2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Oo girmeyeli transfer haberleri çoğalmış. İnşallah transfer olacak herkes güzel haberlerle döner 2 hafta sonra..transfer tarihi bekleyenlerde zaman çabucak geçer inşallah, gün saymak zor 😀

Beni de ekler misiniz gruba? Hep nisan ayı aramıştım, iyi oldu. Gerçi bana 31 Mart'ta transfer oldu ama çok fark etmez di mi? Sonucu nisanda alacağım sonuçta. 😁

Bilgilerim şöyle: Yaş: 30, deneme: 3, opu tarihi: 30 Ocak, dondurulan: 2 embriyo, transfer öncesi adet günü: 16 Mart, Transfer günü: 31 Mart, Problem: Sebepsiz İnfertilite, elde kalan dondurulmuş yok. Sonuç tarihi: 12 Nisan

Ben haftaya rahim filmi çektireceğim büyük ihtimal.. o arada 2. Cyclo’ya başlayacağım. Hsg’nin sonucuna göre 2. Cyclo bitince ancak transferi konuşacağız

Aynı boyda olması ne imiş ki ilk defa duydum. Canım olsun geç olsun güç olmasın önemli olan pozitifi görmek sağlıkla bebeğine kavuşmak hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🍀
Sagol canim 💐Ultrasonla kontrol etti yumurtalarim boy boy mus😂 eger igneye baslarsak hepsi farkli buyicek bu yuzden bazilari isimize yaramaz dedi, yasmin le hepsini kontrol altina alicaz ki daha sonra igneleri olurken daha fazla ise yarar olsun ayni anda buyusunler dedi vardir bir bildigi 🤷🏻‍♀️☺️ Acelem yok bu kadar bekledim bir ay daha beklerim sizin guzel haberlerini aliim o bana daha cok inanc vericek eminim ki ❤️

Canım önümüzdeki cuma sanırım. Benimde çarşamba nasipse çok heyecanlıyım. İnşallah güzel geçer hepimizin 💜 benim ilk değil ama geçen sefer anestezi altında oldum bilmiyorum ve korkuyorum 😬
Canım hadi güzel geçsin inşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım Rabbimin izniyle 🙏 sen hiç stres yapma ultrason muayenesi gibi oluyormuş benimde ilk ama herkes öyle diyor kuzum 😍 sakın stres panik yapma

Canım hadi güzel geçsin inşallah hayırlı güzel sonuçlar alalım Rabbimin izniyle 🙏 sen hiç stres yapma ultrason muayenesi gibi oluyormuş benimde ilk ama herkes öyle diyor kuzum 😍 sakın stres panik yapma
Sağ ol canım Allah razı olsun. İnşallah sakin olabilirim 🙂 inşallah seninde çok iyi geçer 💜🍀

Beni de ekler misiniz gruba? Hep nisan ayı aramıştım, iyi oldu. Gerçi bana 31 Mart'ta transfer oldu ama çok fark etmez di mi? Sonucu nisanda alacağım sonuçta. 😁

Bilgilerim şöyle: Yaş: 30, deneme: 3, opu tarihi: 30 Ocak, dondurulan: 2 embriyo, transfer öncesi adet günü: 16 Mart, Transfer günü: 31 Mart, Problem: Sebepsiz İnfertilite, elde kalan dondurulmuş yok. Sonuç tarihi: 12 Nisan
Hayirli olsun ilk pozitif haberleri alacagimiz kisilerden birisiniz hayirlisi ike bekkiyoruz. Ekledim listeye:anneadayı::nazar:

genelde transfer öncesi yapılıyor ilkinde tedavinin başında olmuştum değişebiliyor duruma göre
Anladım. Çok geçmiş olsun. Transfer öncesi yapılınca peki rahim dinlendirme yumurta dondurma vs oluyor değil mi? Bu da o zamna transferde artı maliyet doğurur gibime geliyor.

bana kendisi önerdi canım
yapmayı düşünüyorum dedi
sonra polip çıkınca histeroskopi devreye girdi
şimdi kontrole gidince ikisini aynı anda yapabilirmi diye sorucam
Anladım canım benimde amh düşükte doktor hiç önermedi. Klinikte yapılıyor ama merak ettim isteğe bağlı mıdır diye sordum

Selam Canım, cevabın için çok teşekkür ederim. Benim amh abakıldı 1,505 çıkmıştı 6 ay önce. Şimdi son muayenemde sağlı sollu toplam 8 yumurta saydı doktor. O yüzden ii dedi yumurta durumun. Aşılama yaptırdık biz 2 ay önce tutmadı. İğneyle oldu tedavim hemen cevap verdi yumurtalrım iğneye. Ros testi nedir? Bunu ilk kez duydum. Eşimin sprem testlerini değerldirdi hoca morfoloji ve hız çok ii dedi. Sayıda ii göründü. Bilmiyorum yaaa allahtan hayırlısı. Madddi açıdn çok zorlanmayacağımızı bilsem bu yolda herşeyi yapmaya hazırım aslında. Allah daha fazla güçleştirmesin ne diyelim. Histereskopimi olayımda hayırlı bir şekide. Zaten hormonlu spiral takacakmış bir aylık daha sonra tekralayan birşey olmasın diye.
İyi canım sevindim bakılmasına başıma gelince herkesi uyarıyorum ben yıllarca bekledim. Ros testi diye geçmiyor ama yapıldı bilmiyorum çok oksidan seviyesi yüksekliği gebeliği zorlaştırıyormuş tabi bizde ileri hızda biraz düşüktü ondan ayrıntılı bakmak istedi. Öyle pahalı bir tedavisi filan yok vitamin veriyor antioksidan etkisi yapacak. Amiin çok zor maddi manevi bu süreç :KK43:

Anladım. Çok geçmiş olsun. Transfer öncesi yapılınca peki rahim dinlendirme yumurta dondurma vs oluyor değil mi? Bu da o zamna transferde artı maliyet doğurur gibime geliyor.
Canım histeroskopinin zamanı biraz vakaya göre de belirleniyor. Eğer kist, yapışıklık vs. varsa tedavi başında yapabiliyorlar, ama rahim temizse, tutunmayı arttırsın diye yapılacaksa transfer öncesi yapıyorlar genelde sanki. Tabii opu sonrası yapılacaksa dondurulması gerekiyor embriyoların çünkü işlem sonrası rahim en az 1 ay dinlendiriliyor. Ben opu sonrası oldum yeni, şimdi 2 adet bekliyorum.. maliyet konusunda dondurulmanın ücreti ne bir fikrim yok, biraz toplam fiyat almıştık..

Canım histeroskopinin zamanı biraz vakaya göre de belirleniyor. Eğer kist, yapışıklık vs. varsa tedavi başında yapabiliyorlar, ama rahim temizse, tutunmayı arttırsın diye yapılacaksa transfer öncesi yapıyorlar genelde sanki. Tabii opu sonrası yapılacaksa dondurulması gerekiyor embriyoların çünkü işlem sonrası rahim en az 1 ay dinlendiriliyor. Ben opu sonrası oldum yeni, şimdi 2 adet bekliyorum.. maliyet konusunda dondurulmanın ücreti ne bir fikrim yok, biraz toplam fiyat almıştık..
Benim doktora öncesinde yapılmasını tavsiye etti. Hayırlısı bakalm.

X