2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

inşallah hakkınızda hayırlısı olur
bu sefer çok rahat olmaya çalışın
akışa bırakın ve olmuş gibi düşleyin
inşallah pozitifi alırsınız

inşallah hakkınızda hayırlısı olur
bu sefer çok rahat olmaya çalışın
akışa bırakın ve olmuş gibi düşleyin
inşallah pozitifi alırsınız
Insallah canim...
Zaten hep yattım annem geldi bundan öncekilerde.simdi annem de yok yapmayacağım da 2 gun dinlenip isime de geri döneceğim artik evde yatıp kendimi dinlemek te istemiyorum.

Insallah canim...
Zaten hep yattım annem geldi bundan öncekilerde.simdi annem de yok yapmayacağım da 2 gun dinlenip isime de geri döneceğim artik evde yatıp kendimi dinlemek te istemiyorum.
aslında herşey kafamızda bitiyor
ama çoğumuz yapamıyoruz elimizde değil duygularımız devreye giriyor
ben henüz tam anlamıyla başlayamadım tedaviye
öncesinde takviyeler
şimdi de polip varmış onu aldırmak için histeroskopi olucam
ama kurcalamaktan tedavi ile herşeyi öğrendim
muhtemelen bende çok rahat olamayacağım bu süreçte yapımdan dolayı
ama size işe başlamak bence çok iyi gelecek
en güzel sürede atlatıp bekleme sürecini , pozitifi göreceksiniz inşallah hayırlısı ile

Aynen canım, geç olsun güç olmasın allahın izniyle. Benim bugün rengl 2. günüm gideeğim randevu verecek ameliyat için bu hafta olacağım ameliyat allah izin verirse. Ben bir kere oldum histereskopi. Kürtajda kalan parça vardı bende onu temilzediler. Bayıltılarak yapılan birşey. kanamam da öyle olmamış tı benim 1/2 gün lekelenmem olmuştu. O kadar. İlk ayıldığımda kasık ağrım olmuştu ama dayanılmayacak gibi değildi. İğne yapmışlardı ağrıyı dindirmek için.

Insallah canim hepimiz icin bu son deneme olur.sagliklica gelir kuzular insallah. gercekten her yönden zorlu ve yipratici bir süreç..

Hic histereskopi olmamıştım ben bu doktorum yapalim icimiz rahat etsin dedi..kesikler atti falan icimiz rahatladi..
Senin de yaptirman tedavi açısından iyi olur hadi insallah guzel haberler paylasuriz

hımm ama o artı maliyetli birşeydir. Ben de rahim ağzını genişletecek dokorum. O ara çizikte attırayım diyorum. PRP yi yeni duydum. Ama benim yumurtalarım iyi durumdaymış.
Canım yumurta rezervi için amh bakıyorlar baktırdın mı daha önce. Sebepsiz yazdığını görünce söylemek istedim bana da gittiğim doktorlar olur sorun yok diyorlardı muayene dede fsh da da sorun görünmüyordu. En son tüp bebek için gittiğim doktor dahi aşımalama yapalım tüp bebek gerek yok ama amh bakalım diyince durum ortaya çıktı nihayetinde yüksek doz ilaçla çok az yumurta elde edebildiler. Eşime de daha ayrıntılı tetkikler yapıldı ros değeri diye bir şey yüksek çıktı ilaçla düşürmeye çalıştılar bunlar hep son dakika daha ayrıntılı tahlillerle gün yüzüne çıktı o yüzden yazmak istedim. Zaten tüp bebek adımı atmışsınız inşallah hayırlısı olur

Tedavin hayırlı olsun canım. İlaçlarla ilgili olabilir mantar vs bildiğim kaşıntı yanma filan da yapıyor. Kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum tabii en iyisini doktorun söyleyecektir. Eğer enfeksiyon mantar tarzı bir durum varsa önce onun tedavisi gerekir sanırım

En korktugum sey su igneler bir de opu Kendime nasil igne yapcam bilmiyorum esim de ben sana yaparim dedi valla yarin icin simdiden korku basladi, Allahim sonucu versinde degsin bu acilara zorluklara
Canım bende senin gibiydim ilk tedavide acilde yaptırdım her gün sonlara doğru sabah akşam çok yoruldum yıprandım saati saati yetişeceğim diye şimdi malum pandemi olunca riske girmek istemedim kendim deneyeceğim dedim. Benim korkum hem evet iğne ama asıl doz ayarlamaktı iki farklı ilacın katılması filan gerekiyordu hata yapmaktan çok korktum açıkçası yaptığım da oldu ufak tefek şeyler tabii tedaviyi etkileyecek şeyler değil. Eşim ben hayatta yapamam dedi kendim yaptım. İlk başta sorun yoktu ama iğneler bittikten hatta opu olduktan sonra iğne yerleri düğüm düğüm oldu bir de morardı ama ağrı dersen korktuğum gibi asla olmadı. Öyle ya da böyle yapıyorsun inan korkma. Videolar var izle opu dersen zaten anestezi ile olduğu için hiç bir sorun olmuyor.

