2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aslında merak ettiğim şey şu yumurta toplama işleminden sonra adetim başladıktan sonra sanırım rahim kalınlasmasına uygun transfer olcak sanırım tahmini adet başladıktan kaç gün sonraya gelir günü acaba ? Bu bilgide var mıdır sizde 😇😇🥰
Kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir. Belki sende daha kısa ya da daha uzun olacaktır. Ama stres yapma. Güzel güzel transferine odaklan. Herşey gönlünce olsun 😇

Adetin 2. Gunu genelde doktorlar muayene ediyo. Sonra uygun ilaçları verip belirli bir gün sonra tekrar muayeneye cagriyo. Eğer rahim duvarı yeteri kadar kalinsa ve hormon testleri de uygunsa transfer tarihi veriyo. Benim transfer sürecim adetin 2. Gününden itibaren 18 gün sürdü. 🥰🥰🥰
Sizinde kasıklarınızda ağrı olur muydu peki toplama işleminden önce . Bugün çatlatma iğnelerimi yaptım ve sol kasığım cok sızlıyor 😌

Sizinde kasıklarınızda ağrı olur muydu peki toplama işleminden önce . Bugün çatlatma iğnelerimi yaptım ve sol kasığım cok sızlıyor 😌
Ignelerin etkisinden olmuştu. Catlatma iğneleri kasik ağrısı yapabilir. Hafif regl sancısı gibi 😊😊 Yumurtalar olgun hale gelip çatladığı için ovulasyon gerçekleşiyo. O da kasıklara baskı yapiyo. ☺️☺️

Bize yardımcı olabilecek hiç kimse yok. Hep tek. Kendi aileme söylemeyecektim aslında hiç kimseye söylemek istemedim iştekiler mecburen duydu anneme de dayanamadım söyledim ama yakınımda olmadığı için hele covid döneminde bu tarz destek alamıyorum. Yine de kimseye söylemek istemezdim ailemde dahil. Bir şey olunca ben dönüp insanları teselli ederken buluyorum kendimi.
cok haklisin canim bende onceki denemelerden agzimin payini aldim kimseye soylemedim milletin her gun arayip oldu mu demesinden sonra olmadiginda hesap vermekten niye olmadi acaba sorularindan yorulmustum

Vallaa bilemiyorum sadece duydugumu paylasmak ıstedım
Çizik ben de doktoruma ofise girmeden söyledim, atmasını istedim ama bilimsel kanıtlanmış bir faydası yok dedi. Polip aldım o da bir dokunuş dedi. Atmamış. Rahim yenileniyor diye okumuştum ben de

Malesef canım. Bizlerin de imtihani böyle. Seçilmiş özel kadınlarız 😜😜 bu kadar çekilen cilenin mükafatı da güzel olsun hepimiz için inşallah. Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah 🤲🤲🤲
Gerçekten cok haklı ve doğru bi yorum . Kendimi iyi hissettim yorumunuzla ❤️ Herkes için en güzeli ve hayırlısı olsun 🍀

Gerçekten cok haklı ve doğru bi yorum . Kendimi iyi hissettim yorumunuzla ❤️ Herkes için en güzeli ve hayırlısı olsun 🍀
Burdaki herkes birbirine destek veriyo saolsun. Birinin kalbine dokunabilmek , onu biraz da olsa iyi hissettirmek ne mutlu 😍🥰🥰 Hepimizin daha iyi olduğu zamanlar da olacak inşallah 🙏🙏 Sonra gelip buradaki yazdıklarımızı okuyup VAY BE diyecez 🤭🤭💞💞💞

