye.
Yani benim bildiğim altına da yapılıyor.

Prolutex’ten önce o kadar düzenliydi ki iğne izleri. Hatta daire şeklinde bir karton kesmiştim, iğne yaparken tam göbeğime yapıştırıp etrafına yarım santim aralıklarla yapıyordum iğneleri. 😂
Prolutex bütün düzeni bozdu. 🙈
Şu an delik deşik göbeğim.
Kimi yerler mor, kimi yerler sarı, kimi yerler kızarık. 😂😂😂

Hanimlar merhaba, pozitif görenleriniz çok olsun, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah🙏
Yaşim 34, 4yillik evliyiz. Sperm hizi düşüklüğü sorunu var ama ciddi değil, teshis sebepsiz infertilite. Hic pozitifi görmedim, klomen denemelerim ve gonal-f ile yaptirdigim iki asilamam tutmadi. Bugün ikinci aşilamamin 10.günü ve adetimin ilk günü. Epey kanamam var, yerlesme olmadigini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay ara verecektim ama topiği okuyunca tedavinin aylar sürebileceğini gördüğüm için hemen baslamak istiyorum.
Tüp bebek tedavisine adetin kaçinci günü başlaniyor acaba? Pazartesi 4.günüm olacak, doktora gitmem uygun olur mu? Bir de rapor almali miyim? bütün koşullari sağliyorum cünkü.
Merhaba Canım
Tedaviniz hayırlı olsun,güzel sonuçlar olsun inşallah. Tedaviye adetin 2.günü başlanıyor genelde. Ben hep öyle başladım. Siz de bir ay ara verip dinlenmiş olursunuz bence. Bana iki olumsuz iğneli aşılamadan sonra rapor çıktı. Eğer çıkarabilirseniz çıkarın muhakkak özellikle iğnelerde çok yardımı oluyor.
Allah yar ve yardımcınız olsun 🌸

Merhaba Canım
Tedaviniz hayırlı olsun,güzel sonuçlar olsun inşallah. Tedaviye adetin 2.günü başlanıyor genelde. Ben hep öyle başladım. Siz de bir ay ara verip dinlenmiş olursunuz bence. Bana iki olumsuz iğneli aşılamadan sonra rapor çıktı. Eğer çıkarabilirseniz çıkarın muhakkak özellikle iğnelerde çok yardımı oluyor.
Allah yar ve yardımcınız olsun 🌸
Çok teşekkür ederim cevabiniz için. Allah yardimcimiz olsun cümleten🙏

Tup bebek fiyatlarına zam gelmiş
İlk tedavi için 10.400 vermiştik biz şimdi 2.redavi için indirim oluyor diye biliyordum

1. Tedavi 11.300 e cikmis
2.tedavi 10.300

Gene değişen birsey olmadi yani..100 tl indirim aldik:KK53:
Bir o kadar da iğneler 🤦🏻‍♀️ Çok maliyetli gerçekten

Prolutex’ten önce o kadar düzenliydi ki iğne izleri. Hatta daire şeklinde bir karton kesmiştim, iğne yaparken tam göbeğime yapıştırıp etrafına yarım santim aralıklarla yapıyordum iğneleri. 😂
Prolutex bütün düzeni bozdu. 🙈
Şu an delik deşik göbeğim.
Kimi yerler mor, kimi yerler sarı, kimi yerler kızarık. 😂😂😂
Matematikçi idin değil mi 😂😂😂 ben alta yapamıyorum çok canım yanıyor yanlara yapıyorum dört parmak koyarsam nerede ise yanlarıma yapmış oluyorum o da canımı çok yakıyor max üç parmak uzaklığa yapıyorum.

X