Yumurta gelisirken bakalim yumurtalarim iki gun ince toplandi yarn doktor kontrolum var kaybolsa bile tekrar cikma ihtimali var mi acaba
Benimde kafam karışık doktorumda emin olamadı daha sonradan polip değilmiş dedi şimdi transveri bekliyorm 20 gün falan kaldı

Canım merhaba transferin olmuştu diye aklımda kalmış benim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın gerçekten çok zor ve yıpratıcı umarım bu kez bebişlerine sağlıkla kavuşursun. Her şey gönlünce olsun

Polip bulunan arkadaşlar polipi çok kafaya takmayın.Anladığım kadarıyla çogumuzda var.1cm altinda olan polipler gebelige engel değil.bizim sebepsiz infertelite idi.polip kaynakli olabilir dendi histereskopi ile alindi.4 ay bekleyelim hamile kalmazsan sebep bu degilmis deriz dendi.olmadi bu sürecte gebelik hemen aşılama denedik o da olmadı.hiç beklemeden ilk tüp bebek denememizi yaptık ve kontrollerde tekrar ufak polipler gözüktü ameliyattan sadece 7 ay sonra tekrarlamış çok kısa bir zamanda.transfer 5:gün tek embriyo ile tuttu çok şükür 4 yaşında oğlum var.Şimdi dondurulmuş embriyolarla ikinci tedavime başladım ve polip yine gözüktü doktorum alalım tedaviye başlamadan gebelige engel degil ama az da olsa polipler kanser riski tasidigi icin ameliyat taraftariydi ama karari bana birakti ben de istemedim sonucta ameliyat oldum ve vucut kisa bir sûrede tekrarladı. Yarın kontrolüm var aksilik cikmazsa bu cuma transfer olabilir

Tesekkur ederim canim Ben gittim doktora bana kontrol etti yumurtalar ayni boyda diilmis, yasmin verdi bu ay baslamayalim dedi hayaller ertelendi yine Esim de operasyon gecircek diye riske atmayalim dedi bu ay es gectik beklemeye devam mayista artik benim surecim

Aynı boyda olması ne imiş ki ilk defa duydum. Canım olsun geç olsun güç olmasın önemli olan pozitifi görmek sağlıkla bebeğine kavuşmak hayırlısı olsun inşallah

Selam Canım, cevabın için çok teşekkür ederim. Benim amh abakıldı 1,505 çıkmıştı 6 ay önce. Şimdi son muayenemde sağlı sollu toplam 8 yumurta saydı doktor. O yüzden ii dedi yumurta durumun. Aşılama yaptırdık biz 2 ay önce tutmadı. İğneyle oldu tedavim hemen cevap verdi yumurtalrım iğneye. Ros testi nedir? Bunu ilk kez duydum. Eşimin sprem testlerini değerldirdi hoca morfoloji ve hız çok ii dedi. Sayıda ii göründü. Bilmiyorum yaaa allahtan hayırlısı. Madddi açıdn çok zorlanmayacağımızı bilsem bu yolda herşeyi yapmaya hazırım aslında. Allah daha fazla güçleştirmesin ne diyelim. Histereskopimi olayımda hayırlı bir şekide. Zaten hormonlu spiral takacakmış bir aylık daha sonra tekralayan birşey olmasın diye.

Kuzum doktor önerdi mi sana prp yi sen mi teklif ettin ?
bana kendisi önerdi canım
yapmayı düşünüyorum dedi
sonra polip çıkınca histeroskopi devreye girdi
şimdi kontrole gidince ikisini aynı anda yapabilirmi diye sorucam

Hic histereskopi olmamıştım ben bu doktorum yapalim icimiz rahat etsin dedi..kesikler atti falan icimiz rahatladi..
Senin de yaptirman tedavi açısından iyi olur hadi insallah guzel haberler paylasuriz
canım çok teşekkür ederim
inşallah bu yolda uğraşan çaba gösteren herkese Rabbim güzel hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
evet canım polip tekrarlayan birşeymiş bende okumuştum
inşallah tedavi sırasında tekrarlamaz ya da tekrarlasa bile engel olmaz birşeylere
çok teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…