Burdaki herkes birbirine destek veriyo saolsun. Birinin kalbine dokunabilmek , onu biraz da olsa iyi hissettirmek ne mutlu 😍🥰🥰 Hepimizin daha iyi olduğu zamanlar da olacak inşallah 🙏🙏 Sonra gelip buradaki yazdıklarımızı okuyup VAY BE diyecez 🤭🤭💞💞💞
Güzel günlerde buluşalım o zaman 🤲🏻🌸

benim de ilk tüp bebek deneyimim kızlar yumurtalarım toplandı dün 10 adet çıktı bugun aradılar 9 u olgunlaşmış bakalım kaçı kalacak sebepsiz inferlite vardı sorunun nedeni bulunamadı 2 yıl denedik artık bekle bekle olmadı ben ikiz olsun istemiyorum tek embriyo koydursam diyorum ama şansım azalır mı

benim de ilk tüp bebek deneyimim kızlar yumurtalarım toplandı dün 10 adet çıktı bugun aradılar 9 u olgunlaşmış bakalım kaçı kalacak sebepsiz inferlite vardı sorunun nedeni bulunamadı 2 yıl denedik artık bekle bekle olmadı ben ikiz olsun istemiyorum tek embriyo koydursam diyorum ama şansım azalır mı
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlanır tedavin😇 ikiz olması tamamen nasip bence ya kaderde varsa tek embriyo içerde bölünür ikiz olur yoksa on tane de koysalar biri tutar. Benim düşüncem iki tane koydurmak belki biri tutacak diğeri tutmayacak en azından şansını arttırmış olursun tabi bu konuda doktorunun yönlendirmesi de önemli ☺️

Offfff, hem de nasıl olmuştu bende...
Patlayacak gibiydim. Yürürken kasıklar sarsıldıkça ağrı artıyordu. Göğüslerim de çok fenaydı. Acayip şişmişti.
OPU’dan sonra hepsi geçti. Sadece ilk 2 gün tam bir adet ağrısı gibi ağrım oldu o kadar.

Hayırlı olsun, gayet güzel bir sayı. 👌🏻
Esasında önemli olan sayıdan ziyade yumurtanın kalitesi. Kaliteli 1 tanesi bile gebe kalmak için yeterliymiş. Onun için sayıya pek takılma. 😉
İkiz beni de çok korkutuyordu ama doktorum iki tane koyalım diyince vardır bir bildiği dedim. Düşünmeye pek fırsat vermedi açıkçası. 🙈 Şu an tek mi tutundu yoksa çift mi bilmiyorum. Henüz kese muayenem gelmedi.

cok haklisin canim bende onceki denemelerden agzimin payini aldim kimseye soylemedim milletin her gun arayip oldu mu demesinden sonra olmadiginda hesap vermekten niye olmadi acaba sorularindan yorulmustum
Bir gün oturuyoruz bu süreçleri yaşayan biri artık öyle hale geliyor ki insan sokakta bebekli aileler görsem moralim bozuluyordu dışarı çıkmak istemiyordum seni anlıyorum filan dedi. Yooo beni hiç anlamıyormuşsun. Rabbim benim olanı başkasına vermedi. Niye görmek istemeyeyim maşallah ne güzel derim. Rabbim bize de nasip etsin derim. Bu düşünceleri de kınamıyorum asla. Ama sanki öyle olmam gerekiyormuş gibi. Öyle olursam çok istemiş oluyorum gibi. Teselli dedikleri ile asabımı bozuyorlar. Cidden nasip. Tüh tüh vah vahlar dönüp defalarca hayırlısı değilmiş filan diyorum. Doktor ne dedi. Bir daha olmaz mı dedi. Ağlayanlar. Üzüntümü yaşayamıyorum. Benden başka herkesin üzülmeye hakkı var gibi ya da bir mezar açıp gidip yatayım yani başka türlü olmaz gibi. İstiyorum üzülüyorum ama çocuk benim tek vasfım değil ben ondan ibaret değilim Rabbim nasip etmeyince de elimden hiç bir şey gelmez. Çabalıyorum doktor masasına yatmak sürekli o ilaçlar iğneler kolay mı. Maddi manevi. Elimden gelen gayreti gösterdikten sonra da olmuyorsa nasip. Zaten ben üzülüyorum. Bir de çevrenin seni o hale büründürmesi çok kötü. İşte yine maalesef bilenler var. Hiç istememiştim olmadı. Hayırlısı bakalım. Bazen korkuyorum da ben de başkalarına böyle yapıyorum mu acaba diye. Kendimi de sorguluyorum. Belki başka bir konuda başka bir şey için ben de yapıyorumdur kim bilir. Neyse başkaları hiç bir konuda bitmiyor zaten biz umursamaz olmayı öğrenmeliyiz sanırım kuzum

X